- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възраст
А я кажи момчето до кога се води девствено? Докато неговия "полов орган" не влезе в "половия орган" на жена? Ако това е твоят отговор тогава как мислиш - дали всички гейове са девствени?Първоначално написано от godji3
![]()
ЗАБИ МЕ И НЕМОГА ДА ТИ ОТГОВОРЯ (поне признавам когато са ме здухали)
ако ми доиде музата да напиша нещо ще го направя
в учебниците пише: Половото съзряване на жената е индивидуален процес и продължава от 12-13 до 17 годишна възраст.. биологията си казва думата ;д
В кой учебник го пише това?Според мен и момичетата и момчетата трябва да го направят, когато се чувстат готови
![]()
Иначе за момчетата - 14-15, момичетата 15-16..![]()
вие сте луди е ... за да прайш секс тряа си малко от малко образован по темата ... ако си някой келеш на 12 -13 не вярвам да разбираш кфо значи секс ... след 16 може би си наясно с рисковете от секса ... следователно може евентуално ако си готов да водиш полов живот ...
един познат на 18 е деТственик вика аз кат е*а ще е*а без презервативи му викам да бе и смяташ че момиче ще се навие без презерватив .... ( смятай колко му е акъла на 18 ) строго индивидуално е при всички ама поне да знаете кфо прайте, дами и господа.
И само някой да е казал нещо за правописа, му изсъхне половия орган !
Колега и аз не съм на ТИ с правописа но това е друга тема сега гоборим за секс не за правопис важното е че се разбира кво си написал
от моя страна нямаш проблем :P
Попринцип, най-добре е след 16! Смята се, че тогава си приключил половото развитието!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Гхххх.... До 21 не спираш да се развиваш ... Много здраве от менПървоначално написано от AniBG
![]()
It's too late...
попринцип stupid0boy е прав че ТЯЛОТО се развива до 20 и няколко години но половата система си е развите след като мине пубертета демек някъде към 17![]()
Еми и аз това имам впредвид! Половата система се развива до към 16-17 годишна възраст! И някой по-горе беше казал, че когато смяташ, че си готов го правиш, ако не - не... Това не е съвсем вярно! На някои им се прави на 10, на 15... различно!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Незнам но се надявма когато правя секс за първи път да го правя с кондом дори и момичето с което ще го правя и на нея да и е за пръв път все пак за всеки случеи
демек трябва да се взимат предпазни мерни освен ако не искаш дете или болест![]()
kogato bqh 6ti klas koeto beshe predi mn vreme vsichki iskaha da se chukatnai veche momchetata a bqha na 13 taka che tva e tupo za vuzrastta spored men e se taq na kolko si vajnoto e dali si gotov i s koi go pravish
![]()
толкова момчета 14-15, момичета 15-16 .. че да не и п0-малко в днешно време 11-12 момичета ебани по 10 пъти може да намеришПървоначално написано от Jimmy412
![]()
в днешно време морала се губи
така си е колега сега почти само парите са важни![]()
КолеЖКА ...Първоначално написано от godji3
It's too late...
По дефиниция си девствена.Първоначално написано от Maceto96
На практика-ми не.Правиш секс,тоест не минаваш за девствена.То си е анален СЕКС.
Мноооого се нервирам на такива девойки.'Аз съм девствена,ама го поемам в устата и в ануса.Но съм девствена.'
По темата:
16
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
сори КОЛЕЖКЕ
нямаш ли идея за нова тема? че отдавна не си пускал...
![]()
по темата- 15-16, или когато се почувстваш готов и можеш да поемеш отговорност за евентуални гафове
Аз четох че от 14 години може да се пипат 'половите органи' .... и т.н.![]()
![]()
стига по тая тема
горе доло сфанах 15-17