Не прочетох всички мнения, но смятам че външния вид не е на 1-во място от нещата който гледам в едно момиче. Но все пак външния вид в някой случаи се променя с една прическа и едни хубави дрешки, докато сивото вещество с главата , не ... Примерно страшно много ме дразнят момичета които не са чак толкова красиви, но се имат като модели от списания (макар и моделите да са с 1/4 от техните килограми - нищо против момичетата с наднормено тегло).Пак казвам това за мен е променлива величина и не би трябвало да е на 1-во място. Защото една "кифла" тази година примерно е 40-50 кила след 2 години може да е 70-80. В природата красивите винаги са имали предимство. Всеки трябва да има високи стандарти , но и да прави компромиси. Мисля че по-скоро трябва да се търси нестандартното в човека който харесваш и човек да гледа с реално око на себе си и винаги да вярва че там някаде има човек за него. Лошото е когато не обърне внимание на човек който го харесва , просто защото е заинтересован от човек над неговото/нейното ниво.