Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
Ми недей да ходиш и ти, гледай си твоя г*з - не гледай другите.
Ryapoff бъди тарикат и ти.
Абе да бъда, да бъда, колко да бъда?
Не че нещо, обаче видиш ли, има тука един човек, който обича реда. И редът го обича... Та не искам да бъда тарикат, темата дори не е за мен, аз искам да бъда един ученик, поставен в еднакви условия с другите свой съученици, които пък му се явяват конкуренция, един вид 'щото ги има тях, той се стреми да израстне нагоре. А като ги има такива миризливи индивиди, които си тарикатеят, получават си оценките на готово и прочее, този същият ученик започва да губи желание за интелектуално развитие, един вид "с каквито се събереш, такъв ставаш". Е затова не искам да ги има такива! Искам някой, който да се бори за мнението на даден даскал с мен, който като мен да се стреми да изкара повече от всички на амнайстата олимпиада по нещо си. Странно ли е, че го искам? Също причина да не ги искам покрай мен тия индивиди е, че учителите мислят за всички ученици като за тия тарикати, 'почват да си предават на две на три уроците, ако изобщо влязат в час и образованието загива. Надявам се ме разбрахте защо не ме кефят...