имах си гадже.бях щастлива с него докато той не реши че ще късаме,и то по най-тъпата причина на света (според него не е тъпа ,но от моя гледна точка е ) - казал е на негов приятел че сме и този негов приятел му е казал ,че ме е видял да се прегръщам с някакав друг,тъпо нали? защо пък трябва да му ''изневерявам'' след като може да съм го прегърнала защото ми е приятел? ама най-тъпото е ,че това не се е случило .добре както и да е -скъсахме ,и слемалко той (стефан се казва) предложи на НАЙ-ДОБРАТА МИ ПРИЯТЕЛКА (ети) ! това е най-тъпото.. и това ме кара да мисля ,че той си е измислил цялата история ,за да има някаква причина (основателна,неоснователна ) да скъсаме ! аз си мислех,че ме обича,добре ако не ме обича да ме харесва! заклеваше се че никога няма да скъсаме... таа ети не го харесва (знам кой харесва ) и имаше идеята да му откаже ии да му каже ,че аз много го харесвам (обичам) ... обаааче той не се хвана а и сега дори незнам дали историята му е истинска защото той започна да се оплаква на ети как му е омръзнало да го лъжа (моля? не съм го излъгала за нищо) и сега незнам дали ... абе объркано е и тя отказа на стефан и той реши че аз съм виновна и съм я накарала да му откаже.... много е объркано... и просто незнам какво да направя