.

Виж резултатите на анкетата: Съгласни ли сте с данъка за телевизори

Гласували
9. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ЗА

1 11,11%
  • ПРОТИВ

8 88,89%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Фен
    Град
    България

Такса за ползването на телевизор ?!?!?!

http://www.facebook.com/group.php?gi...0809232&ref=mf Какво мислите по въпроса? Може ли такива безобразия вече и от това да взимат пари то както е тръгнало може и този който има компютър и той да плаща

Град
    Екатеринбург, Русия
    Не ми се сърди, но вие сте си виновни. Никой не ви е карал да си избирате господин Бойко Борисов и компания.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Супер, телевизията и без тва е супер вредна

Цитирай Първоначално написано от BERCUT
    Не ми се серди, но вие сте си виновни. Никой не ви е карал да си избирате господин Бойко Борисов и компания.
    Абе еи ти като какав пишеш бе забелязвам ти коментарите.. каде живееш ти каква работа имаш в този саит БЪЛГАРСКИ ?

Град
    Екатеринбург, Русия
    Цитирай Първоначално написано от Arieca
    Цитирай Първоначално написано от BERCUT
    Не ми се серди, но вие сте си виновни. Никой не ви е карал да си избирате господин Бойко Борисов и компания.
    Абе еи ти като какав пишеш бе забелязвам ти коментарите.. каде живееш ти каква работа имаш в този саит БЪЛГАРСКИ ?
    Пиша като чужденец, който живее в България, имащт известни познания относно политиката, защото преди това съм живял в Молдова (заради работата на баща ми) и Русия (родината ми) и сега съм тук отново относно работата на баща ми. Живея в София, ако толкова те интересува, но след няколко седмици за два месеца, ако толкова те интересува, ще съм в Екатеринбург.
    От кога на чужденците им е забранено да четат и изказват мнение в българските сайтове. Ако има такъв закон, извинявам се, вече няма да пиша, но си мислех че, България е демократична страна и всички имат еднакви права, за разлика от Русия, където сме варвари и обичаме авторитарима (според АМК).

ПП Не ти отива да пишеш толкова неграмотно на собствения си език, аз, ако бях на твое място, бих умрял от срам. И може в постовете си да се държиш малко по-културно, не винаги хамалското държание върши работа.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    ^Точно пък ти не ни чети морал кого сме си избрали, като имаме предвид кой вас ви управлява и как гласувате като стадо за него от избор на избор. Радвайте си се на диктатурата, погазените закони, осакатените медии и политическите затворници, но не си месете на нас в делата. И никога не съм казвал, че сте варвари...просто ми е много странно колко може да се остави един народ да бъде лъган.

Няма да въведат такава такса. То е ясно. Спекула се нарича това.

Град
    Екатеринбург, Русия
    Това за варварите го казах образно Това, че Путин е докаран като тиранин от западните медии нищо не значи. Докато не си живял в Русия не можеш да говориш как управлява. За разлика от теб, аз на медиите изгубих доверие много отдавна. Докато живеех в Молдова мнението ми за България мога да ти кажа, че беше доста по-различно и коренно се измени от както живея тук.

Град
    София
    Нека ме накарат да плащам, да видиме какво ще стане. Ще има: "Ма ко туй телевизор. Яде ли се, пие ли се? От де да си взема едно кило?". И защо мамка му и тия които не гледат трябва също да плащат.
    I want you to remember that no bastard ever won a war by dying for his country. He won it by making the other poor, dumb bastard die for his country.

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Не гледам телевизия и без това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми