Тъй като по физическо постиженията ми са много слаби ( имам оценка 4)
и мисля да почна някакви упражнения през лятото, за да си подобря постиженията, но не знам какви.
Та кажете какво точно да правя, какви упражнения?
И още един въпрос: Скачането на въже само за отслабване ли се практикува? Ако не, какви са ползите от скачането на въже?
( чудих се къде да пусна темата, но мисля че тука е най-подходящо)
От скачането на въже се развива и вестибуларния апарат. (с него пазиш по - добро равновесие), а и участват доста групи мускули. Намери си лостове някъде, прави лицеви. При даскала който ми беше по физическо на мен за 8 години съм отишъл 50 пъти, всички имахме 6-ци.
Мисля да си взема едно въже и да скачам (не за отслабване)
Какви други упражнения мога да правя вкъщи за еластичност ( гъвкавост), издръжливост и сила... (предполагам има някви програми пратете ми линк или нещо нз)
Ако е възможно не искам да трупам мускулна маса от упражненията. (с атлетично тяло съм, не искам да ставам мутра )
Мисля да си взема едно въже и да скачам (не за отслабване)
Какви други упражнения мога да правя вкъщи за еластичност ( гъвкавост), издръжливост и сила... (предполагам има някви програми, дайте ми линк или нещо нз)
Ако е възможно не искам да трупам мускулна маса от упражненията. (с атлетично тяло съм, не искам да ставам мутра )
ПС: пфф не знам какво стана, нещо нета ми прекъсна и натиснах два пъти бутона "прати" и... както и да е...
Хората гледат да качваш мускулна маса, а ти не Запиши се на някакъв боен спорт, кик бокс например, там ще ти покажат упражнения за разтягане. Ти на колко години си ?
Ти какво мислиш, че като започнеш фитнес ставаш машина ей така ли Аз малко преди 16 бях започнал да тренирам още не се чувствам "мутра". Говоря ти за нормално трениране без добавки и химия. Само ядене и това е. Там ще ти дойде и силата. А защо ти трябва да си гъвкав нз. едва ли ще тръгнеш да биеш маваши на някой ...