- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ниските стандарти при момичетата
Малко хора осъзнават колко минимални изисквания всъщност имат момичетата спрямо момчетата.Докато едно момиче търси просто разбиране и добро държание,то момчетата са прекалено взискателни към нас и външния ни вид и често имат прекалено висок стандарт,които не отговаря на възможностите им.Дори и не толкова привлекателните момчета ходят след принцесите и не искат да разберат,че тяхното ниво отговаря по скоро за "пепеляшките", искат от нас момичетата да не сме прекалено слаби,но не и твърде дебели,да не сме прекалено ниски,но не и твърде високи,да не сме прекалено умни, но и да не е твърде глупави, да не сме прекалено дръзки, но и да не е твърде срамежливи и затворени, да имаме едновременно големи гърди,малко дупе и тънка талия,перфектна коса, красиво лице,чувство за хумор, и дори и минималния ни дефект бива забелязан като под лупа,а ние момичетата правим всичко само и само да им се харесаме,готови сме да прекараме часове в разкрасителни процедури,да отидем дори и някъде където не искаме само и само за да угодим на момчетата, да изглеждаме перфектно само,за да не се срамуват да излезнат с нас. . . готови сме на всичко,за да се впишем в изискванията им,а ние в същия момент искаме прекалено малко и сме готови да останем слепи за тяхните недостатъци като се започне от малките неща като това,че са забравили да се обръснат и се стигне до това,че са дошли с хавайски гащи и блуза с дълъг ръкав на кафе без да обърнат внимание ние колко сме се приготвяли и без да ни направят дори и малък комплимент . . . Та въпроса ми е защо и ние не вдигнем летвата,не вдигнем стандарта спрямо тях . . . точно комплексите,че не сме достатъчно добри идват от мъжете,които ни налагат норми,а не виждат колко трябва да се постараят те . . . и към мъжете оценявайте това което имате,радвайте се на приятелките си дори и да не са перфектни, и стига гледайте супер яките тупалки, защото повечето от вас няма да бъдат забелязани от тях... погледнете реално над възможностите си
Не казвам,че някоя от нас би се примирила с някой по-малко привлекателен от другите,без да използва шанса си с друг красив,но ако харесваме държанието на едно момче,мисленето му,характера му,но външния му вид не е дотолкова добър,едва ли ще сме толкова повърхностни да го зарежем само заради това![]()
Не е вярно,че имаме минимани изисквания към момчетата.Аз примерно имам МНОГО.Освен това една жена никога незнае какво иска....
I can't stop myself from loving you <3
Май някой има лични проблеми с момчетата а?
--------------------------------------------------------
Абе правилни разсъждения имаш... обаче посоката ти на мисли не е съвсем правилна. И от там всичко отива по дяволите. В момента не ми се дискутира....
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
искаш хубаво момче,нормално едва ли някоя ще каже искам грозен,обаче ако ти харесва характера на едно момче,харесва ти държанието му,но не е КРАСАВЕЦ едва ли ще го оставиш само заради това ...Първоначално написано от cinderella_gugutka
зависи от момичето..зависи и от момчето..едни се вманиачават на тема външност и тн..за други е по-важно да се разбират добре..за трети само секс без мн подбиране...зависи мн..но всеки нормален човек,се опитва да се хареса на някого,било то несъзнателно дори...смятам,че има момчета,които оценяват момичетата до тях,има и доста по-безусетни..има момичета,които не се разкрасяват с часове и такива,които го правят..зависи на какво държиш ти и човекът до тебдоста е относително като цяло.Но съм съгласна,че има момчета..които въобще не си преценяват шансовете реално..а йа-мн ме дразни идеята момиче и момче и момчето постоянно зяпа готините кифли ..мн зле
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Грам не съм съгласна. Ако ти изброя какво трябва да е едно момче, за да се занимавам с него изобщо, не за да ходя, а за да ми е в обкръжението, свят ще ти се завие. Звучи надуто сигурно... но тъй като вярвам в "С какъвто се събереш, такъв ставаш", гледам да се събирам с приятни хора. А за да излизам с едно момче наистина искам да виждам в него много неща - добър външен вид (т.е. чаровна усмивка, сладък смях, красиви очи, бели зъби), да има чувство за хумор, да не се спича, да има стил - не само на обличане (не да ми се облича като момченце тип Теранова или като селски ерген), но и за момичета... не да ми заглежда някакви кифли, да не е стиснат, да е умен (може и повече от мен, стига да не парадира с това), да не е прекалено романтичен, да не го е срам да говори за всичко с мен и трябва да ме ръчка да говоря с него по някакви неудобни за мен теми, да се отнася с уважение към момичетата (не да им крещи по коридорите на "нещастна мръхло, махни се от пътя" като един от даскало), но да няма някви разбирания от 17 век, да е чаровно нескромен, да знае кога да говори и кога да мълчи, да не е твърде ревнив и прочее, и прочее!
