.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 140
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ай адашката се развилня. И гледам една по една главите почват да хвърчат.

Аз няма да се меся.. тя явно може да се справи и самичка (:

*дъвче пуканки*

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от miminka__94

за отхвърлянето от момчетата едва ли,защото съм намерил какъвто ми трябва,но идеята да търся момче да има хубава фигура и т.н. е далеч от мозъка ми,защото е твърде повърхностно,нали разбираш,че ти например търсиш мега яка,но вечерта като си свали грима и усетиш,че от принцеса е станала жаба и разбираш,че донякъде си сгрешил като си гледал само външния вид. В темата не визирам себе си или някой познат,от общо наблюдение виждам как момичетата се подлагаме на всякакви неща заради момчетата,ако момиче чуе,че задника и не е перфектен веднага минава на диета,а момчетата си ходят с бирените коремчета и очакват момичетата да не кажат нищо. . .
    Мога да ти кажа ,че за мен тези момичета ,които като чуят ,че задника им е дебел и се подлагат на диета са тъпи.Това е така ,защото те го правят заради хорското мнение,а не ,защото на те биха се харесвали повече...
    Аз лично не харесвам момичета ,които носят много грим-колкото по-малко ,толкова по-добре.Но и аз имам някакви критерии за момичетата ,които не се отнасят само за характера.Наречи ме повърхностен ,но за мен съотношението характер:външност е 50:50 ...

Всеки има право на личен избор ...Ти си мислиш,че едва ли не само момичетата се мъчат да се харесат на момчетата ,че смо вас ви отхвтрлят ,че вие правите всички жертви ,но явно правиш личните си разочарования общи за всички момичета...

П.П. В хавайските шорти няма нищо лошо...Какво искате вие в официален костюм ли да се появи ?
    хм,не съм казала,че само нас ни отхвърлят,и нито ме познаваш нито знаеш нещо за мен така,че едва ли можеш да говориш за личните ми разочарования,да има нещо свързано,като например,че един от предишния ми приятели ми каза,че го дразни това,че отделям прекалено много време на външния си вид и съм твърде повърхностна,и от тогава се мъча да го променя.Едва ли не всички момичета дето писаха се изкараха супер красавиците дето винаги намират най-якия ... по форумите е лесно да се правиш на тупалка

то по форумите верно е наи-лесно..да си тупалка и всичко,което искаш...
    а,относно..че всяка е намерила най-красивия,бъди сигурна,че е така..в очите на едно влюбено момиче,няма по-хубаво от нейното момче и оттам една лека идеализация,не че е лошо

а споровете..различни хора,разл мнения..не можеш да убедиш другите да повярват в твоето,всеки си има критерии и разл ценности..нормално за едно момиче хавайските щорти да са нещо закачливо,неглиже и готино..а за др да са мърляшка история,щото виждаш ли не може така да се излиза на кафе..разл хора,разл идеали..както казаха преди мен
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

явно в моята тема решиха да пишат най-красивите момичета,дето нямат никакъв проблем да си хванат супер уникален пич с всички екстри ама нали знаете,че повечето такива са рядкост,защото както казах в темата визирам момичета на които чета мненията във форума,защо като всички имаме високи стандарти,защото се имаме за нещо,има такива момичета,които постоянно слагат снимки и казват "грозна съм" надявайки се някой да им направи комплимент,защо на ден се пускат 43209342 теми от сорта на как да сваля килограм,хубава ли съм и т.н. !? Момиче,беше дало отговор,че казала на приятеля си,че има дебел задник,а той и казал,че не е така... еми като имаш дебел задник мини на диета какво питаш момчето с което си то много ясно,че дори и от чиста любезност ще ти каже,че си добре ... а и по-често всички казват "дебела съм" само и само,за да чуят отговор " ааа не бе,не си... перфектна си"

Град
    В мислите на хората
    Абе... да си просиш комплименти щото егото ти не е достатъчно силно/здраво и искаш да си го напомпаш не е ли жалко?

Щото така като гледам основната идея на темата е това. Макар и добре покрита с други неща.

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Абе... да си просиш комплименти щото егото ти не е достатъчно силно/здраво и искаш да си го напомпаш не е ли жалко?

Щото така като гледам основната идея на темата е това. Макар и добре покрита с други неща.

