- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам малко помощ !
Проблемът ми се състои в това че незнам как да постъпя.Ето как стоят нещата,момче на 16 години съм тази година съм заек и в новото училище от съседния клас забелязах едно много красиво момиче което ми допадна много и започнах да я харесвам.В другия клас имам приятел и започнах да го разпитвам за нея как се казва и от каде е той ми каза, и се оказа че сме от един квартал до тук така стояха нещата аз я харесвах но нямах смелоста да се запозная с нея може би защото съм малко срамежлив.Минаха се няколко месеца и февруари месец някаде на 15 тя дойде и ми честити празника който имах ден по рано а именно имения ми ден.А до тогава изобщо не бях се запознавал с нея и говорил с нея.След това аз и пойсках скайпа от един приятел той ми го даде и започнах да си пиша с нея.Започнахме да си казваме здрасти да си говорим по често в училище и започнах още повече да я харесвам.Както казах по нагоре аз съм малко срамежлив и винаги тя ме заговаряше.След няколко седмици от приятеля ми в нейния клас разбрах че тя е питала за мен и не какво да е,а е питала дали още я харесвам и му е казала да ме пита , той ме пита и ми обясни след това аз му казах да и каже че я харесвам още,той е казал и тя е отвърнала само "оу" което незнам какво значи ,но след това тя започна да си говори много повече с мен и станахме доста добри приятели.Та да се върна на заглавието какво да правя,много започнах да я харесвам но незнам какво да направя . Тя е доста отворено момиче не е много срамежлива,по скайп и взех номера и тя ми каза ако се отбивам до тях да и звъна и ако е свободна да излезем някаде,но аз съм много зле в любовтаи незнам какво да правя.
То е ясно че те харесва, просто я покани, излезте някде на разходка , цопвате се на някоя пейка и..![]()
поговори с нея.. обясни и : )
независимо дали ще излизате някъде или преди/след училище(или нещо от сорта). просто намери малко спокойствие и уединение, и поговорете.
и не са срамувай. според мен за теб ще е достатъчна проява на воля да и кажеш, че я харесваш(при положение, че си срамежлив), за да има от какво да се срамуваш. тъкмо обратното, ако събереш смелост да действаш по-скоро трябва да се гордееш с това.
REGGAE BOOM <3
без да искам съм си цитирал предишния пост. изтрито.
REGGAE BOOM <3
Мерси за съвета от голяма полза ми е .По принцип аз говоря си с момичета имам много приятелки,но с това момиче усещам че е различно.Знам че трябва да преборя срама и да и кажа сичко но .. и най-лошото е че около нея винаги има други момичета и немога да остана насаме с нея,чудя се как да я поканя да излеземПървоначално написано от antifashionshit
![]()
иска ти се поне за малко да я оставят насаме нали?![]()
дръпни я на страни, покани я да излезете или помоли за момент да поговорите на четири очи.
REGGAE BOOM <3
Общо взето детска работа, на твоите години съм, но начина по който си и взел и скайпа и другите неща е много детски .. Няма от какво да се срамуваш, недей, защото може да си помисли на моменти, че искаш да я отблъснеш .. Кажи и по скайпа щом те е срам на живо, харесвам те, така и така, имам ли някакви шансове с теб.. Няма смисъл само да си губиш времето ако тя иска да сте само приятели..![]()
А за поканата да излезете просто и кажи знаеш ли Събота или когато е нямам никаква работа и малко искам да се разсея, искаш ли да дойдеш с мене на кафе, кино, защото ще трябва да хода сам, а не ми се ходи, обясни и също, че никой от приятелите ти не може да дойде с теб, защото ще почне да увърта ако не иска!
Пожелавам ти успех с мацката и го карай както дойде.![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
От твоя случай по-лесен не съм виждал.. "Отбий се да излезем".. ми?
Who's next!
Първоначално написано от Force_bladeR
![]()
+213123 тцтц..късмет имаш момче.Първоначално написано от justonegirlwithonehope
Гледай да не го пропилееш..![]()
Тц. Мацката е от търпеливите...
Ами, отбий се, звънни на звънеца и кажи с усмивка: "Хайде на разходка!"
Но не казвай "Ела с мен, защото иначе трябва да ходя сам" - така излиза, че я каниш само за да не си сам, а не защото я харесваш.![]()
Гледай кво ти говорят другите.Не се притеснявай човек,дори и да ти откаже което няма да стане,не сте женени
късмет с мацето.Дано забършше някоя
![]()
![]()
![]()
точно така , тва е начинаПървоначално написано от antifashionshit
Мерси за помоща . Сега вече аз ще си се оправям![]()
късмет авторе ^^
REGGAE BOOM <3
Мерсии :PПървоначално написано от antifashionshit
Хммм на 16 не трябва ли да си 10ти клас ? Защо си заек![]()
П.П. Сори за оффтопика ама нещо ме човърка този въпрос :Д
--------------------------------------------------------
Ами сега ги правя юли месецПървоначално написано от BlueFace
![]()