- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МГ Плевен
Здравейте!Аз съм от Плевен. Тази година завърших 7 клас и реших да кандидатствам в МГ :P .Ще съм ви много благодарна ако ми дадете малко информация за училището-как са учителите, много ли се учи и такива неща.
![]()
Благодаря предварително![]()
Което е само в + ..Първоначално написано от xxsladk1KiFlA
от 5ти клас съм в МГто сега съм 10ти
сестра ми също го завърши
общо взето сме много доволни
няма да сбъркаш ако се запишеш
а що се отнася до учителите има ги всякакви![]()
Не знам за училището,но поне учениците май са годни. От там имам бивши съученици и са си печени. хъм къде си учила до 7-ми?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ами.. да ти кажа... там ще те научат на много, но пък има учители, които са под всякаква критика (някои) .. все пак във всяко училище ги има. Аз съм си в ГПЧЕ и си ми е идеално.. ^^ За МГ-то не знам много.. общо взето ще получиш добро образование.![]()
Впрочем, къде си учила преди?!![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ами аз съм от Дружба и до 7-ми клас учих в Климент Охридски.![]()
МАйкоо![]()
![]()
Искаш от единия край на града до другия да ходиш...
ВСЕКИ ДЕН ... в продължение на 5 години?!
![]()
![]()
Еее не.. Що не опиташ в Интелекта ?!
Аз бих избрала този вариант..
![]()
а аз тази година ще кандидатсвам в химията (пак плевен) някой да има инфо дали се учи яко и печени ученици има ли
а в мг имам един познат и от него знам че яко учат
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
В Химията до 1 са супер идиоти!!!Първоначално написано от awerw
Учителките са няк`ви истерички, побърканячки, забозили от всякъде..
НЕ ти препоръчвам да влизаш в Химията..
![]()
ами сиг е така но аз не съм от плевен и ми трябва добро у-ще което е само на 1 смяна иначе трябва квартира и мн пари![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
и искам да питам от Строителния и Химията кое е по добро не че мисля да влизам в Строителния само питам![]()
sapphire5![]()
Ми май Химията е единственото училище,в което има първа смяна.. или беше и СтроителнияПървоначално написано от awerw
Не знам..
Е, ти пък, квартира?! Ела у нас !
![]()
![]()
btw може би Строителния е по-добрия вариант!
Иначе ако ме питаш нито едното, нито другото е добро..
![]()
ами както изглежда не са качествени![]()
аз искам у-ще в което не нали кой знае колко да е добро но учениците да са разбрани щот в това което съм бил досега се нагледах на идиоти
надявам се там да бъде малко по добре иначе мен не ме бърка къде ще е стига моите критерии за ученици да важат
той татко обикновенно се разправя за училищата но вече кандидатствах
и той писа 2 паралеки в Химията с компютри и в Механото (като чуя тва име и си представям тъпаци
) пак с компютри
иначе ако не ме приемат там макар че сиг ще ме приемат обмислям варианта за у вас
колко зимаш на месец
![]()
sapphire5![]()
Охо.. безплатно![]()
![]()
![]()
Сега сериозно.. В Химията и в Строителния са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ идиоти баце...Всеки път като минаваме покрай тия училища като се прибираме с едно момиче.. и се почва.. ИИИИИИИИИбааахххти метълите!!! И понеже тя има мешка с джойнт отзад и един път тя минавала и те : - ИИИИИИИИИИбаааххх ти джойнта
И някъв друг : - Ииииии доообре беее
Ония ден минаваме и някви кат викат .. ей мацета
![]()
Слизаме пак така един път по баира и няк`ви малки педерастченца минават.. ама тее с 2 глави по-ниски от нас.. и едното вика на т`ва момиче - К`во стааа негъър?!
![]()
Аа... да .. или пък пускаме си ние музика и си вървиме, обаче бързахме, щото едни ни преследваха и някой кат се изръси - ЕЕбаа ти метълитее!!