хм не разбирам как без да съм си сложила снимка или без да съм казала нещо от сорта на "олеее колко съм зле" си прося комплименти ... но щом казваш

А и е въпрос на самочувствие да оценим възможностите си,защото има доста хубави,които не са достатъчно самоуверени,и доста с по-голямо самочувствие отколкото трябва

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Oh dear god ...."Мини на диета" ....*faceplam*

Диетите изобщо не са нещо ,което трябвва да бъде правено от тиинейджъри.Детският организъм има нужда от всякакъв вид храна (здравословна, не говоря за бързите закуски ).Спортът му е майката ,но явно на повечето хора им е по-лесно да спрат да се хранят,вместо да положат малко физически труд ...

Още си на 16 и имаш още много да растеш (физически и в начина си на мислене )

--------------------------------------------------------

Oh dear god ...."Мини на диета" ....*faceplam*

Диетите изобщо не са нещо ,което трябвва да бъде правено от тиинейджъри.Детският организъм има нужда от всякакъв вид храна (здравословна, не говоря за бързите закуски ).Спортът му е майката ,но явно на повечето хора им е по-лесно да спрат да се хранят,вместо да положат малко физически труд ...

Още си на 14 и имаш още много да растеш (физически и в начина си на мислене )

да на 14 съм,защото от 94 година до 2010 има точно 14 години ти пък се научи да смяташ,тогава като спортува и е толкова яка защо му казва,че има голям задник? Да си изпроси комплимент или да сподели комплекс за иначе перфектната си външност -ама забравих вие сте толкова яки,че комплекси нямате и че най-красивите момчета се бият за вас ))))

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Съжалявам ,не видях "_94" на ника ти...Просто с такова впечатление останах ...

Иначе аз съм много якА КаквА съм тукалка ,всички момчета се бият за мене

П.П. Май май бъркаш потребителите тука ?

--------------------------------------------------------

Град
    В мислите на хората
    Мименце, не че нещо но от 1994 до 2010 има 16 години. Макар че.. не знам коя 94-та имаш предвид

Факта че не разбра какво ти казвам за просенето на компименти ми е достатъчен. Отново казвам - насочваш правилните разсъждния в грешната посока. Въпроса не е да угодиш на момчето и да пренебрегваш 1000 неща заради еди какво си.

Съвсем на друго място седи питанката

Някъде между - защо си позволявам да не уважавам себе си? И Имам ли право да очаквам уважение от другите, ако не се уважавам аз самият/самата първо?

Dr. Gregory House

Съжалявам ,не видях "_94" на ника ти...Просто с такова впечатление останах ...

Иначе аз съм много якА КаквА съм тукалка ,всички момчета се бият за мене

П.П. Май май бъркаш потребителите тука ?
    еми вие толкова много се изсипахте и особенно като сте адвокати един на друг обърках за кой говоря но го поправих

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Мименце, не че нещо но от 1994 до 2010 има 16 години. Макар че.. не знам коя 94-та имаш предвид

Факта че не разбра какво ти казвам за просенето на компименти ми е достатъчен. Отново казвам - насочваш правилните разсъждния в грешната посока. Въпроса не е да угодиш на момчето и да пренебрегваш 1000 неща заради еди какво си.

Съвсем на друго място седи питанката

Някъде между - защо си позволявам да не уважавам себе си? И Имам ли право да очаквам уважение от другите, ако не се уважавам аз самият/самата първо?
    това за 14 години го казах иронично и момчето разбра какво имам предвид
    като сме тръгнали да говорим за мен(на тая тема и до утре мога да говоря ) едва ли самоувереноста ми зависи от комплиментите на някого непознат,които слабо ме интересува ама съм сигурна,че не всички във форума имат самочувствие и увереност до небето!

струва ми се, че авторката май се определя по-скоро като женски индивид, отколкото като личност.

много можем да си говорим как нито момчетата, нито момичетата са стока. има истина в твоите думи, обаче ми се струва, че малко си избиваш някакъв комплекс така...

а да имаш много конкретни изисквания към момче/момиче според мен е малко себеограничаващо...

това дали някой ти харесва на външен вид в по-голямата си част е заложено в човешката психика и е по-скоро на несъзнателно равнище. Ако не ме лъже паметта, до определена възраст изграждаме нашата сексуалност на подсъзнателно ниво, тогава се формират нашите предпочитания. критериите за външния вид са поставени в по-голямата си част от подсъзнанието ни.

