- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Маска против черни точки
Преди няколко дена срещнах маска против черни точки, направих я 3 пъти и резултатът е удивителен!! Ето я, само да предупредя, че преди да я приложите трябва да сте сигурни, че не сте алергични към аспирин.
2-6 аспирина се стриват на прах с няколко капки розова вода. Сместа се нанася на лицето и след като изсъхне се изтрива хубаво с ръка, а остатъците се измиват.
Да допълня, че аз я правя с чешмяна вода, а може и с минерална.
Дано и при вас има ефект !
Аз преди какво ли не съм ползвала..Гарниер 3в1, Клийн енд Клиър, Клиър скин на Ейвън...но нямаше ефект, а с тази маска за 3 дена почти изчезнаха.Успех!![]()
^аз използвам от Американския, такъв намерих вкъщи![]()
ОООО, аз тази маска трябва обезателно да я изпробвам!![]()
![]()
![]()
Тук искам да вмъкна(без да прозвучи като реклама)-преди около 3 месеца си взех един пилинг и един тоник за лице на Clean&Clear,останах доволна,те са против черните точки,действат и освежаващо.....не са скъпи,в сини опаковки
![]()
Знам,колко са гадни тия неща по лицето,дано съм помогнала на някой
:P
И аз ще пробвамПървоначално написано от YaNcHeToOo
че са ми излязли и на мене
![]()
Азис - Хоп [music]
И аз си взех на Ейвън ,от поредицата Clear and Clean и я ползвам вече седмица но няма ефект .Така че мисля да пробвам твоята маска
. Само да те питам по колко пъти на ден се прави и има ли значение кога (сутрин,вечер) ?
![]()
Колкото повече ,толкова по добре!
Не многото години , а многото живот в малко години прави човека ценен. :P
Да обичаш, значи да намериш в щастието на друг своето лично щастие!![]()
Обичам те !
И аз съм си правила маска,само че аз сложих и малко кафе (утайка) и също имаше ефект.Става като ексфолиант.Според мен не е хубаво да се прави всеки ден,все пак аспирина е чиста салицилова киселина.Най - добре и поне през ден два![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Аз пък преди 4 дена си взех на Гарниер 3 в 1 и съм си правила само 2 пъти маската... има някакъв ефект. Мисля да пробвам и това с аспирина.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
оо и аз ще се мажа![]()
Просто аз
Тези маски не е хубаво да се правят лятото и после да се излага кожата на слънце, или поне си вземете някакъв крем с голям фактор.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аз редовно си я правя тази маска, но ползвам Ацетизал. Кожата след даже и 10 минути е уникална. Супер мекичка и чиста.
Преди 1 година гледах това клипче и от там научих за маската и как се прави: http://www.youtube.com/watch?v=Q-Hksg8B4cQ![]()