.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Тема: МГ Плевен

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Ice
    Не нямам впредвид Строителния, точно за Строша говоря..Все пак не знам дали има друго по-пропаднало училище от него в Плевен. Та исках да кажа,че Химията не е лошо училище всарвнение с други в които положението наистина е критично.
    Тук никой не ти говори за Строша бе човек.. нали ако отидеш там първата им работа е да те наебат... Т`ва не е и училище.. awerw ще си влезне в Химията да ми е по-близичко
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Относно идиотите - има ги навсякъде..Просто не може без тях,но не се притеснявай относно това..Ако си твърдо решен/а,че искаш да влезеш в тази паралелка - направи го,за да не съжаляваш после..
    Относно ученето - Учи се,да..Така,че ако си готов/а да учиш - ВЛИЗАЙ..Аз също се ориентирах към МГ,само че в Русенското ..Но поне след това ще знаеш,за какво и защо си учил/а..
    УСПЕХ
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Цитирай Първоначално написано от Ice
    Не нямам впредвид Строителния, точно за Строша говоря..Все пак не знам дали има друго по-пропаднало училище от него в Плевен. Та исках да кажа,че Химията не е лошо училище всарвнение с други в които положението наистина е критично.
    Тук никой не ти говори за Строша бе човек.. нали ако отидеш там първата им работа е да те наебат... Т`ва не е и училище.. awerw ще си влезне в Химията да ми е по-близичко
    оу внимавай че мога да стана нахален и все по близичко да искам какоо
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си