- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- зубъръти са тъпи
аве зубърати са баси тапите. сички зубъри ли са геиове. тфа ми каииете shot дето уча сички са некфи зубъри! само 6ци изкарват. по яко е да ти пишат тройки. алооооооооооооооооооооооо о!!!
Баси забилият си о.О
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Те са си тъпички, за това имат 6.00, за разлика от вас "не тъпите" който връзвате 3-ката едвам едвам...
Почти всични ученици мислят така,но като дойде време да се работи едният ще си клати краката на бюрото а другият ще мъкне като магаре,и ще си вика защо не учих?
Аз също сам от тези които не са много по ученето но знам че рано или късно ще си бия главата от стената.
И като ти гледам профила (99) разбирам защо така мислиш
Понеже са адски тъпи имат 6ци,а умните като тебе остават на изпит .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
да ве.. ама адску задрасстени са. нии сме готини. а те са тъпи долни.
Още не ти е пораснала патката,малко ти е акъла
,след време ще се чудиш защо си го писал....
Ти на колко си - 9 или 10 годишен/наПървоначално написано от S3X1TyYy99
![]()
![]()
"Зубърите са тъпи долни Най - хубаво си е с тройки." Май се опитваш да се правиш на много интересен/на във форума ама не се получава май а ? Наистина е много бизмислена темата.
![]()
Според мене тоя е поредният дето се ебава![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Ти самият си зубър, който си е направил фалшив акаунт и търси внимание като иронизира не-зубърите.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
ххахх, и аз така си мисля понякога, ама истината е, че просто ме мързи да учаама наистина.. на някои твърде много им пука какви оценки изкарват х.Х не е най-важното тва
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
е такива кат тебе ми иде да ги плесна...
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Доооста несполучлив фейк.![]()
Или остава на изпит по всичкоПървоначално написано от fenastz
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Божеее, като гърмиш, що не трепеш?
Audio ergo sum
хах,бахти и неграмотния,ужасен правопис..ейй такиа мн ме дразнат дет немогат да пишатПървоначално написано от S3X1TyYy99
тъпи хора.
1-во темата е ебавка, от км си личи..
2-ро .. еми сам ще си отговориш на въпроса когато те бачкат офис по-голям от твоя апартамент, а ти чистиш кенефите в крайпътно ресторантче, от коеот всеки 2-ри си тръгва с хранително натравяне... сеш се?![]()
тоя път съм аС