На фона на моите изисквания мога ли да обвиня някого, че има твърде високи към моя пол? Естествено, и аз имам претенции колко да е висок (не като сложа 5 санта токче и да съм една глава над него) или колко да тежи. И аз обръщам внимание на обиколките му... Естествено, че няма да иска нито да съм курва с деколте под пъпа и да се свалям на всеки, нито да ме е срам да си събуя чорапите пред него. Златната среда!
Аз не бих отишла някъде, само и само на него да му е удобно или да изглеждам перфектно, за да излезе с мен. Моите изисквания към мен самата са в пъти по-високи от неговите! Винаги, когато не се е обръснал, ще му кажа "Мишко, боцкаш ме така, избръсни се моля те" и той ще го направи... а хавайски гащи на кафе няма да сложи, защото както казах държа да има стил.
Комплексите ми въобще не са налагани от него - аз съм убедена, че имам голямо дупе, той днес каза, че ми е съвсем тамън! Убедена съм, че трябва да сваля килца, той каза "Глупости!" и това не е защото не иска да ме обиди, а защото така мисли!
А последното ти изречение е култово - погледнете реално НАД възможностите си! Човек гледа реално само когато гледа ВЪВ възможностите си, не ПОД или НАД тях.
Ии да на фона на тоя ферман, дето изписах, очаквам прилични мнения от останалите![]()
Явно не можеш да осъзнаеш ,че има толкова много различни хора на тази земя...Някой момичета търсят момчета само с хубаво тяло и не се интересуват от характера, други търсят момче,в което се комбинират и двете ,а трети просто искат момче с благ характер и не им пука за външността....Не можем просто да сложим всички под общ знаменател.![]()
Явно теб много са те отхвърляли момчетата и сега си започнала да мислиш предубедено и еднопосочно ...![]()
П.П. Много момичета даже не биха опознали момче ,което няма хубава визияЕстествено същото важи и за много момчета ....
DYNAMIC,много съм съгласна с теб . . . интересно ми е как има момичета,които се примиряват когато момчето до тях обсъжда и заглежда някоя яка кака . . .
Хмм интересни мнения. Разни хора, разни идеали ще кажа само![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
по твойта логика няма нито едно грозно момиче с гадже и те си умират самиПървоначално написано от miminka__94
Момичетата са по-склонни да пренебрегнат външността ,защото принципно хубавите момчета са по-малко от хубавите момичета (дали това е защото момичетата се правят повече или природно е така си е друг вапрос...)
I can't stop myself from loving you <3
за отхвърлянето от момчетата едва ли,защото съм намерил какъвто ми трябва,но идеята да търся момче да има хубава фигура и т.н. е далеч от мозъка ми,защото е твърде повърхностно,нали разбираш,че ти например търсиш мега яка,но вечерта като си свали грима и усетиш,че от принцеса е станала жаба и разбираш,че донякъде си сгрешил като си гледал само външния вид. В темата не визирам себе си или някой познат,от общо наблюдение виждам как момичетата се подлагаме на всякакви неща заради момчетата,ако момиче чуе,че задника и не е перфектен веднага минава на диета,а момчетата си ходят с бирените коремчета и очакват момичетата да не кажат нищо. . . съгласна съм,че всички по дрехите посрещаме по мозъка изпращаме,но по-скоро ние момичетата даваме шанс и гледаме по не повърхностно,до колкото момчетата стига да има руса коса и големи гърди и са готови на всичко ...Първоначално написано от BlueFace
хубави май не е точната дума,а поддържани,защото всяка е хубава с нещо,но просто забележи и във форума има всякакви теми като как да сваля кг.,как да изглеждам по-добре,защо никое момче не пита- защото не го интересува как изглежда и смята,че приятелката му трябва да го харесва такъв и защо темата за красиви момичета е пълна със снимки на кифлиПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
има..аз даже съм го правила с приятеля ми..един път си говорихме кой ми харесва на мене и коя на негоПървоначално написано от miminka__94
не беше успешен експеримент,понеже сме адски ревниви и 2мата...не го повторихме,но си беше занимавка..иначе на мен ако ми се случи такова нещо на сериозно,въобще не бих го търпяла..ще дигна скандал ,а по вероятния случай е да си тръгна и да не кажа дума..зависи..така наизуст е малко трудно да се говори
