.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    И аз по принцип предпочитам да прекарвам повече време с приятеля ми и точно за това започнах доооста по-рядко да излизам някъде с другите или ако излезем то ще е за час-два и после сме самички
    За сметка на това ако той не е с мен в повечето случаи дори не излизам До такава степен свикнах да е около мен,че ми е няк'во тъпо,когато го няма.
    Мисълта ми беше,че не мога да схвана как може двама души да са заедно и да не познават приятелите на другия (ако ще тези приятели да са 1-2).
    ...
    Чудно ми е,когато единия има Р.Д. как ще процедират "Днес ще си празнувам с теб,а утре с приятелите ми"
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Е съвсем да не ги познаваш е странно наистина...
    Иначе аз тази година ще празнувам само с любимия а той само с колегите си . На миналия му рожден ден бяхме само двамата ама понеже бяхме в друг град.

аз се разбирам с нейните обаче тя мрази една от мойте щото мисли че ме харесва и някви тъпи истории

Мега фен Аватара на babity
    Започнавала съм го с моите и като се видим му говоря разни неща за тях. Аз не познавам неговите, той не иска да ме покаже и аз не давам зор, те не ме интересуват, а и с оглед на нашите сериозни отношения е напълно излишно...

Повечето народ от града малко или много го познават него заради професията му, а лично с мойте приятели и приятелки .. ще цитирам PinkPan7her -
    Не виждам смисъл да го запознавам с моите - държат се страшно недорасло и не виждам за какво ще си говорят
    .. като се замисля и аз самата вече не ги търся толкова.. държат се супер тъпо за годините си Доволна съм от това, че с най-добрата ми приятелка се разбират без проблеми.А аз и неговите приятели - всичко е 6, познаваме се, излизали сме заедно.. един път някой от тях не ме е подминал някаде. А наскоро нещо взех да се запознавам и с фамилията

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Аз се разбирам отлично с приятелите му,той с моите също.
    Моите и неговите приятели вече се познават и често си излизаме всички
    +1

Мега фен Аватара на xoxi
    Познавам повечето му приятели, но не ги харесвам особено. Той е в същото положение спрямо моите приятели.
    И спря да се върти за миг земята..

Приятелите на приятеля ми са пичове. Смисъл, веселяци. Готини са и нямам нищо против тях. Приятелят ми също се разбира с мойте приятели и ги харесва.
    Имало едно време..

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Той с моите приятели се разбира отлично. Отначало много се притесняваше, че няма да го харесат, беше почнал да си вкарва филми, че вече е така. Но след време се убеди, че са точни хора. А аз с неговите приятели ... ммммм ... с едно от момчетата яко се скарахме, щото е педал. :P И моя не го уважава особено, въпреки, че се познават от деца (и двамата са 90 набори), живеят в един блок, работят на едно и също място и до скоро бяха 5 години в един клас. И въпреки това, след като му казах, че тоя тъпак ме е обиждал и т.н. - моя от тогава не си говори с него. Иначе с другите му приятели се разбирам ... сравнително добре. Аз съм тежък характер. С първият му братовчед, с когото са като братя, съм в един клас ии .. не се разбираме перфектно, но поне се стараем да не сме като куче и котка. (Аз съм кучето. ).

I'm inlove with a criminal...

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    И аз, и той познаваме приятелите на другия. Но рядко излизаме двамата и приятели. Той е повече с мъжка компания. При мен пък са само момичета.
    Някак си не го виждам да го мъкна него, а иначе да сме само момичета. Пък и местата, които харесват едните и другите, въобще много различия има. Освен това аз излизам все по-рядко с повечето си "приятелки", всъщност остана само едно момиче, което мога да нарека приятелка, с нея си поддържам постоянен контакт. Другите явно нямат голямо желание да поддържаме контакт. Общо взето станахме на здравей, здрасти.
    Неговите приятели са готини хора, но приятелките им не мога да ги трая С приятелите му нямам проблем да си прекарвам времето. Проблемът е, че те са толкова неорганизирани, че нито знаеш къде ще се ходи, нито кога, и така си излизат повече само те. Струва ми се, че не обичат много, много да мъкнат и жените с тях Понякога това, че излиза доста често с тях успява да ме подразни, но се преодолява.
    А бе познаваме си приятелите, но не излизаме кой знае колко с тях.

Град
    Roma, Italia
    Не разбирам защо казвате "Не съм я/го запознал/а с тях,защото са идиоти.". Е, какви приятели са тогава, като ги мислите за идиоти? И защо дружите с тях, щом имате лошо мнение за тях?
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Може да се каже, че се разбирам с тях, но някои не са ми приятни.. И той е така с моите
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

разбирам се перфекно с приятелите му.. дори когато той не си е тук излизам с тях...много готини хора са...той също се разбира с моите...така че всичко е наред

Амииии да,като цяло се разбираме.Като изключим факта,че някои имат повече от приятелски чувства към мен. Забавно ми е с тях.Излезем ли с тях само глупости да искаш.Понякога се дразним,защото си падат олигофренчета ама .. А с моите той се разбира чат-пат.За него всичките ми приятелки всъщност не са ми приятелки освен едно момиче,с което сме най-добри приятелки от около 6 години.Иии много пъти е излизал прав.Опитва се да се държи добре с тях ама не винаги му се получава.Абе като цяло намираме някакъв баланс на нещата.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Супер фен
    Разбирам се много добре с неговите приятели и често излизаме с тях.Той също се разбира с моите приятели и нямаме проблеми в тези отношения.
    Обичам те <3 !!!

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Еми различно имало е случаи да се разбирам с приятелите на гаджето ми и да сме в една компания. Случаи в които пак се разбирам с момчетата но приятеля ми да не е искал да излизаме с тях защото беше много ревнив. Имало е случаи в които ще си извадим очите от караници

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Има закон, при който не трябва да имаш никакви отношения с приятелите на парнтоьра ти.

Преди ми харесваше, че не ми харесва приятелките, ама вече и той не ме кефи, щото няма вкус щом не ги харесва.
    А неговите грааааааааам не мога да ги трая. Пълни завършени селяни!

Докато с предишните ми гаджета просто сме били от една среда, всички се познаваме, излизаме си, всеки е приятел с всеки и хоп някои измежду тях се залюбват и приятелите ни са общи...

А тоя сегашния къде го намерих... мани мани

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    много добре се разбирам, даже понякога излизам само с нейните приятелки без нея
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Еми някой път излизаме с неговите приятели,някой път с моите,някой път си излизаме само двамата.Аз се разбирам с приятелите му,поне с повечето.Той също с моите,въпреки че някой път като станат много шумни приятелките ми и той гледа да се отдалечи
    Брях,брях

Излизае много често с неговите приятели.И се разбираме съпер
    Истинския приятел ти забива нож отпред, не в гърба

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    аз се разбирам чудесно с неговите, както и той с моите

Голям фен
    Попринцип съм алергична към приятелките му .. както и той към моите приятели ... ,но аз с приятелите му се разбирам добре .. както и той с моите приятелки ..

Амии... Разбирам се с приятелите и, с едно малко изключение (просто една от приятелките ми е антипатична заради действията си)

Re: Вие и приятелите му/й

Не познавам лично приятелите на моя,но пък и не съм седнала да се вайкам затова.

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Излизаме много често с неговите приятели.И се разбираме супер
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си