.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

ВЛЮБЕН СЪМ

Влюбен съм до побъркване.Всичко в нея е идеално.Лицето й,очите й,тялото й,характерът й,смехът й,походката й,начина по който седи на стола си в училище-всичко.Дори като е ядосана е идеална.Когато ми подари усмивката си вътрешно ликувам и отивам в тоалетните на училището където никой няма да ме чуе когато започна да викам и подскачам от радост.Когато подари усмивката си на някое друго момче сърцето ми се свива и деня посивява.Когато ме погледне нещо ме втрисва и в цялата си глупост започвам да заеквам когато ме заговори.Цял ден мога да я гледам без да мигна-толкова е идеална за мен.По дяволите влюбен съм.Защо господи -защо трябваше тя да си има приятел,защо трябва да я обичам само от разстояние.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Силно я харесваш, но ще ти мине. Прекалено много си фантазираш за нея, а във фантазиите винаги всичко е идеално. Идеализирайки образа й, всъщност ти си влюбен във фантазията си за нея, а не в истинското момиче, което виждаш. Загледай се по-внимателно, открий някакъв "дефект", осъзнай, че тя не е перфектна, направи си списък от няколко неща, които биха те накарали да я намразиш. Ако не откриваш такива, тогава си измисли някакви, каквито и да са те. Въпроса опира до това просто да спреш да си причиняваш тази болка. А някой ден, ако пътищата ви се пресекат, тогава може и да си щастлив, но засега важното е да продължиш напред. Превъзмогваш "загубата" и си търсиш момиче, което ще можеш да имаш не само на снимка.

Моля се да не бъда обичана така, както ти обичаш това момиче. Никой не е идеален. Ако се случи така, че бъдете заедно, 99, 9% е сигурно, че един ден ще откриеш някаква слабост у нея. Но не тя ще е виновна за твоето разочарование, а собствените ти фантазии.
    Много сериозно тръгнах, но в общи линии исках да подкрепя момичето преди мен: гледай реално на нещата, тя не е перфектна. И все пак запази малко от тази романтика в теб - някой ден ще направиш някое момиче много щастливо
    ~ Luv ya!

Прекалено идеализираш образа й. За теб тя може да е идеална, но това е, защото е "забранен плод", а именно той е най-сладък. Сигурна съм, че ако я опознаеш въобще няма да е чак до там идеална. Няма нищо перфектно на този свят, нищо. Въпроса е в това дали можем да се приемем с недостатъците си или не. Извини ме, че задавам този въпрос, но на колко си?
    Да обичаш значи да страдаш!

Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Прекалено идеализираш образа й. За теб тя може да е идеална, но това е, защото е "забранен плод", а именно той е най-сладък. Сигурна съм, че ако я опознаеш въобще няма да е чак до там идеална. Няма нищо перфектно на този свят, нищо. Въпроса е в това дали можем да се приемем с недостатъците си или не. Извини ме, че задавам този въпрос, но на колко си?
    На 15.

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Момче,на много висок пиадестал си я качил тази мома.От личен опит - колкото по-бързо махнеш от там ,толкова по добре за теб!
    Addicted to Addictions

мога само да ти кажа, че съм в същото положение....и друг път ми се е случвало, но този път е мноооого различно..
    едно е сигурно..да си само приятел с нея е невъзможно!
    не изпускай шансовете си да и покажеш, че не ти е безразлична, за да не съжаляваш после,,,но видиш ли, че е безсмислено, отдалечи се от нея колкото можеш.....
    ...лошото е, че аз все още не мога да погледна друго момиче и не знам до кога ще е така..за първи път ми се случва нещо толкова голямо.. дано да ми е за урок, да знам какво да правя следващия път :Д

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Силно я харесваш, но ще ти мине. Прекалено много си фантазираш за нея, а във фантазиите винаги всичко е идеално. Идеализирайки образа й, всъщност ти си влюбен във фантазията си за нея, а не в истинското момиче, което виждаш. Загледай се по-внимателно, открий някакъв "дефект", осъзнай, че тя не е перфектна, направи си списък от няколко неща, които биха те накарали да я намразиш. Ако не откриваш такива, тогава си измисли някакви, каквито и да са те. Въпроса опира до това просто да спреш да си причиняваш тази болка. А някой ден, ако пътищата ви се пресекат, тогава може и да си щастлив, но засега важното е да продължиш напред. Превъзмогваш "загубата" и си търсиш момиче, което ще можеш да имаш не само на снимка.
    С първата част съм съгласна.
    Но защо да търси кусури на момичето? Глупаво е. Просто да си отвори очите и да я види като реален, истински човек.
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на ScarletBite
    all day... all night... what the fuck?!

Град
    Бургас ^^

Re: ВЛЮБЕН СЪМ

Цитирай Първоначално написано от maroin
    Влюбен съм до побъркване.Всичко в нея е идеално.Лицето й,очите й,тялото й,характерът й,смехът й,походката й,начина по който седи на стола си в училище-всичко.Дори като е ядосана е идеална.Когато ми подари усмивката си вътрешно ликувам и отивам в тоалетните на училището където никой няма да ме чуе когато започна да викам и подскачам от радост.Когато подари усмивката си на някое друго момче сърцето ми се свива и деня посивява.Когато ме погледне нещо ме втрисва и в цялата си глупост започвам да заеквам когато ме заговори.Цял ден мога да я гледам без да мигна-толкова е идеална за мен.По дяволите влюбен съм.Защо господи -защо трябваше тя да си има приятел,защо трябва да я обичам само от разстояние.
    хДД налях се. Забрави я

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    +111, за малко да се разплача )

ааа това не е хубаво . .
    I don`t care .. ;] ..

Не си влюбен в нея, а в образа който си създаваш сам.
    То даже не е влюбване, по-скоро обсебване.
    Защо,защо,защо...ами така, нещата не стават винаги така както искаме, приеми го и продължавай напред, и намали филмите.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от BladeOfMySoul
    Не си влюбен в нея, а в образа който си създаваш сам.
    То даже не е влюбване, по-скоро обсебване.
    Защо,защо,защо...ами така, нещата не стават винаги така както искаме, приеми го и продължавай напред, и намали филмите.
    +1!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Стига бе,хатери гадни,оставете момчето да се радва...когато срещнете нещо,което не разбирате,веднага го плюете...
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

опитай да се сприятелиш с нея .. стани и приятел .. ако тя те хареса след време може и да стане нещо

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    welovecandies - ти ще харесаш ли ever някой приятел?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    welovecandies - ти ще харесаш ли ever някой приятел?
    +1...

По темата... всички тия съвети да търси няква лоша черта в нея за мен са глупави. Увлякъл се е до уши, как да търси нещо, което не харесва...
    Пробвай.. знам, че е лесно да се каже, но другата опция е да оставиш времето да прогони тези твои чувства. Млад си още...
    "I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."

Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    Стига бе,хатери гадни,оставете момчето да се радва...когато срещнете нещо,което не разбирате,веднага го плюете...
    Теб те знаем, че разбираш от всичко, най-вече от музика.

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    добре дошъл в групата
    GTA Stunting

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си