- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Басейн "Червено знаме"
Сега една приятелка ми се оплака , че тази година нямало да отварят "Червено знаме"![]()
![]()
![]()
Ако е наиситна така ще съм адски разочарована,защото там страшно много ми харесва да ходя на плаж!
Някой да е чувал нещо?![]()
къде се намира това?
питам, защото виждам, че си от София.
Май е истина... чух го от едни момчета в тролея преди дни... Аз ходех само там, така че и на мен ще ми е много тегаво. А защо няма да го отварят - това не мога да го разбера???
![]()
![]()
![]()
Доколкото разбрах имали проблем с инсталацията и не можели да напълнят басейните с вода![]()
И аз знам от приятели,че тая година няма да го отварят.
Кажете др. басейни хубави и чисти в София?!Мнение за Виктория ии Макси воден свят?!
Аз май ще го сменя с Дианабадския.
Инсталацията... Ако требе с кофи ше го пълнят, ама требе да го отворят!Толко ли не могат да я оправят/сменят
Или да пуснат 1 градински маркуч от чешмата и готово! И на тва ли да ги уча
![]()
Кажете някой около Надежда, Люлин, Обеля?![]()
Не е инсталацията, ето какво пише в. "Труд"
Докато върви преписката между военните и Спортното министерство по прехвърляне собствеността на басейн "Червено знаме" и спортния комплекс около него заедно с хотел "Българска армия" още незапочналото "Плувно лято 2010" може да завърши.
В последните 7-8 години откритият басейн с олимпийски размери отваряше врати в средата на май и работеше до края на септември. Сега няма и помен от някакво раздвижване около зазимения обект.
За "Червено знаме" са планирани държавният шампионат по плуване за мъже и жени, както и няколко състезания по скокове във вода. Освен това там всяка година стотици деца правят първите си стъпки в плуването - миналото лято по програмата "Научи се да плуваш" над 450 малчугани бяха обучени в проекта на Националната спортна асоциация на МО.
Сериозни затруднения с финансирането отново изпитва и закритият 50-метров басейн "Диана", стопанисван от федерацията по водна топка. Дълговете за газ са надхвърлили 80 хиляди лв. На басейна безплатно вече тренират националните отбори по плуване, триатлон и модерен петобой. Очаква се Министерството на младежта и спорта да подкрепи издръжката на обекта.
Както и ...
С нас се свързаха двама водни спасители от София. През миналия летен сезон те са работили на басейн „Червено знаме” в столицата. За незапознатите, същият е известен като басейна на ЦСКА.
Фирмата, която е стопанисвала плажа ги е излъгала и до момента не им е изплатила заплатите. Според тях в същото положение са общо девет водни спасители, които са работили там.
Уговорката е била да работят за 500 лева на месец, а са подписали трудови договори на по малка сума (минимален осигурителен праг).
За първият месец от лятото – юни са им платили по 500 лева, но за юли, август и половината от септември са ги лъгали и до края на сезона, а и към днешна дата, не са им платили нищо. Става дума за 1250 лева на човек.
За да си получи парите, и по-точно част от парите (тези които са по договор) всеки прецакан спасител трябва от свое име да заведе дело в съда. Понеже спасителите не са силни в тази област, фирмата стопанисваща басейна разчита да и се размине и да не плати.
Колегите призоваха, да предупредим водните спасители от София през идващият сезон да не работят там, за да не ги последва същата участ.
R5 и Lulin Beach,но е пълно с мангали и не е много чисто..Първоначално написано от Molzinka
![]()
В никакъв случай на Lulin Beach, пълно е с мангали и във водата плуват някви гадостииПървоначално написано от YouAteMyHeart
![]()
![]()
За R5 немога да кажа, защото несъм ходила
А на дианабадския хубаво ли е? входа г/д колко е?
Първоначално написано от koshtramba
![]()
![]()
и аз го мислех това с кофите да им го кажа - то пък бива ,бива
толко хубав басейн да не можем да отидем!Много ме е яд!
Входа е 6 лева за под 18 май, нататъка не знам.Първоначално написано от kotetokateto
![]()
Иначе водата е приемливо чиста, може да се намери от време на време някоя буболечка, ама е рядкост. Гадното е, че е пълно с хора, но предполагам навсякъде е така.![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
лол там беше яко а и не е пренаселено заразлика от дианабад ако верно го затворят ще е доста тъжно :/
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
за червено знаме са щели да му правят ремонт до колкото източника ми каза...иначе аз по басейни в софия не ходя,гнус ме :Д
5лева е дианабад, може би 6 е събота и неделя![]()
Дианабад е добра алтернатива, но сега сигурно още повече хора ше се изсипят там :/
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
В Дианабад входа е 5 лева през седмицата и 6 лева за събота и неделя,но наистина има доста хора..
Незнам за вас обаче аз ходя на басейн (Рударци) Чисто е не се допускат мангали и басейна е много подържан може да се стигне преспокойно с кола за около 40 мин от центъра на София !
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
\Първоначално написано от Kmet4e
/
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
наа мен дианабад ми е на 2мин вижам го от нас амаа предпочитах да ходя наа червено знаме по -спокойно е иипо малко хораа а да ии аз мин седм отивами гледам че е затворен и няма да го отварят![]()
![]()
![]()
Силвето
![]()
![]()
Хората не са ми проблемПървоначално написано от breathless
Нави ме, може да го посетя скоро
![]()
6te gootvarqt na 1 avgust spokoino![]()
а на ЦСКА кулата .. исках да скачам тази година от 10-я метър ..
Running is my drug and I am overdosed ..