- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- След тренировка.
Ям банан и нещо сладко. Пък и след тренировка се чувствам приповдигнат.
Може да е от неправилно хранене. Ако не приемаш достатъчно енергия и протеини след тренировка, не можеш да се възтановиш и е нормално да се преумориш..
Може да ти е много натоварена тренировката.
Аз след тренировка съм като нова.
значи не тренираш правилноПървоначално написано от changess
![]()
По темата: 2 часа преди тренировка изяж 2 банана за да имаш енергия по време на тренировката.От колко време тренираш?Ако може да си дадеш програмата за да я погледна...Също важно е и кога ходиш на тренировка?Какъв ти е дневния режим...ходиш ли на работа/училище и тн...какво ядеш през деня...
Vive la vida minuto a minuto
Y encontraras en cada uno de ellos
Un motivo por el cual conducirte
En la forma correcta
Te lo aseguro!
Ами аз тренирам волейбол. От година и половина някъде.
Натоварено ми е, защото аз цял ден съм на училище (Не живея в България) . Свършвам в 5.30, тренировката ми е в 6.30 и нямам време да се прибера в нас...
Аз като тренирам имам достатъчно енергия и мога много да играя, но като приключим краката ми просто не ме държат.
Хм...ами при сериозните тренировки е така...аз навремето като тренирах баскетбол същата работа беше...от училище направо на тренировка...адски изморително!
Ами това което мога да ти предложа е да пиеш някакви енергийни напитки веднага след тренировка...ако си виждала на олимпиадата на атлетите как им дават 1 синьо питие след като са бягали дълго... та намери си такова и пий след тренировка ще се чувстваш по-добре според мен
Vive la vida minuto a minuto
Y encontraras en cada uno de ellos
Un motivo por el cual conducirte
En la forma correcta
Te lo aseguro!
Мед, кола или малко шоколад ще ти дойдат добре. Гледай колата да е диетична, а шоколада поне 60% натурален..
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>