Аз нямам проблем, вече.
В смисъл да оправих се. ( май ).
Сега следтва да ви попитам нещо, което не се изисква да ми дадете съвет ами да, просто за да знам.
Таа въпроса ми е следния: Всички ли си имат гаджета за през лятото? И вие как мислите, че е по - добре: Да си с гадже цяло лято или, пък да отидеш на купон/ море и да се зарибиш с някого само за спортта? Чакам дълги и смислени коментари!
Аз си имам приятел вече второ лято сме с него. Но това, че си имаш приятел не значи директно, че не можеш да се забавляваш. Можеш и то още по-хубаво. Когато отидеш на купон не е задължително да се зарибяваш с някой, отиваш там, за да се забавляваш. И това забавление можеш да го направиш и с гаджето си. А можеш да излезнеш и само с приятелки, докато си обвързана и пак да се забавляваш. На море също можеш да отидеш с приятеля си и да си прекарате супер яко. Знаеш, че има някой с теб, който е загрижен и на който можеш да разчиташ, който може да ти помогне в много сложни ситуации и да те успокои. Това разбира се може да го направи и приятелка, но в някои неща тя няма да е толкова силна. Ако го обичаш няма да ти пречи и да предпочиташ да го няма, а ако е просто за ей така ... то е ясно. Лично на мен ми е по-забавно, когато виждам, че и момчето, което обичам се забавлява заедно с мен и споделя момента.