- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вие и приятелите му/й
Честно казано, не потърсих дали има подобна тема, защото знам ли с какво заглавие може да е...![]()
Разбирате ли се с приятелите на гаджето си, излизате ли всички заедно или не ги понасяте и си хойкате само с нея/него? А той/тя как се разбира с вашите?![]()
Не се разбирам с едан негова много добре приятелка![]()
Както се казва женска злоба... как той ще е по близак с момиче което не съм аз
иначе с всички други се разбирам повече от чудесно и той с мойте
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Аз се разбирам отлично с приятелите му,той с моите също.
Моите и неговите приятели вече се познават и често си излизаме всички![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
няма интриги
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
мисля, че се разбирам с нейнитеШефка 1, тя е шефка 2 ии Вели ии Пакоо
![]()
![]()
![]()
тя моите не ги познава, само иска да убие едно курве![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
И аз се разбирам с неговите, и той с моите : ]
Даже не ги познавам ...![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Аз се разбирам добре с тези, с които за сега ме е запозналаА тея дни и предстои на нея да се запознае с голяма част от моите и съм убеден, че ще се разбира доста добре с тях
![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
От неговите приятели познавам точно един (и то не лично) ..
Моите приятелки ги познава, но само един път сме излизали с тях ..
общо взето като се виждаме сме само аз и той, а приятелите сме ги оставили за личното пространство ..![]()
С неговите се разбираме. Аз нямам мои. Всъщност познатите ми не ги харесва. То и аз не че ги обожавам. хъх
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Да си кажа и аз... Не виждам смисъл да го запознавам с моите - държат се страшно недорасло и не виждам за какво ще си говорят. Аз неговите ги познавам - разбираме се доста добре, сближихме се по повод едно ... "леееко" напиване от моя страна, в резултат на което следващите два месеца ме поздравяваха с "Оо, салатата!" или "Ооо, пиянде!"Те не ме изолират, което ми беше главното притеснение, държат се мило с мен... Кефят. А за мен беше много важно да ме харесват
![]()
Горе-долу и при мен е така.. Все сме си двамата. Запозна ме с тримата си най-добри приятели но след годежа отсвири двама от тях защото му наговориха куп глупости за мен и ме обидиха. Другия му по-близък приятел ще му е кум и сме се виждали 2 пъти. Симпатичен ми е а и аз на него. Познавам и още няколко негови колеги но не сме си говорили. Любимия познава приятелките ми в България както и колежките с които дружа. Много се харесаха! Излизали сме обаче само 1-2 пъти всички заедно. С момичетата предпочитаме да си излизаме по женски.Първоначално написано от ReachlessGirl
Бе с последната девойка нямахме проблеми. Намъкнах се в комапнията с която излиза и .. сега няма проблеми.
Но не бих се бутал да ме запознава с когото и да е. Нито пък аз ще я карам да се запознава с някой от моите. Все тая ми е дали познавам лично или не нейните прителки и приятели. Въпроса е да знам що за стока са.
Обратното също е в сила.
Не горя от желание обаче да (се) запознавам с приятели и приятелки. Предпочитам аз да си избера човека, и да се запозная. Щото иначе обикновено е неловко малко или много.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
еми той познава моите и се разбират добре,даже може да се каже ,че са си партия като излизаме или ходим на купони и е веселоо..иначе аз познавам голяма част от неговите,най-добрите му приятели ги познавам добре г/д и се кефим взаимно,особено с единия той е пичага и добре се разбираме..иначе от всичките му приятели само 1 не понасям и той мен ..направо изпитвам неприязън и то голяма![]()
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
С мойте приятели не сме излизали, той даже не ги и познава. Пък и аз почти спрях да излизам с тях.
Неговите приятели са много готини, постоянно се мъкнем всички заедно, събираме се доста често. Направо си станаха и мои приятели, нищо че не ги познавам много добре. С всичките съм в добри отношения. Обаче малко ме притеснява това, че една от бившите му е още в тази компания, но нея не я виждам особено често.![]()
Аз пък не мога да си представя как може част от вас да не познават приятелите на гаджетата си и обратното![]()
![]()
Ако моя не познаваше приятелите ми,това щеше да означава,че трябва да излизам с него само през деня,защото вечер съм в някое заведение с приятели.Да не говорим,че не мога да си представя как петък вечер ще сме цялата тайфа в "нашето заведение" и моя няма да е там
![]()
![]()
Какче, различни приоритети (:
Dr. Gregory House
Бате,така е ама ...
Ясно ми е,че искат време само за себе си,но все пак ...
Просто не мога да си представя как някой път ще изляза с приятели и моя няма да е с мен (освен ако няма някаква основателна причина)Или да ми се налага да избирам дали да изляза с компанията или с него ...
![]()
Еми... нали и аз това ти казвам - аз например ще избера гаджето ми в 9 от 10 случая.
Приятелите са си приятели, любимия е любим. Приятелят няма да ти се разсърди ако не му се обадиш 2 седмици. Любимият би трябвало да ти се разсърди ако не му звъннеш два дена примерно. Схващаш ли разликата?
Тук вече се намесва кой какви роли възлага на приятелите и на гаджето си в живота.
Което всъщност е дългата версия на прдния ми пост.
Dr. Gregory House
Ааа ... Чакай малко!!!
И аз предпочитам да съм с Найден вместо с другите,но това не е причина да не го запозная с тях,нали?!
Едно е да искаш да си с гаджето си (нормално си е) и съвсем друго постоянно да излизате само двамата и да нямате общи приятели ...
На мен това "не познавам приятелите му/й" и "не познава приятелите ми" ми звучи като "не иска/м приятелите му/ми да знаят за нас"![]()
Еее така кажи
Тука не се говори за това. Става дума дали искаш да дружиш с приятелите на гаджето ти, както и той с твоите. Не дали искаш те да знаят/не знаят за вас.
Dr. Gregory House
Е така де ама ...
Няколко човека казаха,че не познават приятелите на гаджетата си ... Е как ще знаят дали искат да дружат с тях след като дори не ги познават![]()
И продължавам да съм на мнение,че това не е нормалноКак няма да имаш общи приятели с гаджето си?!
![]()
Не знам ... Явно двамата разбираме темата по различен начин,но за мен това е НЕНОРМАЛНО![]()
Е Зори според мен си е до човек. Бившия ми познаваше приятелките ми и аз познавах неговите приятели. Е да ама никога не сме излизали всички заедно. Той с приятелите си излизаше най-много веднъж в месеца по мъжки а аз с приятелките бях по цял ден в даскалото. През уикендите не ходех по дискотеки. С годеника ми пак е горе-долу така. С колежките излизам през седмицата а с него през уикендите. Те момичетата така и така не са в града събота и неделя. Някак си аз предпочитам да съм си с него вкъщи, да си сготвим и да гледаме филм вместо да ходим да купонясваме с приятели. И двамата сме кротки и скучни. Пък като гледам сестра ми и нейния и те а така. Тя следобеда излиза на кафе с приятелките си и до там. Съвсем рядко ходи някъде с гаджето и приятелите заедно някъде. Пък и родителите ми и те са такива странни. Веднъж на 2-3 месеца канят едно приятелско семейство на барбекю у нас и това е. Иначе всеки се вижда поотделно с приятелите си.