.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 140
    ^ адвокатството край няма ... мисля,че момичето показа,че може и само да се защити,не мисля,че коментара ти е адекватен за човек на твоята възраст ... whatever ... и аз си споделих мнението,които иска да се оправдава,че има високи стандарти,защото е много добър нека го направи,аз ще ви оставя за малко,че имам среща с реалния живот,но после с радост ще поспоря с вас

anonymous708973
    Guest
    Шш, Влади, трай си :P

Миме, реалният живот е точно това. Заблуда е, че момичетата имаме ниски очаквания, както е заблуда, че момчетата търсят само руса коса и чифт огромни цици...
    За всеки влак има пътници. А това че аз не разбирам изискванията да едно момиче към момчето до нея е същото, както и не разбирам как една мацка може да се харесва, гледайки се в огледалото с отвратително зелени лещи, бяла коса (не руса) и оранжев фон-дьо-тен. (Нищо против лещите, просто тези нашумелите зелени са пълен абсурд.)

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Не мисля ,че момичетата имат ниски стандарти за момчета. Повечето лапетии на по 15-16 години носещи "Адидас" и не знам си още какво , големите "гъзарчета" са толкова повърхностни и с детски акъл ,че не може и да бъде. Те просто нямат никаква представа как да се отнасят с едно момиче .Но заради външния си вид се радват на доста голямо внимание от страна на женската половина. Докато другите малко по - грозновати на външен вид момчета (което пак е относително) не са толкова популярни , нямат толкова обожателки и т.н. се стараят по всякакви начини да се харесат на дадения обект. Стараят се за всичко и търсят начини , което съответно помага и за израстването на самото момче до някаква степен.
    Та... отклоних се малко от темата, но трябваше да поясня.При по - големите не е точно така .Там вече зависи кой колко акъл има и за какво се бори.
    В крайна сметка аз не мисля ,че имам ниски стандарти и изисквания.Но за мен не е важно дали ще дойде с хавайки , дали ще е имал време да се обръсне или не . По - важното е как се държи с мен на срещата и попринцип. По - важно ми е това , което ми дава .Но всеки с принципите и идеалите си . Въпреки,че моят ми никога не се запуска и не ходи как да е.Е, не винаги ...всеки понякога има моменти когато просто не му е до "контене". Понякога и двамата си обличаме екипите и ходим в кварталното заведение да си пием кафето ... Мисълта ми е ,че има много по - важни неща , които да се търсят и гледат в един човек и по които да се мери дали са ни ниските стандарти , от външния вид.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Шш, Влади, трай си :P

Миме, реалният живот е точно това. Заблуда е, че момичетата имаме високи очаквания, както е заблуда, че момчетата търсят само руса коса и чифт огромни цици...
    За всеки влак има пътници. А това че аз не разбирам изискванията да едно момиче към момчето до нея е същото, както и не разбирам как една мацка може да се харесва, гледайки се в огледалото с отвратително зелени лещи, бяла коса (не руса) и оранжев фон-дьо-тен. (Нищо против лещите, просто тези нашумелите зелени са пълен абсурд.)
    е на вратата ме хвана както се казва ... ама няма как да не ти отговоря ... така,не съм казала,че всички момчета това търсят,но например погледни в темата за красиви момичета- момчета като tuzaro(на когото масово се мазнят и молят за вниманието му), (и други ама не се сещам за никовете в момента,а нямам време да ровя) пускат снимки на момичета с твоето определение за лещите и косите и това за тях е образец за перфектна жена,ако момичето има големи гърди или хубава фигура и до нея върви също красиво момиче,но със скромни възможности,то просто ще бъде незабелязано,в повечето случай,и именно по форумите се дига самочувствието,защото повечето тук са достатъчно мазни за да не го признаят,но има момичета,които пускат снимки,на които са перфектни грим прически всичко и получават за мен незаслужени комплименти,вдига им се самочувствието и се мислят за голяма работа,че заслужават най-красивия,има момичета,които са естествени,но на фона на сички гримирани кифли не получават внимание и колкото и да са добре самочувствието им липсва и дават на момчетата да ги мачкат,правят компромиси ... И ДА ОТБЕЛЕЖА ИМА ГРУПИЧКА ОТ ХОРА,КОИТО МАСОВО СЕ ЗАЩИТАВАТ И ДРУГА КОЯТО МАСОВО ЛИЖАТ ЗАДНИЦИТЕ НА ПО-ВИСШИТЕ ОТ ТЯХ ВЪВ ФОРУМА

аз искам от приятеля си разбиране, доверие и любов, и ги получавам. Той е прекрасен, смисъл, уникален.
    Имало едно време..

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    при всеки е различно
    GTA Stunting

Мега фен Аватара на babity
    Имам чувството, че напоследък всеки, който напише тема го освиркват. Или се хвали, или търси съжаление, ебаси.

Не изчетох всички коментари. Аз винаги съм си казвала как действам. Сядам, давам си оценка (по шестобалната система) и почвам да се оглеждам за някой с моята оценка или евентуално единица по - надолу. Не винаги е особено приятно, след всичкото това време и излизане с разни хора се оказва, че все още има брутално грозни+кухи пичове, които си вярват, че 6 е за тях. Стана малко сложно... Търси си някой около твоето ниво. Природата така повелява.

е как мое да оценяваш хората по неква систма, ебаси на човек му трябва адски много време, за да осъзнае дали човека до него е 6, или 3. В един момент е 6, в друг 2, примерно. Аз вярвам в любовта от пръв поглед така че за мен или има тръпка, или няма, или ти харесва, или не. След време ще разбереш истината
    Имало едно време..

Град
    Варна
    babity .. Зависи ... Ако една истинска четворка има какво да даде и да предложи на една истинска шестица , но въпреки това си остава четворка .. къде е проблема да се пробва ?

anonymous708973
    Guest
    Това със системата го имаше в една мнооого подробна статия за мъже как се сваляло жена... Някви формули как да изчислиш кой номер е жената. ПФ, много сложно, в това отношение съм традиционалист. Или ми трепва нещо, или не.

Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
    babity .. Зависи ... Ако една истинска четворка има какво да даде и да предложи на една истинска шестица , но въпреки това си остава четворка .. къде е проблема да се пробва ?
    Не знам. Определям се като четири само в най - най - добрите си дни (т.е. изключително рядко). Мен ме беше страх да не падна от високо и това ме отказа да се пробвам. Наистина смятам, че подобни комбинации са изключително, изключително редки.

Град
    Варна
    Или печелиш или губиш. Няма среден вариант , но човек и да падне това не е причина да се откаже. Ако човек се определя като 3 , може да се постарае малко и да стане така ,че вече е поне 3:50

Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
    Или печелиш или губиш. Няма среден вариант , но човек и да падне това не е причина да се откаже. Ако човек се определя като 3 , може да се постарае малко и да стане така ,че вече е поне 3:50
    Е, да ама човек има възможност да надгражда само до определена степен. После и да си скъсаш гъзa няма как да станеш повече.

а колко сте слепи за истината ...
    който търси - намира . ^^

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от balon4eeeee
    а колко сте слепи за истината ...
    а ще ни направиш ли огроомната услуга да ни помогнеш да прогледнем...поне мъничко
    каква е великата истина,според твоите разбирания?
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    те момичетата ако им са такива изискванията, аз до ся да съм минал половин Пловдив... вие имате супер високи изисквания
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на radeberger
    Авторке , не е правилно това , което казваш . Сякаш жените не гледате външния вид . И ако намериш някой с който да си пасвате като характер , но не е красавец съм сигурен, че няма да искаш да тръгнете.
    Както единия , така и другия пол гледат външния вид , а истинските качества на човек остават на заден план.

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от radeberger
    Авторке , не е правилно това , което казваш . Сякаш жените не гледате външния вид . И ако намериш някой с който да си пасвате като характер , но не е красавец съм сигурен, че няма да искаш да тръгнете.
    Както единия , така и другия пол гледат външния вид , а истинските качества на човек остават на заден план.
    Много точно!
    Аз пък мисля ,че момичетата имат големи изисквания

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Минимални изисквания и ниски стандарти имаш ТИ.
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Евала за темата !!! ВАЖНА направо !!!
    Всичко е толкова вярно, ние сме заслепени..

Всичко си ни е заложено в гените още от прадедите. Тогава те какво са гледали?Дали една жена е здрава и красива и дали ще може да роди. Жените какво са гледали? Дали мъжът е силен и здрав, доминиращ, за да ги предпазва. Външния вид почти винаги е от значение. Не можете да ме убедите, че ще заговорите един дебел пъпчасал вместо някой, който се поддържа, добре сложен

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Сега всички ще се изкарат доста яки, извисени, недостъпни и с егати изискванията.

Мдаам.

Аз съм съгласна донякъде с авторката, макар че не е редно да се слагат под общ знаменател момичетата или момчетата.Всеки е индивидуален и има своите изисквания към половинката ,но смятам че като цяло, по скоро едно момиче би се съгласило да бъде с момче, което не се откроява с особена красота, отколкото обратното.

Абе красавци стандарти я слизайте от марс
    АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от miminka__94
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    Не е вярно,че имаме минимани изисквания към момчетата.Аз примерно имам МНОГО.Освен това една жена никога незнае какво иска....
    искаш хубаво момче,нормално едва ли някоя ще каже искам грозен,обаче ако ти харесва характера на едно момче,харесва ти държанието му,но не е КРАСАВЕЦ едва ли ще го оставиш само заради това ...
    Всъщност вече много момичета станаха като момчетата, /или обратното, не знам.../ и гледат само външния вид, яките татуси, обичките и дали боксерките им излизат от дънките. Аз лично съм съгласна с теб. Примерно, ходих с едно хубаво момче, с което после скъсахме, разбрах какъв му е шибан характера и вече ми се струва грозен. Човек наистина трябва да гледа първо личността и после външността.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си