Здравейте!
Не знам какво ми става, но напоследък постоянно си мисля, че приятелят ми, с когото ходим от година и половина, ми изневерява. Когато съм у тях на гости за няколко дни не ходим почти никъде. Излизаме една - две вечери с най-добрият му приятел или с още някой от неговата компания, която е съставена само от момчета.Но когато се прибера в къщи изведнъж започва да ходи постоянно някъде. Винаги когато му се обаждам е все някъде. И изведнъж неговите приятели стават "едни приятели", а не имена и местата стават "на едно място", " някъде". Сякаш когато си отида вече не мога да знам нищо. И постоянно се заглежда по други, когато се разхождаме някъде, а ако тази друга се окаже, че ще стои няколко минути на едно място той поглежда през 5 секунди към нея. Аз по принцип нямам проблем да гледа. Да погледне, да, но да гледа 5 минути е малко неуважително към мен. Той си пада малко лъжец. Лъже приятелите си за най-незначителни неща. Например докато е у тях и приятел му звъни казва, че е някъде другаде или че прави нещо друго, което изобщо няма смисъл. И тези номера ги прилага и при мен. Аз го усещам, но просто няма как да го накарам да ми каже истината при условие, че той ми отговаря, а не казва "не те интересува". А също още нещо ... още от началото говореше как бившата му го побърквала и как едвам издържал с нея. След няколко месеца реши да ми сподели, че й бил изневерил веднъж с едно момиче. Но в последствие се оказа, че не е било само едно момиче и не само веднъж, а са ходили само 6 месеца с нея. И на мен ми казва, че никога не би изневерил на мен, "на всякоя друга, но не и на мен, защото аз не заслужавам подобно отношение". И тъпото е, че на бившата му не е казвал естествено, че е изневерил и може да прави същото с мен и просто да ми казва "никога не бих..." абе това, което искам да чуя... Та моля ви, кажете ми как да разбера и как да бъда спокойна при условие, че прави всички тези съмнителни неща и че е изневерявал на бившата му без да му мигне окото? Дали само си въобразявам или има за какво да го подозирам, не знам!