- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Отпуснат
Отпуснат съм. Всъщност това ми е проблема. На 14 съм и съм 60-62 килограма и висок 1.67 м. Имам не само отпуснат корем, бирен коремче и малко мазнини отгоре. Имам и големи кълки. Искам да се стегна малко ( като имам в предвит корем, горната част на краката и гърдите малко).
Та за да направя това искам да питам: как и с какво да се храня. Какви опражнения да правя.
Също ходя на фитнес 3 дни всяка седмицата от 2 месеца ама съм зле там. Имам възможност да карам колело из Стара Загора ( града е в подножието на средна гора и е наклонен на една страна).
ваУ рокс
Grell
ама колко си висок ? и най-дооре ходи да тичаш![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Какво е това ходене на фитнес през седмица![]()
![]()
Да ти имам почивката, ходи всяка седмица.
n00bs
3 дни през седмицата . Взимам да го редактирам този пост нещо.
ваУ рокс
Grell
И не само този...
Добре някой по същество? Или поне ако има нещо което да кажа още поне да ме пита или нещо.
ваУ рокс
Grell
СКЪСАЙ СИ ГЪЗА ОТ ТИЧАНЕ и има резултат ама тряя си редовен и храната е важна яж по малко и ще станеш мн слаб като мен гаранция -франция![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
А си мислех че ще го съветваш да стане вегетарианецПървоначално написано от awerw
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Така само ще отслабне и няма да се стегне ама изобщо..Първоначално написано от awerw
Многото кардио в дългосрочен план стимулира тялото към свтъхкомпенсация и трупане на мазнини, сваля се и доста мускулна маса.
Тяло се прави с тежести (лично тегло и щанги) и къси, интервални бягания![]()
е нали иска да отслабне![]()
sapphire5![]()
Първоначално написано от awerw
ще отслабне, но надали тичането ще повлияе много на корема му (смятам че корема най-много го притеснява).. пък и точно ти да даваш съвети..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Като го притеснява,да прави коремни преси ... толкова ли е сложно да му го кажете в едно мнение ...Първоначално написано от wali00
щом ходиш 3 пъти в седмицата на фитнес поне 2 тренировки в края направи 3 - 4 серий х 20 - 25 коремни преси.... но да знаеш че няма да стане веднага иска се постояннство .. !![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
аве не съм баш такъв каръкПървоначално написано от wali00
на мен тичането ми повлия доста добре
свалих бая килца и с упражненията у дома се стегнах
![]()
sapphire5![]()
Благодаря за отговорите. Ще тичам все пак няма да го подмина
( сега лятото се отварят повече възможности ) .
ваУ рокс
Grell
Фитнес инструкторът ми каза,че с коремни само се стяга,НО не се топят мазнини.А за топене ми каза,че трябвало да се тича доста.Първоначално написано от Valento
Талант е да говориш много и да не казваш нищо...
Носенето на неопренов колан за отслабване по време на тренировки ще ти помогне много в топенето на мазнини, резултатите върху корема са видими, от опит ти го казвам. На Body Sculpture са доста добри и струват 18-20 лева![]()