![]()
![]()
Като цяло са идиоти..![]()
Аз направо взех да си обичам даскалото..
Идеално си ми е ... и няма тъпи, смотани олигофрени, които постоянно да ти се правят на голямата работа..
![]()
Механото.. блях... там ще учиш по 234234234 часа на ден..Иначе.. мда.. има олигофрени и там..
![]()
![]()
![]()
Абе, я си дай скайпа на лично съобщение, ако може..![]()
Олигофрени има навсякъде.. Не, че нещо ама и в езиковата не са малко.
Химията е най-добрия вариант има добри учителки също така имам доста познати от там който също са свестни, но няма значение важаното е ти да се приспособиш към тях.
Колкото до МГ-то учи се там, но поне знаеш за какво...Иначе аз също живея на Дружба и се бях записала в Стоян Займов, учих там само 2 месеца, защото не можах да издържа всяка сутрин да ставам толкова рано и да се блъскам из тролейте..По-удачно е Интелекта също не е лошо училище, но все пак избора е твой.
За мен Интелекта не е добър вариант,защото паралелките не ми допадат .Изобщо такива икономически работи. Да пътувам не ми е чак такъв голям проблем.
![]()
вече кандидатствах тамПървоначално написано от xxsladk1KiFlA
пък нали има паралека с някви компютърни мрежи ще я видим
![]()
sapphire5![]()
Първоначално написано от Ice
![]()
![]()
![]()
Изпълни ми душата със смях твоето мнение!Брат ми е учил в Химията.. моля ти се.. знам как стоят нещата!!!
![]()
Имам 23123 приятели, които също учат там.. Разказвали са ми просто колко са зле учителите..
А идиотите в Химията и в Строителния са най-много..
![]()
Стоян Заимов.. хм.. това училище доста се поразвали, а като се сетя за тая по Музика ....![]()
![]()
.. Точно в тея двете училища брат ми е учил.. много знам за тях..
Ех.. спомени, спомени..
"Колкото до МГ-то учи се там, но поне знаеш за какво..." - Всъщност тук може би сме г/д на едно мнение..
Авторката на темата ако смята наистина да влиза там... нека се подготви, защото я чака яко учене..Btw.. авторке.. в коя паралелка искаш да влизаш?
В Химията главно се изучават КОМПЮТРИте..Първоначално написано от xxsladk1KiFlA
Това, че се казва "Химия" училището, не значи нищо..
Ще ме убиете, знаете ли!?
http://himia.hit.bg/profkv.html !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Написах паралелка без математика защото я мразя - Биология, Химия и Информатика.
Аз исках в тази миналата година, защото съм добра в Биологията и Химията, но се отказах... реших, че езиците ще са на първо място, пък после мога да кандидатствам в Медицинския..Първоначално написано от viv4etooo
Нз.. Аз и аз не знам какво искам...
![]()
![]()
Даже може да се пробвам и да вляза в НАТФИЗ![]()
![]()
Хах, надявам се осъзнаваш какво те чака в тази паралелка...Първоначално написано от viv4etooo
от опит знам че е най-натоварената и е най-добре да влезнеш там само с желание и нагласа за много учене.
Първоначално написано от elito0o0o0
Странно аз пък съм на различно мнение за Химиятабратовчед ми завърши там и ми е разказвал доста неща, присъствала в някои от часовете му, и познавам доста хора от там .Много по-добре е от Механото примерно, пък да не говорим за Строша за това ако на Химията му казваш зле за другото не знам какво да кажа ?!?!...
![]()
![]()
![]()
Та няма значение успех на всички![]()
Ти да не би да казваш, че Строителния е Строша?! ..Щото съвсем не е така..![]()
Не нямам впредвид Строителния, точно за Строша говоря..Все пак не знам дали има друго по-пропаднало училище от него в Плевен.Та исках да кажа,че Химията не е лошо училище всарвнение с други в които положението наистина е критично.
![]()