.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Цитирай Първоначално написано от Molzinka
    Кажете някой около Надежда, Люлин, Обеля?

Е, не е точно до тях .. но е близо. Аз от Надежда до този басейн с кола ми е горе-долу 20 мин пътя. Но по принцип басейна се пада извън София. Намира се до кв. Бенковски , а преди него е Орландовци мисля.. И чак след това е Кубратово. Ходя от доста време там , и басейна си заслужава, пък и има тревичкаа {лично аз предпочитам басейн с трева , от колкото с плочки .. е не целия е в трева , има си и плочки и тревни площи .. абе перфектен е } . Има и детски басейн с пързалка , но е много малък, докато другия басейн е огромен .. водата е чиста , а и няма мангали . Входа за възрастни е 7 лв. , а за деца до 14 - 4 лв. шезлонг – 3.00лв, чадър – 1.00лв. Има си и заведения , просто е уникален басейн, а и персонала там е готин {не като на обеля .. едни груби } . Страница на басейна във фб : http://www.facebook.com/pages/Komple...1825179?v=wall

И най-точното обяснение от тях

"Ще ни намерите излизайки от София на път към манастир ‘Свети Мина ‘ или на 7км от Лъвов мост. Ние се намираме в кв.Кубратово просто не може да не ни забележите, ние сме единственото нещо от дясно на главния път..
    До нас може да стигнете също с маршрутка 46 или автобус 21/22 и 23, ако сте с автобус идвайки от София , слезте на втората спирка."

Loko Sofia
    Manchester United

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София

Re: Басейн "Червено знаме"

Цитирай Първоначално написано от shark86
    6te gootvarqt na 1 avgust spokoino
    Супер,щото на Диана е много хубаво ама е пълно с хора.А някой скоро да е ходил на Виктория?Какви са цените там

Виктория

бул. Пенчо Славейков 12-14
    тел. 951 53 93, 08:00 – 22:30

Вход – 9 лв. (включва шезлонг и чадър) (12 лв. през уикенда)

Цитирай Първоначално написано от shell
    Супер,щото на Диана е много хубаво ама е пълно с хора.А някой скоро да е ходил на Виктория?Какви са цените там
    наистина ли ще го отворят ?

Цитирай Първоначално написано от djuki
    наистина ли ще го отворят ?
    да и мен това ме учуди по средата на сезона

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Цитирай Първоначално написано от YouAteMyHeart
    Цитирай Първоначално написано от Molzinka
    Кажете някой около Надежда, Люлин, Обеля?
    R5 и Lulin Beach,но е пълно с мангали и не е много чисто..
    Люлин бийч ми допадна като обект , ноо останах много разочарована.. 1ин път ходих и не мисля да повторя..
    ла-ла-ла

Не е важно колко коня има под капака, важно е какво магаре седи зад волана!
    --------------------------------------------------------
    Не карай пил !

Попринцип по басейни не съм ходила тъй като всяка година си ходя на море за поне 10 дена и от морето и от басейна в хотела се насищах.. ;дд, но тая година с тая проклета криза се разминах с морето и сега ще ходя на един басейн в Банкя, там фр-тата ходат, знам и че басейн "Леда" е невероятен там е спокойно, хубаво и чисто намира се в кв.Хладилника..

Голям фен Аватара на NoOneElse
    Град
    И да дойдеш да ме окрадеш...
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Аз май ще го сменя с Дианабадския.

Инсталацията... Ако требе с кофи ше го пълнят, ама требе да го отворят! Толко ли не могат да я оправят/сменят Или да пуснат 1 градински маркуч от чешмата и готово! И на тва ли да ги уча
    и аз го мислех това с кофите да им го кажа - то пък бива ,бива толко хубав басейн да не можем да отидем!Много ме е яд!
    Нали трябва да се филтрира тая вода...или ти постоянно с кофите ще наливаш, докато другите се цамбуркат в басейна...
    Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?

Песимистът казал:
    -По-лошо не може да бъде!
    А оптимистът отговорил:
    -Може, можеee!

Какво стана отвориха ли наистина червено знаме ? Някой ходил ли е?

Чакам ви на Варадеро

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Аз ходих два пъти - юли месец в средата и после началото на август и ми казаха 100% че няма да работи басейна освен за жабите

nqkoi znae li sega kolko e vhoda na baseina na dianabad,iuni e bil 5-6 lv,no sega mi kazvat 4e e 12 lv ,vqrno li e?i ako e taka kude vhoda e 5-6 lv ,4e ne mi s edavat 12 lv.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си