.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Избор на училище

значи сега сам 7 ми за 8 ми клас и не знам какво да правя уча в спортно училище но успеха ми е е много нисък и трябва да избера да остана или да се махна имам избор между

http://soulevski.karlovo.info/?m=home

http://prodanovbg.hit.bg/

http://vasillevskisport.com/

помощ моля

Занапред проявявай повече въображение при поставяне на заглавие.
    kalpazanka
    Живей така ,че да те е срам да го разказваш , а да ти е кеф да си спомняш !!!

е колко точно ти е успеха.. към какво си се насочила, нищо не знаем как да кажем кое даскало да избереш??!

е ми английски-5 физика,химия,математика,ис ория и география-3 биология- 4 бел-4 мисля че само тези са ви нужни в другите гимназии сигурно ще кандидатствам с чужди езици или информатика

и съм момче

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ти трябва да избереш сам! Ти ще учиш, а не другите вместо теб!

не мога страх ме е да не сгреша ...

Цитирай Първоначално написано от MrBeaN
    Пфт, а това, че някой непознат ще ти каже да влезеш еди къде си, ти гарантира, че няма да сгрешиш?
    "I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от Lancelot
    Пфт, а това, че някой непознат ще ти каже да влезеш еди къде си, ти гарантира, че няма да сгрешиш?
    +1!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

е ми вие къде бихте влезли ?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    е ми вие къде бихте влезли ?
    Аз бих избрала СОУ "Васил Левски" - град Карлово - по-добре ми изглежда от външен вид и материална база,но нямам информация за нито един от тези училища..Така,че избери сам..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

е ми и аз на там съм се насочил :P

Супер фен Аватара на spopi
    Пловдив се пак е голям град.

с какъв спорт си ако искаш да продължаваш със спорт де

Спортна Гимнастика :P:O

мен ако питаш зависи дали си готов да си сам, и да се оправяш сам, не да махаш с ръце. шото сега ако си мислиш че е много лесно не е така, една от моите съученички се преместо от едно село в града и когато бяхме 8 клас тя мн трудно го прие ама после свикна, така че всичко зависи от теб, а доколкото става дума за оценике, седни си на дупето да учиш

е ми аз бях в спортното 2 год свикнах не ми е за това но просто е STUPID FUCKING SHITI :P

заклучвай я избрах си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си