.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Супер фен Аватара на shell
    Град
    София

Басейн "Червено знаме"

Сега една приятелка ми се оплака , че тази година нямало да отварят "Червено знаме" Ако е наиситна така ще съм адски разочарована,защото там страшно много ми харесва да ходя на плаж!
    Някой да е чувал нещо?

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    къде се намира това?

питам, защото виждам, че си от София.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Май е истина... чух го от едни момчета в тролея преди дни... Аз ходех само там, така че и на мен ще ми е много тегаво. А защо няма да го отварят - това не мога да го разбера???
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    София

Доколкото разбрах имали проблем с инсталацията и не можели да напълнят басейните с вода

Re: Басейн "Червено знаме"

И аз знам от приятели,че тая година няма да го отварят.

Кажете др. басейни хубави и чисти в София?!Мнение за Виктория ии Макси воден свят?!

Аз май ще го сменя с Дианабадския.

Инсталацията... Ако требе с кофи ше го пълнят, ама требе да го отворят! Толко ли не могат да я оправят/сменят Или да пуснат 1 градински маркуч от чешмата и готово! И на тва ли да ги уча
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Кажете някой около Надежда, Люлин, Обеля?

Не е инсталацията, ето какво пише в. "Труд"

Докато върви преписката между военните и Спортното министерство по прехвърляне собствеността на басейн "Червено знаме" и спортния комплекс около него заедно с хотел "Българска армия" още незапочналото "Плувно лято 2010" може да завърши.
    В последните 7-8 години откритият басейн с олимпийски размери отваряше врати в средата на май и работеше до края на септември. Сега няма и помен от някакво раздвижване около зазимения обект.

За "Червено знаме" са планирани държавният шампионат по плуване за мъже и жени, както и няколко състезания по скокове във вода. Освен това там всяка година стотици деца правят първите си стъпки в плуването - миналото лято по програмата "Научи се да плуваш" над 450 малчугани бяха обучени в проекта на Националната спортна асоциация на МО.

Сериозни затруднения с финансирането отново изпитва и закритият 50-метров басейн "Диана", стопанисван от федерацията по водна топка. Дълговете за газ са надхвърлили 80 хиляди лв. На басейна безплатно вече тренират националните отбори по плуване, триатлон и модерен петобой. Очаква се Министерството на младежта и спорта да подкрепи издръжката на обекта.

Както и ...

С нас се свързаха двама водни спасители от София. През миналия летен сезон те са работили на басейн „Червено знаме” в столицата. За незапознатите, същият е известен като басейна на ЦСКА.
    Фирмата, която е стопанисвала плажа ги е излъгала и до момента не им е изплатила заплатите. Според тях в същото положение са общо девет водни спасители, които са работили там.
    Уговорката е била да работят за 500 лева на месец, а са подписали трудови договори на по малка сума (минимален осигурителен праг).
    За първият месец от лятото – юни са им платили по 500 лева, но за юли, август и половината от септември са ги лъгали и до края на сезона, а и към днешна дата, не са им платили нищо. Става дума за 1250 лева на човек.
    За да си получи парите, и по-точно част от парите (тези които са по договор) всеки прецакан спасител трябва от свое име да заведе дело в съда. Понеже спасителите не са силни в тази област, фирмата стопанисваща басейна разчита да и се размине и да не плати.
    Колегите призоваха, да предупредим водните спасители от София през идващият сезон да не работят там, за да не ги последва същата участ.
    Пази моториста !!!

Цитирай Първоначално написано от Molzinka
    R5 и Lulin Beach,но е пълно с мангали и не е много чисто..

Цитирай Първоначално написано от YouAteMyHeart
    В никакъв случай на Lulin Beach, пълно е с мангали и във водата плуват някви гадостии За R5 немога да кажа, защото несъм ходила А на дианабадския хубаво ли е? входа г/д колко е?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba

Инсталацията... Ако требе с кофи ше го пълнят, ама требе да го отворят! Толко ли не могат да я оправят/сменят Или да пуснат 1 градински маркуч от чешмата и готово! И на тва ли да ги уча
    и аз го мислех това с кофите да им го кажа - то пък бива ,бива толко хубав басейн да не можем да отидем!Много ме е яд!

Супер фен Аватара на breathless
    Цитирай Първоначално написано от kotetokateto
    В никакъв случай на Lulin Beach, пълно е с мангали и във водата плуват някви гадостии За R5 немога да кажа, защото несъм ходила А на дианабадския хубаво ли е? входа г/д колко е?
    Входа е 6 лева за под 18 май, нататъка не знам.
    Иначе водата е приемливо чиста, може да се намери от време на време някоя буболечка, ама е рядкост. Гадното е, че е пълно с хора, но предполагам навсякъде е така.
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Цитирай Първоначално написано от shell
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba

и аз го мислех това с кофите да им го кажа - то пък бива ,бива толко хубав басейн да не можем да отидем!Много ме е яд!
    ДААА, А ПЪК и си ми беше близо... на 5 мин с тролея.
    Пази моториста !!!

лол там беше яко а и не е пренаселено заразлика от дианабад ако верно го затворят ще е доста тъжно :/
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

за червено знаме са щели да му правят ремонт до колкото източника ми каза...иначе аз по басейни в софия не ходя,гнус ме :Д

5лева е дианабад, може би 6 е събота и неделя

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Дианабад е добра алтернатива, но сега сигурно още повече хора ше се изсипят там :/
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

В Дианабад входа е 5 лева през седмицата и 6 лева за събота и неделя,но наистина има доста хора..

Повече от фен Аватара на Kmet4e
    Незнам за вас обаче аз ходя на басейн (Рударци) Чисто е не се допускат мангали и басейна е много подържан може да се стигне преспокойно с кола за около 40 мин от центъра на София !
    Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
    Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва

Цитирай Първоначално написано от Kmet4e
    Незнам за вас обаче аз ходя на басейн (Рударци) Чисто е не се допускат мангали и басейна е много подържан може да се стигне преспокойно с кола за около 40 мин от центъра на София !
    \/
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Голям фен Аватара на meche95
    наа мен дианабад ми е на 2мин вижам го от нас амаа предпочитах да ходя наа червено знаме по -спокойно е иипо малко хораа а да ии аз мин седм отивами гледам че е затворен и няма да го отварят
    Силвето

Цитирай Първоначално написано от breathless
    Цитирай Първоначално написано от kotetokateto
    Входа е 6 лева за под 18 май, нататъка не знам.
    Иначе водата е приемливо чиста, може да се намери от време на време някоя буболечка, ама е рядкост. Гадното е, че е пълно с хора, но предполагам навсякъде е така.
    Хората не са ми проблем Нави ме, може да го посетя скоро

Re: Басейн "Червено знаме"

6te gootvarqt na 1 avgust spokoino

Град
    На стадиона за бягане.
    а на ЦСКА кулата .. исках да скачам тази година от 10-я метър ..
    Running is my drug and I am overdosed ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си