- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Край ли значи това???
Значи ходим от 7 месеца.След поредното ни скарване тази вечер ми каза,че от 6 месеца не ме харесва и освен обич нищо не я задържа при мен ;xx и като я попитах дали значи край това,jя ми каза не.Дайте вашите мнения
Тя е тъпа кифла ,но и ти не падаш по-долу,защото и се вързваш на глупостите.![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Лигла -.-
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
И защо и се връзваш на глупостите ?
Човек като е ядосан много неща казва .![]()
едно не мога да схвана...ходите от 7 месеца,а тя не те харесва от 6. месеца,е да му се не види,чак сега ли се е сетила да ти го каже......остави я,само си губиш времето
![]()
Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...
И най-интересното е че през тези 6 месеца скасахме и се събрахме още 2 пъти.А за по-горният пост,'е човек когато е ядосан казва много неща,ние се скарахме вчера,а тя ми го казва днес
Я я остави.Лято е,време за нови флиртове.![]()
^ така е.
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Личния ми съвет е да не и пишеш, да не я търсиш, да не ходиш там където тя ходи..
Ето ти една мъдра мисъл : “Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако се върне – твой е за винаги. Ако не се върне – не е бил твой никога…”
Ако те потърси след ден, два, пет явно има някакъв интерес иначе търси нова мацка!
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Ами ще послушам последният съвет и няма да я търся за сега.Обаче е интересно,че снощи половин час след като ми наговори тези работи и ми званна по тела и ми каза<че днес пак щяла да ми звънне![]()
Ако не искаш да станеш задник, е краят. Ако нямаш нищо против това, продължавай с нея.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Край е
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
зарежи я...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Зарежи я..Няма смисъл да продължавате според мен
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Тя е тъпа и не знай кво иска... както казаха всички преди мен- ЗАРЕЖИ Я!!![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Уф, и аз имам проблем...начи моята ми каза първо, че ме обича, после каза, че от 10,54 седмици ме мразела, след 2 часа се отметна и каза че през последните 67,564 дена съм се държал добре....а пък най накрая ми призна, че ме харесва само от 2451 часа и 453 минути....объркан съм, не мога да ги разбера тея момичета!![]()
Не го харесва, но обичта я държала при негоПървоначално написано от ActreSS
Не се занимавай
![]()
+ да си изясни какво точно изпитва. Защото казано така звучи като "аз съм с теб от съжаление/ с теб съм, защото свикнах вече така и не искам да си променям ежедневието".Първоначално написано от ibojilow
+Първоначално написано от CuteBaby
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Първоначално написано от bobito_th
![]()
![]()
++
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
като не те хар,кво прави с теб?!мн е тъпа,нямам думи просто,просто я разкарай
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
върти те, дърпай чертата
Smile... Tomorrow will be worse...