.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 90 от общо 90

Тема: Възраст

Много интересни коментари се пускат така като гледам тук. Няма да се правя на пророк и да се опитвам да ви " светвам", но ще кажа няколко неща, които смятам, че наистина би трябвало да се обобщят вече в тази тема.
    Ако се приеме като средна възраст, при която жената и мъжът навлизат в така нареченият сложен преходен период побертет, в навършването на 13-тата си година ( приемам, че някои навлизат и по- рано) и през това време се развиват полово в завършен вид ( ако мога да използвам този израз) към 17-тата си година. То може да се каже, че една жена и/ или един мъж би могъл да започне сексуалният си живот на тази възраст.
    А какво ще рече " ако си готов за последствията, можеш и на 14-15" ? Нима сте готови да забременеете на 15 години и да кажете на майките бащите си " бременна съм" ? Едва ли...
    Сексът винаги пази в себе си рискове и не вярвам на нито един, който казва " аз съм готов да правя секс и съм на 15! " - ТИ НЕ СИ ГОТОВ, но го правиш и никой не може да те спре да го правиш. Не казвам на никое 15 годишно момче/ момиче НЕ ПРАВИ СЕКС, но едва ли сте готови да ставате майки или да правите аборт на тази възраст и да очаквате нормална психика, защото характерът на един човек започва да се развива бавно и бавно докато не излезете от побертет( както казах, при различни хора, различни години) . Да не отваряме темата за бащите... вие също не сте готови за семейство на тази възраст ( какво става, ако тя реши да роди бебето? ) .
    * И кога точно трябва да започваме да го правим?
    Няма такова нещо като ТРЯБВА , вие си решавате кога е най- удачното и най- правилното време!
    Разбира се, че ще искате да го правите за пръв път с някого, който обичате, НО... обръщам се към мъжете или бъдещите МЪЖЕ..... ПЪРВИЯТ ВИ ПЪТ... нека бъде с човек по- опитен от вас. Едва ли ще се жените, така че няма проблем
    Като обобщение искам да кажа само....
    Мъже и жени до 20 годишна възраст вече би трябвало да са натрупали някакъв опит и да знаят какво правят в леглото. Но това не ви задължава да се чукате на юруш до тогава...
    Bedankt!

Аз мисля,че няма определена възраст Въпросът е в това кога си готов....когато се почувстваш готов ...

Супер фен

Re: Възраст

Цитирай Първоначално написано от godji3
    Коя е най подходящата възраст за правене на секс

Според мен, когато се чувстваш напълно-готов/а. е разбира се, да не е на 12,14...

Град
    Русе
    Няма определена възраст,правиш го когато усетиш че си достатъчно зрял и готов за това.Силно се съмнявам че тея 12-годишните знаят какво искат и осъзнават какво правят

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Re: Възраст

Цитирай Първоначално написано от godji3
    Коя е най подходящата възраст за правене на секс
    Темата наистина се повтаря.
    Ами не мисля, че има подходяща възраст за първи път, за мен знаех, че е 16, но не е за всеки така...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    ForSaken city (:
    Мм .. по нормалния морал 16-18 нагоре. Някога за пръв път са правели секс чак при първата брачна нощ..

по модерния.. ако си на 13 и не си правил/а секс .. значи си НИЩО :/ пф.

Голям фен
    Град
    Varna
    15-16 според мен

ами според мен 16-17
    0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]

Когато се почувстваш готов/а , когато си с правилния човек , имате си доверие . Няма значение на каква възраст си (не казвам че на 11/12 трябва да почнеш да правиш секс) .

Ако си на 8 и вече не те клатят като гладен циганин джанка, то ти вече си стара чанта

Фен Аватара на DoYouLoveMe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Z0mBay0
    Принципно е хубаво да си поне на 15-16 години, и да имаш на идея какво правиш! Другото което е важно е, че трябва да се чувстваш готов. Не да изпитваш нужда, а да си готов! И е хубаво да е с партньор, към който изпитваш чувства Няма нищо по-хубаво от секс м/у хора които се обичат

+1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си