Добър ден..нямам някакъв проблем,но просто исках да споделя глупавата си и нетрадиционна мечта , и се надявам някой да помогне ..Виждам всеки ден по телевизора лапета от 7-10 години и други деца от 13-17 години които участват във филми , и не говоря само за разни сапунки .. е моята мечта от удавна е да участвам във филм който става дума за нещо Криминално / ЦРУ етц .. както и Тайни Агенти / и други .. НО за такава роля едва ли ще стане нещо в БГ .. но пък и като пиша теми пак няма да стане .. може ли да попитам как 13 годишно човече намира роля в някой престижен филм при условие ,че едва ли е ходило на уроци или какво ли не по тетрални неща или нещо такова .. щото и да е ходило , нали знаете какво се играе и какво се учи в разни театрални школички .. съвсем различно е ..та аз си помислих .. Има ли причина на тоя свят която да ме спре да се запиша на конкурси и сякакви неща , и да пробия в тая НАСОКА ..възможно ли е ? какво трябва да уча? как да почна да се занимавам ? ..моля да не се подигравате и да помогнете ..акаунта не е мой така че нз предишните мнения на този фр .. не ме и интересуват .. бих искал да коментирате само написаното по горе .. извинявам се за правописните грешки