- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пак за Целулита
Здравейте,искам да ви попитам възможно ли е целулита ми да се махне за 1 седмица...в домашни условия.Съвсем малко(по дупето и малко по краката) е и не ми се дават пари там за някви терапии и тем подобни...нещо да препоръчате ??има ли начин и какъв? спортувам си редовно,но не се маха този гаден целулит![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Е съмнявам се за 1 седмица да се махне.Колкото и малко да е.Иначе пий вода в промишлени количества..за друго не се сещам сега.
![]()
Big or small, lies are lies!
абе и да намалее пак ще съм доволнатова с водата наистина ли действа ?
Аз спрях да ям чипс (ям веднъж на 2-3 месеца) не пия толкова много кола ;д ии повече вода.И се мажа с един гел на Дева (зеления) ии почти се е махнало тва нещо![]()
Прави някакви упражнения.
Ако седиш по цял ден на дивана и след 5 години няма да се махне
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
правя,но не се маха(може би съвсем малко),но на мен ми тря да го махна за 1 седмица(7дена)но незнам дали ще станеПървоначално написано от Romance
![]()
Никакъв шанс да стане![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
и аз искам за 1 месец да г0 махна т0сс целулит. Тряа ли да правя някфии п0 спецялни уперажнения ????????
поне да намалее,той много малко си личи почти го няма много много мъничко се вижда ..оф амаПървоначално написано от j_adore2
Вземи си антицелулитен гел на Билка.
От личен опит казвам,че много помага.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
колко парички ?
Моя е с Бяло грозде и беше към 6 и нещо.
Има и по-ефтин,но аз съм супер доволна от този.
а за колко време се махна?Първоначално написано от billytalent
При всеки е индивидуално.
Аз го използвам от 2 седмици и забелязвам разлика.
А и охлажда много.![]()
За една седмица няма как да намалее, а да не говорим да се махне.
Иначе наистина пий много вода и не се тъпчи с мазни и пържени храни. Чувала съм, че масаж с утайка от кафе помага. По едно време аз бях почнала да го правя, но по необясними причини спрях. Кожата след това наистина става супер мека и гладка, невероятна е.Четох, че ако се прави всеки ден помага, но разбира се, трябва и спорт.
А сега като прочетох за Билка мисля и аз да го пробвам, защото съм много доволна от продуктите им. Всички, които съм ползвала, са били много добри![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Абсолютно вярно. Нито да намалее за толкова малко време, пък камо ли в домашни условияПървоначално написано от j_adore2
![]()
![]()
Ако увеличиш срока и включиш яко упражнение ще стане.
Ама така сте вие.. в последния момент се сещате да слабеете и мислите, че ще стане ефейта уау ей така. После мърморите, че не слабеете като го правите все за седмица две с ряз..![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Той не се маха и с месеци.. а тии.. за 7 дена,най-много едни процедури мн ефикасни 600 лв и готовоама нали знаеш,че щом си имаш не можеш да се отървеш завинаги и пак ще се появява.Трябва много да се внимава с храната,без сол,без мазно,повече ориз,зеленчуци,рибно месо,мн вода,масажи най-важното! ии кремове за мазане..
А да и тичане или каране на колело имат най-голям ефект.
А как за една седмица да стана от 1,70 - 1,80 и естествено руса... така ти звучи въпросът.
С тези промишлени количества ще ходиш през 2 минути до тоалетна и ще се докараш проблеми с бъбреците.Първоначално написано от vagarious
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
кой каза че не съм правила нищо а? и че се сетих чак сеега,не е така още от миналото лято си правя определени упражнения(от фитнес инструктур) може би от лятото до сега съм пропуснала само 1месец без да ги правя и се надявах, че с тях ще се махне, нооПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()