.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 140

Глупости говорите. Авторката описа една определена "социална група" от момчетата, която си има своята противоположност. Няма как да знаем коя е по-голяма и коя по-малка, защото не познаваме всички момчета на света. Същото е и с момичетата.

( + че като вкараваме хора под общ знаменател, все пак всеки е отделен индивид със собствен възглед, което значи, че всичко е строго индивидуално, въпреки приликите при някой индивиди )

Съгласна съм с всичко, което каза PinkPan7her ... ;]

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от IndependentGirl
    Съгласна съм с всичко, което каза PinkPan7her ... ;]
    Eй това е най-точното мнение в темата

Сега всички ще се изкарат доста яки, извисени, недостъпни и с егати изискванията.
    Помисли кое е логично - да кажа, че имам ниски изисквания и по тоя начин да спечеля точки или да си кажа истината, както си е. Уверявам те, не ги пиша тия милионни изисквания, за да се направя на яка и недостъпна, а всъщност само да гледам 2-3 неща - не, пиша ги, защото това търся несъзнателно или съзнателно в противоположния пол.

Аз мисля , че момичетата са доста повърхностни . Само казвате , че гледате човек какъв е отвътре ама лъжете .. И да е най - милият и най -страхотния ама има шкембе пак няма да го вземете
    Мизерници .

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от Machine123
    Аз мисля , че момичетата са доста повърхностни . Само казвате , че гледате човек какъв е отвътре ама лъжете .. И да е най - милият и най -страхотния ама има шкембе пак няма да го вземете
    Че ти ще вземеш ли мило момиче с бирено шкембе до пода?
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Цитирай Първоначално написано от loliii
    Че ти ще вземеш ли мило момиче с бирено шкембе до пода?
    Зависи от момичето ако много съм си я харесал ще си я взема
    Мизерници .

anonymous708973
    Guest
    Много мразя така - влиза в темата и без да е прочел постовете, се изказва. Ако ги беше прочел, щеше да видиш, че сме 50/50 и че никоя не е казала, че гледа само отвътре... ама нали е по-лесно просто да съдим хората

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Много мразя така - влиза в темата и без да е прочел постовете, се изказва. Ако ги беше прочел, щеше да видиш, че сме 50/50 и че никоя не е казала, че гледа само отвътре... ама нали е по-лесно просто да съдим хората
    Аз съдя по тези който познавам
    Мизерници .

Аз попринцип съм много повърхностна и материална...първото нещо , което гледам в едно момче е неговата визия , като започна със сините или черни очи , мускулите и високия ръст(просто , защото не съм ниска) , а след време когато опозная даденото момче , го гледам по характера , но това е много рядко срещано!!!

Еми защото сте повъхностни аз губя .. Защото не съм мускулест и не съм с бръсната глава губя .. Защо никое момиче неиска дълготрайна връзка а само връзка за около 1 месец ???
    Мизерници .

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Останах разочарована от мненията в тази тема. Тук не видях нищо друго освен, че за вас външният вид е много важен. Ако той няма това, ако той няма онова, ако той не се държи така, ако се облича така. Скоро ще искате и бял кон да отима човека. Вие да не би да сте перфектни, че да имате такива огромни изисквания към някой друг.
    Ще давам акъл на приятеля ми да не ходи с шорти на кафе, а с какво да ходи, с папионка? Той ще си се облича, както иска, аз ще си се обличам, както искам и въобще не ме интересува какво мисли някой си от някое кафе за мен. Или какво трябва да е поне 11 см. по-висок от мен, за да мога да нося 10 см. токчета и пак да е по-висок от мен. Вие да не сте заедно за хорското мнение. Когато съм на по-високо токче, аз съм по-висока от приятеля ми. Е и Въобще не ме засяга, че на някой това не му харесва. Мен ми е добре с този човек, обичам го и ще го обичам въпреки мнението на някакви непознати.
    Изисквания за човека до мен, имам що се отнася до държанието му спрямо мен. Външния вид е на доста по-задно място в моята връзка. И той към мен няма кой знае какви изисквания, ако аз искам и това ще ми достави удоволствие ще си направя прическа, но да го направя просто, защото той ми е казал, а на мен въобще не ми е до това, няма да стане. За това и той в тези работи избягва да ми се меси. Познаваме се, като характери и двамата знаем, че няма как да поставяме кой знае какви условия и изисквания на другия. И така ми е много добре.

anonymous708973
    Guest
    Еми защото сте повъхностни аз губя .. Защото не съм мускулест и не съм с бръсната глава губя .. Защо никое момиче неиска дълготрайна връзка а само връзка за около 1 месец ???
    Отново не си прав. След 2 годишна връзка си бях обещала, че няма да търся нищо сериозно... но със сегашния ми приятел скоро правим 5 месеца и ще продължим още много пъти по толкова.

vesito13, не съм перфектна, затова не очаквам човека до мен да е перфектен. Еми да, няма да искам да е с хавайски шорти и дълъг ръкав на кафе - аз съм се облякла старателно, спретнатко и красиво, очаквам същото и от него... С какво да ходи ли? С тениска и нормални панталони, примерно.
    И ми е кофти, ако съм по-висока от него на токчета - това, разбира се, не е определящ фактор, но все пак е предпочитание.
    И не си ме разбрала очевидно - изобщо нямам предвид, че имам такива изисквания заради хората - изискванията ми са за да се чувствам самата аз добре с тоя човек. Окей виновна съм, че няма да ми е добре с някъв селянин, който ходи на кафе с хавайски шорти и чорапи до коленете (примерно). И явно, щом не си видяла нищо друго, освен че външният вид е много важен, си чела през ред. Имам и доста странни предпочитания към характера му... но на първо четене (т.е.като се запознаваш с някого), гледаш визията, нали? Не съм казала, че трябва да е красавец, а просто да е чаровен (за мен). Определено не си извадила важната информация от темата... Накратко: Не съм перфектна, затова и не очаквам от него да е перфектен. Но когато аз полагам старание да изглеждам добре, държа да видя същото от него. Меря двама ни с еднакъв аршин.

Това,което е описала авторката както казаха вече някои се отнася само за определена група от хора и аз НЕ СЪМ от тях. Да,признавам,че винаги съм била много капризна по отношение на момчетата.При мен да харесам някой става доста трудно,но никога примерно като видя някое момче не мога да кажа така и така този не запълва всичките ми изисквания ии не става.Всеки човек си има някакъв недостатък.Разберете ,че няма перфектни хора и колкото и високи изисквания да имате няма да са напълно покрити.Той може да е адски красавец и да е адския глупак в същото време.Пък и нали,когато обичаш някого се научаваш да приемаш недостатъците му както и той твоите. По другата част от написаното мога да кажа,че никога не съм живяла за мнението на хората,на момчетата специално или на някой.Искам да излгеждам добре най-напред заради себе си.Защото аз се чувствам добре вътрешно,когато изглеждам добре външно.Естествено,че искам да съм желана от приятеля ми то всеки иска да бъде желан и харесван,но няма как цял живот да живееш за това да впечатлиш другите.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Град
    Визията ня някой никога не ме е спирала да общувам с него. А за една връзка мога да говоря, едва след като съм опознала някой, като характер. Само заради външния вид не бих се впуснала в такава. Давам шанс на всеки да се опознаем и някак си съм свикнала да не обръщам толкова голямо внимание на външния вид. Смятам се за красиво момиче, но това не значи, че не мога да имам за приятели хора, които не са чак толкова красиви, симпатични и чаровни.

Не смятам, че имам прекалено снишени критерии за хората, просто в тези критерии, външният вид няма особено голяма роля. Всеки си поставя някакви критерии за човека до него било то съзнателно или не. Но в зависимост от самия човек тези критерии са различни. Не приемам моето мнение за 100% правилно и сега дай всички да мислят така, но за мен нещата стоят по този начин.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Той може да е адски красавец и да е адския глупак в същото време.Пък и нали,когато обичаш някого се научаваш да приемаш недостатъците му както и той твоите.
    Аа това да си тъп не е недостатък! Че той нали ако е тъп, аз няма да го заговоря дори!

Искам да излгеждам добре най-напред заради себе си.
    Но с това съм съгласна. Ако мога да удовлетворя собствените си изисквания, искрено ще се изненадам, ако той има по-високи към мен... Едва ли ще стане. Но ако някой има обосновата критика, съм готова да я приема и евентуално да се променя.

Веси, никога не съм рязала приятелите си, защото не са чаровни или нещо такова, но някак си съм обградена с харизматични хора! Единственото, по което режа околните е, ако усетя, че са негативно настроени към живота - защото попринцип аз се влияя страшно много от обкръжението си и такива хора ми действат мрачно. Но се отклоних от темата леко...

Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Той може да е адски красавец и да е адския глупак в същото време.Пък и нали,когато обичаш някого се научаваш да приемаш недостатъците му както и той твоите.
    Аа това да си тъп не е недостатък! Че той нали ако е тъп, аз няма да го заговоря дори!

Искам да излгеждам добре най-напред заради себе си.
    Но с това съм съгласна. Ако мога да удовлетворя собствените си изисквания, искрено ще се изненадам, ако той има по-високи към мен... Едва ли ще стане. Но ако някой има обосновата критика, съм готова да я приема и евентуално да се променя.

Веси, никога не съм рязала приятелите си, защото не са чаровни или нещо такова, но някак си съм обградена с харизматични хора! Единственото, по което режа околните е, ако усетя, че са негативно настроени към живота - защото попринцип аз се влияя страшно много от обкръжението си и такива хора ми действат мрачно. Но се отклоних от темата леко...
    Еми фактически не можеш да знаеш дали е тъп преди да тръгнеш да водиш някакъв разговор с него.Така,че да за мен е недостатък. Незнам може би ти говориш само за визуалните критерии,по които можеш да оцениш някой.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Град

Веси, никога не съм рязала приятелите си, защото не са чаровни или нещо такова, но някак си съм обградена с харизматични хора! Единственото, по което режа околните е, ако усетя, че са негативно настроени към живота - защото попринцип аз се влияя страшно много от обкръжението си и такива хора ми действат мрачно. Но се отклоних от темата леко...[/i]
    Аз говорех за себе си, не съм казала нещо конкретно за теб Нали попита за първото впечатление и просто ти отговорих. Но пак казвам всеки си има негови разбирания за нещата

Супер фен Аватара на spopi
    Супер гадно ми става че повечето хора гледат външния вид и си правят изводи Всеки има недостатъци и аз се примирявам макар че не съм от тези хора.Но като се замисла и аз си имам недостатъци и ако търся момче с прическа готино да се облича и т.н аз до него ще съм някава смешка Бих предпочела да е на моето ниво.
    ЗА мен е важно човека да ме РАЗБИРА аз съм от хората който молко хора малко хора да ме разберат.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от vesito13

Веси, никога не съм рязала приятелите си, защото не са чаровни или нещо такова, но някак си съм обградена с харизматични хора! Единственото, по което режа околните е, ако усетя, че са негативно настроени към живота - защото попринцип аз се влияя страшно много от обкръжението си и такива хора ми действат мрачно. Но се отклоних от темата леко...[/i]
    Аз говорех за себе си, не съм казала нещо конкретно за теб Нали попита за първото впечатление и просто ти отговорих. Но пак казвам всеки си има негови разбирания за нещата
    Дам, просто казвах. Всеки си има мнение... А културният спор е готина работа.

Външния вид не е всичко..., но за повечето хора е определящ. Съмнявам се, че някой от нас би зарязал гаджето си заради малък дефект във ваншния вид, заради който дори момичето/момчето няма вина...Но има едни момчета(и момичета има също,но просто представям нещата от моя гледна точка), които преди да те "свалят" изглеждат повече от добре, но след месец, примерно, започват изобщо да не се грижат за външния си вид... и ето тук се сещам за едно предаване, което гледах и в него коментираха именно това, което масово се случва:мъжете изглеждат супер преди сватбата, жените-също, след година положението е съвем различно-жената дава мило и драго да не изглежда зле, една бръчица я прави дива и щастлива, а мъжа с доволно отпуснатото бирено коремче виси пред телевизора с приятели, обсъждайки колко дребнави са жените...И действително, критериите към нас-жените са малко по-високи, защото ние сме нежната, красивата половина от човечеството. От нас се очаква освен да чистим, готвим, гладим, перем, гледаме децата, и да изглеждаме супер, да сме с прилична фигура, да се поддържаме..., а мъжете имат право да изглеждат повече от незадоволително след определен период от връзката?!-Не съм съгласна... Сега, много ясно е, че моите наблюдения засягат само част от връзките, което от части е радостно, но пък има и още сума ти сакатлъци, които могат да станат заради един глупав външен вид...Например, виждала съм двойки, при които жената има страшно самочувствие, изнудва съпруга/гаджето си за какви ли не джунджурии, а горкия мъж под чехъл дава мило и драго само за да може въпросната куха красавица да остане доволна за едно денонощие.
    Много от нас са роби на външния си вид...и когато казвам "роби", имам впредвид не визирам хората, които спортуват, внимават какво хапват и се поддържат, визирам тези, които прекарват часове пред огледалото, ядат по една маслина на ден и пак се чувстват виновни, че са "преяли"..., но колко от тези хора получават подкрепа от половинките си...колко от тях получават критики, не знам..Но се надявам, че някой ден мъжете и жените ще сме равностойни, а няма единия да е просто аксесоар...било подвижен банкомат или кукла "Барби" джобен формат...Затова е по-добре да се чувсташ добре в кожата си, отколкото да даваш всичко, за да се впишеш във високите критерии за партньор на другия пол.

Мизерници .

Цитирай Първоначално написано от SolemnityOfDeath
    Сега всички ще се изкарат доста яки, извисени, недостъпни и с егати изискванията.

Мдаам.
    Най-вярното мнение дето съм прочела ... Linns,мерси

Тва е,че реално погледнато много хора се надценяват и си казват "Аз съм бахти яката работа как ще тръгна с някой не толкова як". . . и сега ще стане "гузен негонен бяга" и сички ще почнете да се оправдавате,че не е така просто си знаете нивото ... е да ама от къде сте сигурно,че точно това ви е нивото ( И ПАК НЕ КАЗВАМ,ЧЕ ВСИЧКИ СА ТАКА,НО НЕ МОЖЕ ДА МЕ УБЕДИТЕ,ЧЕ НЯМА ТАКОВА НЕЩО)

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Не мисля,че е така... Ние нима не искаме перфектната половинка? Не искаме ли красавец,силен,умен,с чувство за хумор,подход към жените и т.н, и тн.. Момчетата искат същото. Всеки си мечтае за перфектната половинка,просто някои хора не осъзнават, че перфектни хора няма и едва ли не захвърлят всички,които имат дадени недостатъци.. Но по това отношение според мен се делим на реалисти и хвърчащи в облаците, не на мъже и жени.
    съгласна съм,че всеки неосъзнат иска точно това,но едва ли човек,който осъзнава реалните си възможности би искал перфектния ...

Re: Ниските стандарти при момичетата

Не съм чел другите отговори,та към авторката..

Малко хора осъзнават колко минимални изисквания всъщност имат момичетата спрямо момчетата
    Сама вярваш ли си ?

Чета нататък какво си написала..Възможно ли е да си толкова комплексирана?Глупости е,че момчетата гледат само външния вид.Мислиш ли,че момчетата не искат да виждат добро държание от момичето?Лично аз,мразя едно момиче да се държи просташки,просто не и отива..Каква файда като е много красива,а умственият капацитет не е особено голям,а?Май не особено голяма..Всеки човек е различен и харесва различни неща.Някои харесват големи гърди,а други малки..Какви са тея общи знаменатели,едва ли не всички сме еднотипни..

Сдухана тема..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    съгласна съм с теб,но напоследък рязко дигнах летвата,не може да аз да съм супер наконтена,а той да ми дойде по анцунг и то за първа среща
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си