.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Е кажете ся как да постъпя ?!?!?!

Харесвам едно момче, той мен също. Обаче едни приятелки му досаждат да ме целуне ии да ми предложи, да ме покани на среща ии така на татък. Аз нямах нищо общо, даже ги помолих да спрат, но те не спряха.. Сега той е сърдит на мен .. Сега не иска да излизаме, не си влиза в скайпа, изключил си е телефона .. какво да правяяяяяяяя ??

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Другия път не си стой на ушите ми действай докато е време.

А за сегашната ситуация - целуни го (:

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Имаш много несъобразителни приятелки. Другия път ще знаеш да не им казваш/ги запознаваш с момчето, което харесваш преди да са станали нещата, защото виждаш как в стремежът си да ти помогнат са прецакали нещата, а може и умишлено да е било.. :]
    Когато видиш момчето или като влезне в скайпа му обясни, че не си виновна ти и как точно стоят нещата.. :]

Обясни му, че приятелките ти са виновни, а на тях кажи да престанат да се държат като малки дечица и да те оставят сама да се оправяш.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от IndependentGirl
    Имаш много несъобразителни приятелки. Другия път ще знаеш да не им казваш/ги запознаваш с момчето, което харесваш преди да са станали нещата, защото виждаш как в стремежът си да ти помогнат са прецакали нещата, а може и умишлено да е било.. :]
    Когато видиш момчето или като влезне в скайпа му обясни, че не си виновна ти и как точно стоят нещата.. :]
    +1!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Случвало ми се е пдобно нещо , ама аз събрах смелост и застанах пред него , за да му обясня всичко!!!

на колко години си?
    Най-добрият войн е този, който успее да превърне врага в приятел.

попитах просто .. стана ми интерсно защото постъпките на приятелките ти точно това говорят
    Най-добрият войн е този, който успее да превърне врага в приятел.

Град
    bulgaria,russe
    и аз като другите бих ти казала да поговориш с него а и с приятелките ти няма да е зле да изгладите нещата

Едно изречение - не меси никога любовта с приятелите!

давай смело със сладура.
    REGGAE BOOM <3

Цитирай Първоначално написано от IndependentGirl
    Подкрепям ..

оххх отчаях се напълно....еб*си детските истории....пораснете първо пък тогава се задявайте колкото си искате!!!!
    I can't stop myself from loving you <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си