- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вие и приятелите му/й
Нямам против приятелите му, но има едно изключение. Рядко излизаме с тях. Иначе към моите май няма отношение...случвало се е 2-3 пъти да излезнем с тях![]()
По-често излизаме с неговите приятели. Общителна съм и уж с всички добре се разбирам (освен ако не съм на кеф нещо). Докато той е по-срамежлив и рядко сме с моите приятелки, но си се разбират и те.
Най-приятно ни е на село в общата компания - там са и мои приятели и негови.![]()
В момента си нямам приятел и ще говоря за бившия ми.Той се разбираше с моите приятели или поне се опитваше и се случваше да излизаме всички заедно, аз също полагах усилия да се сближа с приятелите му.Ходили сме в апартаментите на негови приятели, по кафета сме ходили заедно, къде ли не и честно казано доста си допаднахме с неговата компания и дори след раздялата потдържам връзка с тях.От друга страна аз доста добре се спогаждах с родителите му, майка ми също го приемаше, но баща ми беше твърдо против.До такава степен ме ревнува милия, че е имало моменти, в които е искал да му скача на бой, беше някакъв ужас, но пък ни беше много хубава връзката.![]()
Познавам 3ма, като само с единия сме излизали аз, той и приятеля му ии се разбираме.. вечеТой познава мои приятелки, но критиката, която отнасят е нереалната
Общо взето е хубаво да имаме общи познати и приятели ии якото е, че има и такива г/д.. и няма проблеми
![]()
![]()
.!.
Само да я убия ли?! XDПървоначално написано от BrainlessROCKBABY
Малко й е.
Та да, аз какво друго да кажа. XD
the naughty look. <3
Приятелите му са много готини хора. Много ме кефят и с удоволствие излизам с тях. С изключение на една мноого "умна" к***а, която аз мноого "обичам". Ама той приключи отношения с нея. Иначе и той се разбира с моите приятели.![]()
![]()
![]()
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
да, разбираме се, той с моите и аз с неговите. Случвало се е да излизам и без него с неговите фр-та...