Цитирай Първоначално написано от BlueFace
Цитирай Първоначално написано от miminka__94

за отхвърлянето от момчетата едва ли,защото съм намерил какъвто ми трябва,но идеята да търся момче да има хубава фигура и т.н. е далеч от мозъка ми,защото е твърде повърхностно,нали разбираш,че ти например търсиш мега яка,но вечерта като си свали грима и усетиш,че от принцеса е станала жаба и разбираш,че донякъде си сгрешил като си гледал само външния вид. В темата не визирам себе си или някой познат,от общо наблюдение виждам как момичетата се подлагаме на всякакви неща заради момчетата,ако момиче чуе,че задника и не е перфектен веднага минава на диета,а момчетата си ходят с бирените коремчета и очакват момичетата да не кажат нищо. . .
Мога да ти кажа ,че за мен тези момичета ,които като чуят ,че задника им е дебел и се подлагат на диета са тъпи.Това е така ,защото те го правят заради хорското мнение,а не ,защото на те биха се харесвали повече...
Аз лично не харесвам момичета ,които носят много грим-колкото по-малко ,толкова по-добре.Но и аз имам някакви критерии за момичетата ,които не се отнасят само за характера.Наречи ме повърхностен ,но за мен съотношението характер:външност е 50:50 ...

Всеки има право на личен избор ...Ти си мислиш,че едва ли не само момичетата се мъчат да се харесат на момчетата ,че смо вас ви отхвтрлят ,че вие правите всички жертви ,но явно правиш личните си разочарования общи за всички момичета...

П.П. В хавайските шорти няма нищо лошо...Какво искате вие в официален костюм ли да се появи ?
хм,не съм казала,че само нас ни отхвърлят,и нито ме познаваш нито знаеш нещо за мен така,че едва ли можеш да говориш за личните ми разочарования,да има нещо свързано,като например,че един от предишния ми приятели ми каза,че го дразни това,че отделям прекалено много време на външния си вид и съм твърде повърхностна,и от тогава се мъча да го променя.Едва ли не всички момичета дето писаха се изкараха супер красавиците дето винаги намират най-якия ... по форумите е лесно да се правиш на тупалка