.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Обичам го тъпака!

С него съм от 6 месеца и там някакви дни.Първите 4 месеца всичко беше приказка.Двамата сме ужасно горди-казахме си,че се обичаме няколко дни преди 5тия месец(а и 2та сме го изпитвали от много преди това)Няма да ви разправям сърцераздирателни истории сега.Въпросът ми-когато и двамата сме болно горделиви,инатни,неотстъпч иви,караме се 90% от времето с крещене,аз даже тръгвам да си ходя,тои ме спира после обратното(зверски скандали!!)може ли да има любов?!За сметка на това физическите ни отношения са нешо неописуемо-Обожаваме се,целувките прегръдки страст-сякаш сме родени един за друг,сякаш телата ни са създадени да си пасват-и влагаме много чувства в секса.Сега имахме много жесток скандал.Моля ви да чуя няколко мнения!!!Ще полудея с него-от едната краиност в другата.А наистина се обичаме!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ти сигурна ли си че знаеш какво значи да обичаш и да те обичат?

Щото ината по мое мнение изобщо не бива да присъства в концепцията, горделивостта също.

Компромиси - да сте чували тая думичка?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Не мисля че скандалите означават че не се обичате,просто може би имате еднакви неотстъпчиви и инатливи характери.Според мен след време като свикнете няма да са такива скандалите.Аз лично не виждам смисъл да късате или нещо такова,всъщост връзката ви донякъде много ми допада

Голям фен
    Ами аз мисля, че тези които се карат най-много се обичат.Все пак неможе във една връзка всичко да е розово.
    Хора много , Човеци малко !

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    О, споко. Нищо ви няма докато скандалите не започнат да заменят абсолютно всичко хубаво, което си описала

Животът е адът описан в Библията!

Re: Обичам го тъпака!

Цитирай Първоначално написано от myrapture
    С него съм от 6 месеца и там някакви дни.Първите 4 месеца всичко беше приказка.Двамата сме ужасно горди-казахме си,че се обичаме няколко дни преди 5тия месец(а и 2та сме го изпитвали от много преди това)Няма да ви разправям сърцераздирателни истории сега.Въпросът ми-когато и двамата сме болно горделиви,инатни,неотстъпч иви,караме се 90% от времето с крещене,аз даже тръгвам да си ходя,тои ме спира после обратното(зверски скандали!!)може ли да има любов?!За сметка на това физическите ни отношения са нешо неописуемо-Обожаваме се,целувките прегръдки страст-сякаш сме родени един за друг,сякаш телата ни са създадени да си пасват-и влагаме много чувства в секса.Сега имахме много жесток скандал.Моля ви да чуя няколко мнения!!!Ще полудея с него-от едната краиност в другата.А наистина се обичаме!
    Ми то винаги има скандали неможе да няма..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Деца - естествено че може да няма скандали и разправии. И че връзката ще е пак толкова хубава, че даже и по-хубава.

Ама ако не ви гъделичка нещо, ако няма нещо което да ви тормози и да го мислите... не сте щастливи.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Разгледай го от тази страна тази страст, която има препокрива ли всичките скандали и болката ?
    Smile... Tomorrow will be worse...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    тва не е любов,а тръпка и привличане
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на babity
    Трудно ти е, нали? Скандалите, търканията, инатът... уморяват. Обаче пък така се чувстваш жива... Не съм съгласна, че е възможно всичко да е равно в една връзка. В такъв случай бих била обвързана с вещ. И какво ако са горделиви и са инати, това че се карат не значи, че не правят компромиси. Напротив, ако е всичко е равно, то значи често компромисите се правят лесно и от едната страна само, а това похабява чувствата. Аз мисля, дори съм сигурна, че ако решите наистина да градите нещо голямо от връзката си, то нещата рано или късно ще се уталожат. Радвайте си се и не се косете за глупости!

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Страст.
    all day... all night... what the fuck?!

леле все едно си ме описала мен и моята връзка в момента
    .. и аз понякога се чудя същите неща като тебе..понякога този инат ми тежи мн,но накрая обичта надделява
    имам 1 въпрос към теб..той как се държи когато сте с приятелите му?
    ..според мен това е много страст и игра,лошото според мен е когато често почва да се минава границата на допустимата игра и всичко се превръща в дразнене и цупене..и все пак сладкото не е така сладко,без горчивото
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

имам същата връзка.. тоест имах след поредния скандал се разделихме нашето оправия нямаше и сега си го обичам и си страдам.. така че ако се обичате проявявайте повече разбиране за да може да сте заедно

Хора всякакви на този свят. Явно сте такава двойка. Опитайте се да направите малко компромиси.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си