.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Изчистих темата от глупости.

Виновните за скандала да си чакат честитки на ЛС от мен.

Класната ти явно наистина има някакъв проблем. Какво да ти кажа и при мен ситуацията е подобна. Трябва да се примирим. Навсякъде е така. Ако не са тези 3ма ще са други. Никога няма справедливост. Трябва да свикваме. Сега това са малки неща, но като пораснем какво ни чака...

Не се занимавай. Във всеки клас си има тарикатчета
    Животът е несправедлив!

Хах напоследък взех да се примирявам дори... Вярно се е че само две неща са безкрайни...

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Офф такива като авторката, жалко, но ги мразя, вие сте клас, защото трябва да ги пре*баваш? Това е работа на класната, като толкова много ив завиждаш бягай и ти.., точно в моя клас има такива, бягам и като се върнем, опа кой ни е изклюкарил..остави ги тях, прави си това, което правиш и остави те да си правят това, което правят, не си ти човека, който да раздава правосъдие!

Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от ilko0214
    Офф такива като авторката, жалко, но ги мразя, вие сте клас, защото трябва да ги пре*баваш? Това е работа на класната, като толкова много ив завиждаш бягай и ти.., точно в моя клас има такива, бягам и като се върнем, опа кой ни е изклюкарил..остави ги тях, прави си това, което правиш и остави те да си правят това, което правят, не си ти човека, който да раздава правосъдие!
    Да, не е човека, който трябва да раздава правосъдие, обаче ей такива дупЕта мно'о дразнят! Не 'щото бягат, ми по простата причина, че имат знанията на средностатистически алкохолизиран стройтел, но изкарват високите оценки, идващи им от небето, нищо не им казва никой и после успяват в живота, бе... Не хората, които учат, те могат си бутнат дипломата в едно отверстие и да се заврат в тотопункта на 40+ градуса жега да работят за мизерни заплатки, а тЕрикатчетата ши изкарат оценки и по-нататък така ще минават. Еми не ста'а!!! Кой си ти, че да ме пререждаш нагло??? Вярно, че не е луд тоз', дето яде баницата, обаче ние трябва да се борим срещу наглостта и простотията - няма някой да я изкорени, докато ние не си мърдаме малкия пръст!
    ...

Ми недей да ходиш и ти, гледай си твоя г*з - не гледай другите.
    Ryapoff бъди тарикат и ти.

Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Ми недей да ходиш и ти, гледай си твоя г*з - не гледай другите.
    Ryapoff бъди тарикат и ти.
    Абе да бъда, да бъда, колко да бъда?
    Не че нещо, обаче видиш ли, има тука един човек, който обича реда. И редът го обича... Та не искам да бъда тарикат, темата дори не е за мен, аз искам да бъда един ученик, поставен в еднакви условия с другите свой съученици, които пък му се явяват конкуренция, един вид 'щото ги има тях, той се стреми да израстне нагоре. А като ги има такива миризливи индивиди, които си тарикатеят, получават си оценките на готово и прочее, този същият ученик започва да губи желание за интелектуално развитие, един вид "с каквито се събереш, такъв ставаш". Е затова не искам да ги има такива! Искам някой, който да се бори за мнението на даден даскал с мен, който като мен да се стреми да изкара повече от всички на амнайстата олимпиада по нещо си. Странно ли е, че го искам? Също причина да не ги искам покрай мен тия индивиди е, че учителите мислят за всички ученици като за тия тарикати, 'почват да си предават на две на три уроците, ако изобщо влязат в час и образованието загива. Надявам се ме разбрахте защо не ме кефят...
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си