не е нужно момичето да изглежда като супермодел, да има пищни цомби и стегнат задник, стига на мен да ми харесва. не е нужно критериите да бъдат конкретни като 'стегнат задник', 'руса коса' и така нататък. пък и е доста субективно. може на един да му харесват такива очи и такава коса, на друг обаче тази комбинация може да му се струва отврат.

тъй че според мен реалните, удачни критерии би трябвало да бъдат насочени по-скоро към характера на момичето/момчето. тук критериите според мен са доста по-конкретни. аз искам той/тя да е забавен/на, мили/а, честен/на. много хубаво, наистина, но първо може би върви повече да се запитаме 'способни ли сме на това, което очакваме от другите до нас?'.

та така, според мен лошо в това да имаш високи критерии няма, стига да можеш и ти да отговариш поне донякъде на тях. по мое мнение много по-лошо е да имаш занижени критерии.
    REGGAE BOOM <3

Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    струва ми се, че авторката май се определя по-скоро като женски индивид, отколкото като личност.

много можем да си говорим как нито момчетата, нито момичетата са стока. има истина в твоите думи, обаче ми се струва, че малко си избиваш някакъв комплекс така...

а да имаш много конкретни изисквания към момче/момиче според мен е малко себеограничаващо...

това дали някой ти харесва на външен вид в по-голямата си част е заложено в човешката психика и е по-скоро на несъзнателно равнище. Ако не ме лъже паметта, до определена възраст изграждаме нашата сексуалност на подсъзнателно ниво, тогава се формират нашите предпочитания. критериите за външния вид са поставени в по-голямата си част от подсъзнанието ни.

не е нужно момичето да изглежда като супермодел, да има пищни цомби и стегнат задник, стига на мен да ми харесва. не е нужно критериите да бъдат конкретни като 'стегнат задник', 'руса коса' и така нататък. пък и е доста субективно. може на един да му харесват такива очи и такава коса, на друг обаче тази комбинация може да му се струва отврат.

тъй че според мен реалните, удачни критерии би трябвало да бъдат насочени по-скоро към характера на момичето/момчето. тук критериите според мен са доста по-конкретни. аз искам той/тя да е забавен/на, мили/а, честен/на. много хубаво, наистина, но първо може би върви повече да се запитаме 'способни ли сме на това, което очакваме от другите до нас?'.

та така, според мен лошо в това да имаш високи критерии няма, стига да можеш и ти да отговариш поне донякъде на тях. по мое мнение много по-лошо е да имаш занижени критерии.
    еми и аз се опитвах да кажа нещо такова явно не съм го написала разбираемо съгласна съм,че много по-важен е характера и както казах 449032 пъти вече в темата не визирам себе си,а хора които виждам всеки ден,чийто мнения чета тук дори,но важно е да се опознае характера,не да гледаме хубавата опаковка.И да аз също нямам голямо самочувствие и това не се дължи на комплименти или самоувереност,а на това,че за сега нямам кои знае какви успехи в живота,не съм помогнала на кои знае колко хора,не съм направила нещо значимо Но самочувствието на повечето момичета се дължи на момчетата,защото тези които биват харесвани имат по-голямо самочувствие,ами другите !?

хайде тогава, go out and do something for urself. поработи над себе си ако нямаш достатъчно самочувствие.
    REGGAE BOOM <3

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    Не е вярно,че имаме минимани изисквания към момчетата.Аз примерно имам МНОГО.Освен това една жена никога незнае какво иска....
    искаш хубаво момче,нормално едва ли някоя ще каже искам грозен,обаче ако ти харесва характера на едно момче,харесва ти държанието му,но не е КРАСАВЕЦ едва ли ще го оставиш само заради това ...
    по твойта логика няма нито едно грозно момиче с гадже и те си умират сами Момичетата са по-склонни да пренебрегнат външността ,защото принципно хубавите момчета са по-малко от хубавите момичета (дали това е защото момичетата се правят повече или природно е така си е друг вапрос...)
    Ако си ходил/а в Германия или Англия например, там е обратното- има много повече хубави момчета, отколкото момичета.
    По темата: Да, и аз съм забелязала как някои момчета дори не поглеждат момичета, които не са адски красиви/ отворени, дори самите те са не са кой знае каква стока. Аз лично гледам да не съм с много високи критерии, защото не се смятам за нещо кой знае какво.

anonymous708973
    Guest
    Момиче,беше дало отговор,че казала на приятеля си,че има дебел задник,а той и казал,че не е така... еми като имаш дебел задник мини на диета какво питаш момчето с което си то много ясно,че дори и от чиста любезност ще ти каже,че си добре ... а и по-често всички казват "дебела съм" само и само,за да чуят отговор " ааа не бе,не си... перфектна си"
    Абее, момиче, ти слушаш ли ме... Не съм казала, че имам ДЕБЕЛ ЗАДНИК, а голямо дупе и има разлика! Освен това ти казах - Познавам си момчето, няма да каже нещо, което не мисли, дори и да ми стане кофти.
    И не съм си изпросила комплимент. Ти си тази, която се нуждае някой да й каже, че е красива - това е просене на комплимент. Доказателство:

без да обърнат внимание ние колко сме се приготвяли и без да ни направят дори и малък комплимент . . .
    Предишното ти гадже не само ти е казало, че си много суетна, но и не ти е направило комплимент... Даам, на мен определено ми мяза на кофти опит с момчетата и поради това - кофти разбирания.

Аз от комплименти нужда нямам - но като всяко момиче се радвам да ги чуя. НУЖДА обаче нямам. А за какво са ми? Оня ден като бях с роклята - той една дума не ми каза за външния ми вид, но нямаше и нужда - нали видях как ме огледа и как му изскочиха очите, като ме видя? И нали 1 час по-късно роклята беше на земята, а аз в ръцете му?
    Идеята ми е, че уверените момичета нямаме нужда да чуем комплимент, защото знаем колко струваме и защото имаме високи стандарти - не само към самите нас, но и към момчето до себе си.
    И не, това не е самочувствие на тупалка - а просто на момиче, което знае какво иска.

Едва ли не всички момичета дето писаха се изкараха супер красавиците дето винаги намират най-якия ... по форумите е лесно да се правиш на тупалка
    Просто не мога да ти опиша колко си далече от това. Като за начало, тупалките пишат еТуУ тЪкАаа ... а я ми погледни постовете и ако откриеш правописна (а не техническа) грешка и повече от 2 пропуснати запетаи на 100 и кусур поста, ще те черпя! ... И няма да ти дам други примери - за обличането в стил Теранова, за тупираната коса, за джуките етц.. Не, не съм красавица, просто знам как да си използвам чара.

във форума има всякакви теми като как да сваля кг.,как да изглеждам по-добре,защо никое момче не пита- защото не го интересува как изглежда и смята,че приятелката му трябва да го харесва такъв
    Всъщност ... защото момичетата ги мързи да отворят гугъл и да пишат "упражнения за бедра", а момчетата - не...

И съм съгласна с Явор /DaemonBoy, че и те са страшно суетни! И с Iria - чаровни, умни момчета с чувство за хумор има доста всъщност, явно не знаеш къде да ги търсиш.

И да, аз съм намерила всичко, което търся в него... Но точно тук тезата ти издиша. Въпросът на темата не е "Колко от другите са" (въпреки че отговорът е "Много"), въпросът на темата е дали момичетата имаме ниски изисквания. Аз казвам, че тези, които имаме самочувствие, имаме ВИСОКИ изисквания, точно както и момчетата.
    Мислиш, че имаме ниски стандарти само заради съкратената версия на "Идеалният": "Момче с хубав характер, няма нужда да е красавец". Наистина кратко, нали? Обаче... винаги идва едно НО! - Но да не нисък (за да мога да обуя токчета), Но да не е еди-какъв-си... И всъщност списъка с "Но-тата" става доста дълъг и претенциозен.

ако момиче чуе,че задника и не е перфектен веднага минава на диета,а момчетата си ходят с бирените коремчета и очакват момичетата да не кажат нищо. . .
    Абсолютно невярно! Няма момче, на което приятелката му да му е намекнала, че има коремче (или голям задник, или кофти мускули) и той да не се е опитал да ги оправи! Моля, момчетата, които следят темата, да потвърдят - Павел, Явор, Влади? Ако ви намекнат нещо, ще се опитате ли да го промените, ако сте на същото мнение?
    Аз ако бях момче - да, това би било потвърждение на моето мнение!

Абе, какво ме нападнахте с тия хавайски шорти! Не съм казала, че не може... ама да не ги съчетае с риза и с чорапи до коленете (като един пич от даскало)!

Ако не разбереш нищо от поста - прочети го втори път. Дала съм примери за всяко нещо...

Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    хайде тогава, go out and do something for urself. поработи над себе си ако нямаш достатъчно самочувствие.
    основната ми цел не е да съм пълна със самочувстие не съм фенка на хората със самочувствие . . . ама е жалко хора да си вдигат акциите като споделят колко са яки и как нямат проблеми относно красотата и как момчетата тичат след тях - еми естествено,че ще го кажете като сте пред компа и никои не може да ви види всъщност "красотата" )))) жалко е,че тая тема я написах за многото момичета,които нямат такова самочувствие,които знаят какво е постоянно да се стараят за нищото,които страдат от комплекси и това им пречи,които се примиряват с малкото само,за да не са сами,но при толкова много самовлюбени красавици ....

аз съм объркан... много...при мене е обратното аз не искам нищо освен някоя да ме харесва или нещо такова докато момичетата тука искат да сме перфектни.знам как да се държа прилично за разлика от другите ми приатели с които момичетата излизат,ама...просто нещо не става май ще драсна тема за живота си и ще потъна в срам(ма не ми пука щото е в интернет)

[quote="PinkPan7her"]
    Момиче,беше дало отговор,че казала на приятеля си,че има дебел задник,а той и казал,че не е така... еми като имаш дебел задник мини на диета какво питаш момчето с което си то много ясно,че дори и от чиста любезност ще ти каже,че си добре ... а и по-често всички казват "дебела съм" само и само,за да чуят отговор " ааа не бе,не си... перфектна си"[/quote

Абее, момиче, ти слушаш ли ме... Не съм казала, че имам ДЕБЕЛ ЗАДНИК, а голямо дупе и има разлика! Освен това ти казах - Познавам си момчето, няма да каже нещо, което не мисли, дори и да ми стане кофти.
    И не съм си изпросила комплимент. Ти си тази, която се нуждае някой да й каже, че е красива - това е просене на комплимент. Доказателство:

без да обърнат внимание ние колко сме се приготвяли и без да ни направят дори и малък комплимент . . .
    Предишното ти гадже не само ти е казало, че си много суетна, но и не ти е направило комплимент... Даам, на мен определено ми мяза на кофти опит с момчетата и поради това - кофти разбирания.

Аз от комплименти нужда нямам - но като всяко момиче се радвам да ги чуя. НУЖДА обаче нямам. А за какво са ми? Оня ден като бях с роклята - той една дума не ми каза за външния ми вид, но нямаше и нужда - нали видях как ме огледа и как му изскочиха очите, като ме видя? И нали 1 час по-късно роклята беше на земята, а аз в ръцете му?
    Идеята ми е, че уверените момичета нямаме нужда да чуем комплимент, защото знаем колко струваме и защото имаме високи стандарти - не само към самите нас, но и към момчето до себе си.
    И не, това не е самочувствие на тупалка - а просто на момиче, което знае какво иска.

Едва ли не всички момичета дето писаха се изкараха супер красавиците дето винаги намират най-якия ... по форумите е лесно да се правиш на тупалка
    Просто не мога да ти опиша колко си далече от това. Като за начало, тупалките пишат еТуУ тЪкАаа ... а я ми погледни постовете и ако откриеш правописна (а не техническа) грешка и повече от 2 пропуснати запетаи на 100 и кусур поста, ще те черпя! ... И няма да ти дам други примери - за обличането в стил Теранова, за тупираната коса, за джуките етц.. Не, не съм красавица, просто знам как да си използвам чара.

във форума има всякакви теми като как да сваля кг.,как да изглеждам по-добре,защо никое момче не пита- защото не го интересува как изглежда и смята,че приятелката му трябва да го харесва такъв
    Всъщност ... защото момичетата ги мързи да отворят гугъл и да пишат "упражнения за бедра", а момчетата - не...

И съм съгласна с Явор /DaemonBoy, че и те са страшно суетни! И с Iria - чаровни, умни момчета с чувство за хумор има доста всъщност, явно не знаеш къде да ги търсиш.

И да, аз съм намерила всичко, което търся в него... Но точно тук тезата ти издиша. Въпросът на темата не е "Колко от другите са" (въпреки че отговорът е "Много"), въпросът на темата е дали момичетата имаме ниски изисквания. Аз казвам, че тези, които имаме самочувствие, имаме ВИСОКИ изисквания, точно както и момчетата.
    Мислиш, че имаме ниски стандарти само заради съкратената версия на "Идеалният": "Момче с хубав характер, няма нужда да е красавец". Наистина кратко, нали? Обаче... винаги идва едно НО! - Но да не нисък (за да мога да обуя токчета), Но да не е еди-какъв-си...

ако момиче чуе,че задника и не е перфектен веднага минава на диета,а момчетата си ходят с бирените коремчета и очакват момичетата да не кажат нищо. . .
    Абсолютно невярно! Няма момче, на което приятелката му да му е намекнала, че има коремче (или голям задник, или кофти мускули) и той да не се е опитал да ги оправи! Моля, момчетата, които следят темата, да потвърдят - Павел, Явор, Влади? Ако ви намекнат нещо, ще се опитате ли да го промените, ако сте на същото мнение?
    Аз ако бях момче - да, това би било потвърждение на моето мнение!

Абе, какво ме нападнахте с тия хавайски шорти! Не съм казала, че не може... ама да не ги съчетае с риза и с чорапи до коленете (като един пич от даскало)!

Ако не разбереш нищо от поста - прочети го втори път. Дала съм примери за всяко нещо...

само,че аз не съм съгласна с примерите ти знаеш ли колко много има които слагат хубави рокли и се надяват на момчетата да им изкочат очите,но не става така... какво те не са красиви като теб ли? Но все пак са хора ... да се върна към реалния свят не във вашия форум където всички сте красиви и перфектни в нета ... имам приятелка спечелила конкурс Мис,тя ходи с момче,което определено не и е на нивото с бирено коремче и непривлекателен,много хора си казват какво намира тя в него? еми явно намира нещо или може би не мисли за себе си като за най-красивата и не търси мачо на бял кон... друг пример има много момичета страдащи от синдрома на грозното пате - като малки не са получавали достатъчно внимание и комплименти,с възраста са порастнали и са се разхубавили,но не са го осъзнали и имат нисък критерии,защото не разбират красотата си.... и трети пример отвори тема за снимки и виж колко красиви момичета пишат "леле колко съм грозна" защо!?

Супер фен Аватара на zero
    miminkata_94 от кой град си ?

anonymous708973
    Guest
    само,че аз не съм съгласна с примерите ти знаеш ли колко много има които слагат хубави рокли и се надяват на момчетата да им изкочат очите,но не става така... какво те не са красиви като теб ли? Но все пак са хора ... да се върна към реалния свят не във вашия форум където всички сте красиви и перфектни в нета ... имам приятелка спечелила конкурс Мис,тя ходи с момче,което определено не и е на нивото с бирено коремче и непривлекателен,много хора си казват какво намира тя в него? еми явно намира нещо или може би не мисли за себе си като за най-красивата и не търси мачо на бял кон... друг пример има много момичета страдащи от синдрома на грозното пате - като малки не са получавали достатъчно внимание и комплименти,с възраста са порастнали и са се разхубавили,но не са го осъзнали и имат нисък критерии,защото не разбират красотата си.... и трети пример отвори тема за снимки и виж колко красиви момичета пишат "леле колко съм грозна" защо!?

Миме, примерът с роклята влезе в употреба като пример, че не си прося комплименти. И както казах, изобщо, ама ХИЧ не се смятам за красива - мога и примери да ти дам, мога и снимка да ти кача, колкото и смешно да бъде.
    Съгласна съм, че има много такива момичета. Ами да направят нещо! Животът е за тези, които могат. И сега ще кажеш "Ами не може да отслабне, защото генът е такъв" - има многобройни примери за хора, които са го преборили без диети. Майка ми например. Като има голям задник - ми да скача на въже! Като не си харесва паласките - упражнения бол!
    Относно приятелката ти Мис - Да приемем, че тя е красива и ходи с некрасиво момче. Това не е защото има ниски изисквания, а защото е направила компромис. Може за теб да е непривлекателен, но тя да намира нещо страшно секси в коремчето му или в наболата брада (която на мен ми причинява лишеи). Аз също съм направила компромис - и със себе си, и с човека до мен, всеки прави. Няма идеални хора. Аз не съм идеална, не мога да искам от Него да бъде идеален. Нали?
    Втори пример - просто няма! Няма как едно красиво момиче да не осъзнало красотата си! Нали някой около нея ще й каже "Божеее, Иванке (примерно) имаш уникални очи!" или "Силве, какви упражнения правиш - имаш уникални крака!" Няма как едно красиво момиче да не е осъзнало. Това че тя е потисната и не вярва на хорското мнение (което най-често е по-обективно от нейното собствено) е съвсем друг въпрос.
    Трети - честно казано, не знам... спомням си само за 2-3 случая, в които някои момичета бяха набеждавани за красиви, а аз бях на абсолютно противоположно мнение. Но ще проверя след малко.

Едит: Сега се сещам за онова от първия ти пост - как някое момиче е стояло пред огледалото часове, а момчето не й е направило комплимент. Ами.. ако от стоенето е нямало резултат? Ако фон-дьо-тенът, който е сложила, за да скрие въображаемите пъпки, прави рязка линия между оранжевата площ и бялата й кожа? Нали знаеш - това, че правиш нещо, не значи, че си го НАправил. Както когато майките ни ни питаха във трети клас "Научи ли си урока" и ние отговаряхме: "Учих го"... Учене не означава НАучаване. Стоене пред огледалото с часове не значи, че резултатът ще е добър. Пример: Кифлите! Те са убедени, че с квадратни глави и оранжев фон-дьо-тен изглеждат добре, нали? Стоели са 20 мин само да си тупират косите... и резултатът добър ли е? Не. Може да се случи и на обикновено момиче и момчето просто да си замълчи, за да не я обиди...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

Миме, примерът с роклята влезе в употреба като пример, че не си прося комплименти. И както казах, изобщо, ама ХИЧ не се смятам за красива - мога и примери да ти дам, мога и снимка да ти кача, колкото и смешно да бъде.
    Съгласна съм, че има много такива момичета. Ами да направят нещо! Животът е за тези, които могат. И сега ще кажеш "Ами не може да отслабне, защото генът е такъв" - има многобройни примери за хора, които са го преборили без диети. Майка ми например. Като има голям задник - ми да скача на въже! Като не си харесва паласките - упражнения бол!
    Относно приятелката ти Мис - Да приемем, че тя е красива и ходи с некрасиво момче. Това не е защото има ниски изисквания, а защото е направила компромис. Може за теб да е непривлекателен, но тя да намира нещо страшно секси в коремчето му или в наболата брада (която на мен ми причинява лишеи). Аз също съм направила компромис - и със себе си, и с човека до мен, всеки прави. Няма идеални хора. Аз не съм идеална, не мога да искам от Него да бъде идеален. Нали?
    Втори пример - просто няма! Няма как едно красиво момиче да не осъзнало красотата си! Нали някой около нея ще й каже "Божеее, Иванке (примерно) имаш уникални очи!" или "Силве, какви упражнения правиш - имаш уникални крака!" Няма как едно красиво момиче да не е осъзнало. Това че тя е потисната и не вярва на хорското мнение (което най-често е по-обективно от нейното собствено) е съвсем друг въпрос.
    Трети - честно казано, не знам... спомням си само за 2-3 случая, в които някои момичета бяха набеждавани за красиви, а аз бях на абсолютно противоположно мнение. Но ще проверя след малко.
    само да кажа да не приемеш и ти коментарите ми като нападане,аз казвам,че има много момичета склонни да правят компромиси,а да не получават такива насреща от човека до себе си,нима не си съгласна с това? Още в началото вие сами започнахте да се защитавате,че не сте такива,еми добре аз не съм казала,че сте,нито съм казала,че аз съм,нито съм дала пример кой е ... мислех,че с тая тема някои момичета ще открият себе си,ще се замислят над комплексите,породени от това,че момчетата не им обръщат достатъчно внимание,ще помислят над това какво заслужават,извинявайте,че се превърна в панайр на суетата,нападките и адвокатите

Изискванията, за мен, не са свързани с пола. Аз лично съм момиче и имам сравнително високи изисквания към едно момче, тъй като търся човек, с който да ми е приятно. От друга страна пък, в момента не отговарям на изискванията на средностатистическото момче, което обаче в никакъв случай не ме кара да занижа критериите си.
    Пример: Ако харесвам атлетични мъже, няма да тръгна с пълен, само защото аз съм пълна. По- лесно ще променя себе си, отколкото изискванията си.
    ПП: Не съм сигурна, че мнението ми е по темата.

Град
    В мислите на хората
    Скандирания от публиката:

Ина! Ина! Ина!

По темата казах каквото имаше за казване.

Адашке - марш на ЛС

Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си