^+1!

п.п.
Цитирай Първоначално написано от pamii
Цитирай Първоначално написано от FuriousBlader
Здравейте. Реших да потърся съвети от вас, тъй като съм в тотална безисходица. Ето каква е ситуацията: Имам сериозна приятелка, с която ходим вече 5 месеца. Както обаче знаете всички лятото идва...и тук е най-големия ми проблем. Живея във Враца. През лятото обаче почти всичките ми познати и приятели си отиват по селата и напрактика тук не остава никой. Тук е единствено приятелката ми, но аз не мога..не искам да бъда тук почти през цялото лято. Аз също искам да си отида в другия град, където са ВСИЧКИТЕ ми приятели, където съм всяко лято...където ще ми бъде по-забавно и по-интересно. Тя обаче някак не иска да ме разбере. Като и казах, че по-голямата част от лятото ще съм там тя ми казва - оф еми ходи си там, ама после не ми се сърди ако стане нещо...И всякакви такива..и само ми се сърди.

??
Цитирай Първоначално написано от FuriousBlader
Като и казах, че по-голямата част от лятото ще съм там тя ми казва - оф еми ходи си там, ама после не ми се сърди ако стане нещо...И всякакви такива..и само ми се сърди.

превод: Като й казах, че по-голямата част от лятото ще съм там, тя ми казва: "Оф, еми ходи си там, ама после не ми се сърди, ако стане нещо." и всякакви такива...и само ми се сърди.