- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Вадене на нерв
Значи вадили са ми само един път нерв , зъболекарката го умъртви и като почна да го вади такива болки изпитвах , че почнах да пребледнявам и да ми причернява..ужас направо. Тогава заболекарката ми каза да отида след 3-4 дни за да се умъртви хубаво нерва предполагам. Сега пак ще ми вадят , но съм при друга заболекарка и докато ми прочистваше зъба адски много ме болеше не останах с хубави впечатления от нея , а и от предният път когато ми вадиха нерв така съм се наплашил , че незнам как ще отида за този.. Днеска бях на зъболекар , утре трябва да ми вади нера.. не е ли малко времето за умървяване. Казах и да ми сложи упойка като го вади тя каза ако те боли така ще ти сложа... нямам никакво желание да ходя дори се чуда дали да не отида след 3-4 дни поне да се умъртви както трябва нерва.Въпросът ми е следният винаги ли боли при вадене на нерв след като е умъртвен ?
Ако всичко е наред, болката би трябвало да бъде лека, по-точно както, когато се удариш и потече кръв..
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
бих се радвал да е такава , но предния път беше толкова силна , че чак в мозъка ме удряше и сигорно съм сближил границите на кръвното
А междо другото може ли при вадене на нерв да искам местна упойка ?
Може.
Малко е това време. На мен ми убиха нерва за около седмица...общо за целия пулпит ходих 7 пъти на зъболекар и висях с всякакви лекарства в устата. Накрая ми извадиха нерва без упойка и нищо не разбрах. Беше добре умъртвен. Така че на мен ми се струва малко, но нека някой да каже...
Бтв, ако ти го вадят с добре бита и хванала упойка, дори и да е жив нищо няма да разбереш...въпросът е зъболекарят да си свърши работата с анестезията...![]()
От както ми вадиха за пръв път нерва изпитвам страх от зъболекарите такава болка за пръв път изпитах в живота си :SПървоначално написано от amk933
Ако упойката е хванала добре (както казаха по-горе) абсолютно нищо не трябва да усетиш. То що става въпрос до зъболекари-има ги много. Едни казват едно, други друго. Аз един път ходих на зъболекар и едва си бях отворила устата и оная тъпата зъболекарка каза, че зъба ми трябвало да се вади, апък на него всъщност нищо му нямаше. Поради тази причина ходих на специалист стоматолог във Варна и той човека там си каза, че на зъба нищо му няма. Не знам...намери си зъболекар, на който можеш да се довериш изцяло!![]()
по-принцип ти слагат арсен и аз стоях 6 дена и вчера ми го вадиха нерво без никаква болка и без упойка,но си стоях с арсена 6 дни.
Сега пък се чудя нормално ли е да ме боли (слабо) след като вече е изваден.
леле LipSy добре че си ходила на специалиста във Варна...случката ти ме потресе - иначе без да имаш нужда от вадене на зъб са щели да ти го извадят.....
![]()
![]()
При мен са ми вадили 2 пъти нерви.Веднъж без упойка - беше ужасно.. но търпях кво да правя хах.Иначее втория път си ми сложиха упойка.. няква инжекция във венеца и нещо в зъба.Веднага ме хвана упойката и ми извадиха нервите.
teoiani ако повече от 1 ден усещаш тази болка - обади се на стоматолога си.Нормално е в началото да се усеща лек дискомфорт.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn