.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 140 от общо 140
    Не прочетох всички мнения, но смятам че външния вид не е на 1-во място от нещата който гледам в едно момиче. Но все пак външния вид в някой случаи се променя с една прическа и едни хубави дрешки, докато сивото вещество с главата , не ... Примерно страшно много ме дразнят момичета които не са чак толкова красиви, но се имат като модели от списания (макар и моделите да са с 1/4 от техните килограми - нищо против момичетата с наднормено тегло).Пак казвам това за мен е променлива величина и не би трябвало да е на 1-во място. Защото една "кифла" тази година примерно е 40-50 кила след 2 години може да е 70-80. В природата красивите винаги са имали предимство. Всеки трябва да има високи стандарти , но и да прави компромиси. Мисля че по-скоро трябва да се търси нестандартното в човека който харесваш и човек да гледа с реално око на себе си и винаги да вярва че там някаде има човек за него. Лошото е когато не обърне внимание на човек който го харесва , просто защото е заинтересован от човек над неговото/нейното ниво.

Супер фен Аватара на fenasf
    Пълни глупости.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    umri, а на мен ми се струва, че търсиш къде да се заядеш с мен...
    Съгласна съм, нямам опит, но пък затова умея да преценявам хората зашеметяващо бързо и съм имала един-два случая, в които да съм се излъгала в нечия личност. И не казвам, че е защото са прозрачни, а защото аз съм логична, когато стане дума за характера на хората. Давам пример... пиша си с даден човек от 3-4 дена и на базата на това, което ми е казал, му казвам кой е любимият му ча. Окей, ще кажеш - отгатнала си. Еми, не. Не е единичен случай.

Наистина имам високи критерии и държа на всеки един от тези, такава е реалността наистина, не го пиша просто така. И всъщност моя пост е разширен вариант на твоите изисквания - Приемлива външност, погледи, жестове, докосвания, непредсказуемост, спонтанност, безстрашие и най-важното непукизъм. (Последното до известна степен - колкото човекът да ме балансира, понеже на мен ми пука прекалено много за всичко.)

Нямам наблюдения, за да кажа дали жените изневеряват с някого с по-ниски характеристики (каквото и да значи това), но ако аз изневеря, ще е човек, който е на по-високо ниво не само от партньора ми, а и от самата мен. Както и да е, отплеснах се. Идеята ми е, че изискванията ми са точно такива, каквито ги пиша.
    Отгатнала си кой е любимият му какво? Добре щом чак по писане можеш да определяш, я направи една характеристика на мен, на база на това, което си прочела като мнения до сега.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Е чак па толко

населението на земята е около 8 милиарда , сериозно ли не можеш да намериш подходящия човек ?

anonymous708973
    Guest
    ForzaFelipe, грешиш, напоследък изключенията са много... или поне явно аз си подбирам обкръжението страшно много. Заобиколена съм от хора със стабилни връзки от по 2-3 години, които правят неща, които една смешна двойка от футболистче и кифла не правят. И ми е интересно като дойде едно умно момиче с шини на зъбите, очила, с 15 кг отгоре и с мъжки работни обувки, дали пък няма да ти запука изведнъж за външния вид? Външният вид е важен и първото, което прави впечатление. Всеки, който твърди обратното, е лицемер. Това е като "Размерът няма значение, ама да не е някой 5 сантиметров". Или имаш претенции, или нямаш. А за да нямаш претенции за външния вид, трябва да си страшно... (не знам какъв епитет да употребя).
    Съгласна съм с ivcheto0o - valdesbg e направил страшно хубава тема най-горе на раздела, в която се набляга на разликата на възприемането ти като потенциален партньор и просто приятел.

Grassh0pper, искам пример за момиче, което заради 2 косъмчета на корема е завело приятеля си на коламаска... И какво е това мекотело, на което ще му кажат: "Миличък, имаш косми по корема, затова ще ти оскубем краката, ръцете, подмишниците и гърдите" и той ще отиде на кола.

Re: Ниските стандарти при момичетата

Цитирай Първоначално написано от miminka__94
    Не казвам,че някоя от нас би се примирила с някой по-малко привлекателен от другите,без да използва шанса си с друг красив,но ако харесваме държанието на едно момче,мисленето му,характера му,но външния му вид не е дотолкова добър,едва ли ще сме толкова повърхностни да го зарежем само заради това
    Толкова повърхностни сте,да!

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Студентски град
    ForzaFelipe, грешиш, напоследък изключенията са много... или поне явно аз си подбирам обкръжението страшно много. Заобиколена съм от хора със стабилни връзки от по 2-3 години, които правят неща, които една смешна двойка от футболистче и кифла не правят. И ми е интересно като дойде едно умно момиче с шини на зъбите, очила, с 15 кг отгоре и с мъжки работни обувки, дали пък няма да ти запука изведнъж за външния вид? Външният вид е важен и първото, което прави впечатление. Всеки, който твърди обратното, е лицемер. Това е като "Размерът няма значение, ама да не е някой 5 сантиметров". Или имаш претенции, или нямаш. А за да нямаш претенции за външния вид, трябва да си страшно... (не знам какъв епитет да употребя).
    Съгласна съм с ivcheto0o - valdesbg e направил страшно хубава тема най-горе на раздела, в която се набляга на разликата на възприемането ти като потенциален партньор и просто приятел.

Grassh0pper, искам пример за момиче, което заради 2 косъмчета на корема е завело приятеля си на коламаска... И какво е това мекотело, на което ще му кажат: "Миличък, имаш косми по корема, затова ще ти оскубем краката, ръцете, подмишниците и гърдите" и той ще отиде на кола.
    И ако момичето е с шини, какво? Аз лично, като видя човек с шини си казвам "евала, тоя човек е имал проблем със зъбите и е жертвал много пари, нерви и е превъзмогнал егото си, за да инвестира в бъдещата си красива усмивка." Има много хора, които предпочитат цял живот да са си с кривите зъби и не се решават да си сложат брекети заради егото си и си стоят с грозната усмивка, дори и да имат финансова възможност. С това изказване доказа колко малка, все още глупава и високомерна си. На 15 максимум 16 години си и си мислиш, че си изключително интелигентна и велика(както написах и в миналата тема). Много добре си можела да определяш хората... да ти кажа много хора си го мислят това. Все още си чакам характеристиката. Предостатъчно материал имам, за да ме определиш.

edit: За очилата е същото, като за брекетите.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    TaM..
    Всеки чука външността , затова и имаме изисквания . Колкото момичетата гледат външността , толкова и ние я гледаме,вярно че ако е хубава ама куха съчма най-много да правим секс с нея и да се разделим,а ако момичето е хубаво , симпатично,такова с което да имаш какво да си кажеш и не те кара да й плащаш сметки и да й купуваш дрешки има много по-голям шанс да задържи вниманието на 1 момче ( даже ако не е толкоз яка , толкова кифлока дето пак се е захласнал по новия адидас ). Има сякакви индивиди ,ама знам ли може би еволюцията ни е накарала да избираме по-хубавите , а не дръгливите за да имаме яки бебешоци

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна

Мии за това със шините,аз нося брекети(то е като шини но моето не се маха) от 2 години.Даже ако видя момиче с брекети ми харесва много повече защото ме разбира и както каза umri знам колко струват тея работи и щом това оммиче е мислило за себе си това би трябвало ад е много по високо в очите на околните.

ivcheto0o и как трябва да се държиш с едно момиче за да не си помисли че искам да сме само приятели?Нали началото на стабилна връзка е приятелството,а и когато я прегръщам и се опитвам да я целуна или излизаме почти всеки ден и т.н. не мисля че тя не се досеща ще искам да сме нещо повече от това и това може да е само проятелско държание.
    >>DjBelev<<

anonymous708973
    Guest
    Нищо против скобите (шини) и аз нося чат-пат, обаче включи и другите характеристики, които написах след тях Едва ли би излизал с такова момиче.

Град
    Студентски град
    Нищо против скобите (шини) и аз нося чат-пат, обаче включи и другите характеристики, които написах след тях Едва ли би излизал с такова момиче.
    Отново неподготвена се изказваш. "Нося чат-пат". С носене чат-пат нищо не можеш да промениш, даже ще те боли, ако ги сваляш и слагаш, когато ти дремне. Пък и обикновените скоби, които се махат и слагат на твоята възраст (предполагам 15-16) не могат да променят абсолютно нищо. В такъв случай или си ме излъгала или има някаква по-логична причина, до която моето, до някъде развито знание за шините не достига.

3-ти път чакам си характеристиката.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Еми мога да кажа че примерно на мен не ми харесват момичета който са 20 килограма...очила,е ся едвали очила с дебели рамки могат да ми харесат но има момичета на който им отиват очила,който са с тънка рамка и и придават една красота.За мъвките обувки,е сега едно момиче трябва все пак да изглежда на момиче,същото е все едно аз да тръгна с токчета,дали някое момиче ще ме хареса?Не нали,същото е.Но тук говорим и за характер,не казвам че ако момичето е невероятно и с мъжки обувки,облича се като момче и вообще не изглежад на момиче не бих излязъл с нея да ,признавам си,но пак е същото все едно аз да си сложа токчета,прилепнала блузка до пъпа...е ще излезнеш ли с мен?
    >>DjBelev<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си