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Хмм тук може ли малко да споря? Ние сме по-суетни и от вас, но не си го признаваме. Аз за една година си промених коренно телосложението, понеже се усетих. Вярно е има и такива на които не им пука, но вече смятам че не са толкова много или просто около мен ги няма вече![]()
Пред мен не бившият ми не е заглеждал "яки каки". Пък и да беше загледал, нямаше да му направя забележка.Колко е странно да загледаш дадено момиче? Твоите критерии май са много ниски. Моите са високи. Не е вярно, че момчетата са прекалено взискателни, даже напротив. Изглежда, че нямаш много опит.Първоначално написано от miminka__94
![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Ехх пак ви казвам. Разни хора, разни идеалиПървоначално написано от Iria
![]()
Алеко Константинов го е казал преди 100 и кусур години
Не се примиряваме (говоря хипотетично, на мен такова нещо не ми се е случвало) - задавам си въпроса ЗАЩО гледа яката кака. И не, отговорът не е "защото е мъж". Дали реагира първосигнално и заглежда дълбокото деколте? Ако е така, е ок - аз заглеждам повече момичетата по улиците, отколкото момчетата. Ако обаче гледа нещо друго - се запитвам дали на мен ми липсва същото, защо ми липсва... и ако установя, че и аз бих искала да притежавам същото качество, ще поработя в тая посока.Първоначално написано от miminka__94
![]()
Съгласна съм с Павел - вероятно на теб са ти насаждани комплекси и затова мислиш по този начин. И да, аз съм от тия, за които визията е страшно важна. Не опознавам първо характера, нали? И няма да имам потръпвания в корема заради характера му, нали?
Обаче ако не е малко чаровен, вероятно нямаме бъдеще - написах два реда по-горе защо. Освен това "Красотата" е субективно понятие. Моят приятел е висок и слабичък, има тъмнокестенява коса - която сякаш винаги е рошава (по един страшно чаровен и секси начин за мен), кафеви очи (страшно изразителни за мен) и меки устни... Окей, за мен това е красиво, за теб може би не особено, трето момиче ще каже "Аа, ако не е блондин, с мен няма шанс". Субективно е, нали?искаш хубаво момче,нормално едва ли някоя ще каже искам грозен,обаче ако ти харесва характера на едно момче,харесва ти държанието му,но не е КРАСАВЕЦ едва ли ще го оставиш само заради това ...![]()
иии заядох те вчера и айде почнаПървоначално написано от Iria
нали разбираш,че опита на човек не идва от бройката и какво да ти кажа и аз предпочитам момчето да е красиво,с хубаво тяло,да се поддържа,да има хубава усмивка,да е умно и с чувство за хумор,да е много мило ама в край на сметка именно опита ми казва,че такива момчета са рядкост
![]()
Wow, все едно описваш бившия ми.. :ДПървоначално написано от PinkPan7her
Разбирам, но не са рядкост. Познавам доста такива момчета.Първоначално написано от miminka__94
да,защото всеки има различен вкус,както казах аз не визирам в темата нито мен,нито теб нито Хасан,които гледа темата и не знае какво да напише.Ти може да си намерила това което ти харесва напълно в едно момче,но колко от другите са?Първоначално написано от PinkPan7her
Мога да ти кажа ,че за мен тези момичета ,които като чуят ,че задника им е дебел и се подлагат на диета са тъпи.Това е така ,защото те го правят заради хорското мнение,а не ,защото на те биха се харесвали повече...Първоначално написано от miminka__94
Аз лично не харесвам момичета ,които носят много грим-колкото по-малко ,толкова по-добре.Но и аз имам някакви критерии за момичетата ,които не се отнасят само за характера.Наречи ме повърхностен ,но за мен съотношението характер:външност е 50:50 ...
Всеки има право на личен избор ...Ти си мислиш,че едва ли не само момичетата се мъчат да се харесат на момчетата ,че смо вас ви отхвтрлят ,че вие правите всички жертви ,но явно правиш личните си разочарования общи за всички момичета...
П.П. В хавайските шорти няма нищо лошо...Какво искате вие в официален костюм ли да се появи ?![]()
![]()
абе вие имате повече изисквания какво се правите на![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
рядкост са,има ги,но или са заети или имат много фенки,или вероятно няма да ти обърнат достатъчно внимание(уточнявам не говоря точно за теб,а за момичета,които са красиви,но не точно миски)Първоначално написано от Iria