Такамм ... ще ви разкажа какво ми се случи в рамките на изминалите 2 месеца. Момче на 17 год. съм, не съм много по сериозните връзки... такъв тип съм, че "дебна да ебна" , разбирасе има и изключения / някои момичета не са такива/ .. та преди 2 месеца си хванах приятелка, 7 клас. 13 годишна. при това беше и девственна, всичко беше на 6, минаха 2 седмици със дълго молене и накрая ми пусна, беше луда по мен, на всяка 2-ра дума твърдеше, че ме обича безкрайно.. и така всичко до преди 2 дни.. имам един познат и със него се развозваме насам-натам .. една вечер и тя доиде със нас.. на другия ден бях извън града, целия ден тя е била със него докато мен ме е нямало. Бях сигурен, че е имало "нещо" / самият манталитет си й беше KУРВЕНСКИ / като се прибрах започнах да й се карам / по принцип си я правя "леко" на луда, да свиква от малка а не да ми се качва на главата/ и скъсах със нея, преди няколко седмици пак я бях отрязал но на другия ден - пак бяхме заеедно, но този път беше различно... и очакванията ми се потвърдиха .. от сигурен източник разбрах, че се е ръчкала с него... не съм изпаднал в ревност или некфи шокове .. не се бях привързал мн. към нея .. а ми е мн. интересно .. твърдеше че ме обича страшно много ... ако си мислите, че е имала някаква материална изгода от мен - не беше така ... дори 1 кафе не съм я черпил :Д .. не съм и мислил, че може да направи нещо такова ...
.. ТА кажете .. според вас всички ли момичета са такива ?! защото според мен - ДААААА !!!
От страна на секса откакто я разтворих .. се е раздавала на МАКС / свирки , в дупито , в путито / пълна програма .. ама защо ли направи така мръсницата просто незнам ?! Ако не беше станало така щях да си я държа .. ама така просто ми се уби желание и всичко ?!