[quote="PinkPan7her"]
Цитирай Първоначално написано от miminka__94
Момиче,беше дало отговор,че казала на приятеля си,че има дебел задник,а той и казал,че не е така... еми като имаш дебел задник мини на диета какво питаш момчето с което си то много ясно,че дори и от чиста любезност ще ти каже,че си добре ... а и по-често всички казват "дебела съм" само и само,за да чуят отговор " ааа не бе,не си... перфектна си"[/quote

Абее, момиче, ти слушаш ли ме... Не съм казала, че имам ДЕБЕЛ ЗАДНИК, а голямо дупе и има разлика! Освен това ти казах - Познавам си момчето, няма да каже нещо, което не мисли, дори и да ми стане кофти.
И не съм си изпросила комплимент. Ти си тази, която се нуждае някой да й каже, че е красива - това е просене на комплимент. Доказателство:

без да обърнат внимание ние колко сме се приготвяли и без да ни направят дори и малък комплимент . . .
Предишното ти гадже не само ти е казало, че си много суетна, но и не ти е направило комплимент... Даам, на мен определено ми мяза на кофти опит с момчетата и поради това - кофти разбирания.

Аз от комплименти нужда нямам - но като всяко момиче се радвам да ги чуя. НУЖДА обаче нямам. А за какво са ми? Оня ден като бях с роклята - той една дума не ми каза за външния ми вид, но нямаше и нужда - нали видях как ме огледа и как му изскочиха очите, като ме видя? И нали 1 час по-късно роклята беше на земята, а аз в ръцете му?
Идеята ми е, че уверените момичета нямаме нужда да чуем комплимент, защото знаем колко струваме и защото имаме високи стандарти - не само към самите нас, но и към момчето до себе си.
И не, това не е самочувствие на тупалка - а просто на момиче, което знае какво иска.

Едва ли не всички момичета дето писаха се изкараха супер красавиците дето винаги намират най-якия ... по форумите е лесно да се правиш на тупалка
Просто не мога да ти опиша колко си далече от това. Като за начало, тупалките пишат еТуУ тЪкАаа ... а я ми погледни постовете и ако откриеш правописна (а не техническа) грешка и повече от 2 пропуснати запетаи на 100 и кусур поста, ще те черпя! ... И няма да ти дам други примери - за обличането в стил Теранова, за тупираната коса, за джуките етц.. Не, не съм красавица, просто знам как да си използвам чара.

във форума има всякакви теми като как да сваля кг.,как да изглеждам по-добре,защо никое момче не пита- защото не го интересува как изглежда и смята,че приятелката му трябва да го харесва такъв
Всъщност ... защото момичетата ги мързи да отворят гугъл и да пишат "упражнения за бедра", а момчетата - не...

И съм съгласна с Явор /DaemonBoy, че и те са страшно суетни! И с Iria - чаровни, умни момчета с чувство за хумор има доста всъщност, явно не знаеш къде да ги търсиш.

И да, аз съм намерила всичко, което търся в него... Но точно тук тезата ти издиша. Въпросът на темата не е "Колко от другите са" (въпреки че отговорът е "Много"), въпросът на темата е дали момичетата имаме ниски изисквания. Аз казвам, че тези, които имаме самочувствие, имаме ВИСОКИ изисквания, точно както и момчетата.
Мислиш, че имаме ниски стандарти само заради съкратената версия на "Идеалният": "Момче с хубав характер, няма нужда да е красавец". Наистина кратко, нали? Обаче... винаги идва едно НО! - Но да не нисък (за да мога да обуя токчета), Но да не е еди-какъв-си...

ако момиче чуе,че задника и не е перфектен веднага минава на диета,а момчетата си ходят с бирените коремчета и очакват момичетата да не кажат нищо. . .
Абсолютно невярно! Няма момче, на което приятелката му да му е намекнала, че има коремче (или голям задник, или кофти мускули) и той да не се е опитал да ги оправи! Моля, момчетата, които следят темата, да потвърдят - Павел, Явор, Влади? Ако ви намекнат нещо, ще се опитате ли да го промените, ако сте на същото мнение?
Аз ако бях момче - да, това би било потвърждение на моето мнение!

Абе, какво ме нападнахте с тия хавайски шорти! Не съм казала, че не може... ама да не ги съчетае с риза и с чорапи до коленете (като един пич от даскало)!

Ако не разбереш нищо от поста - прочети го втори път. Дала съм примери за всяко нещо...

само,че аз не съм съгласна с примерите ти знаеш ли колко много има които слагат хубави рокли и се надяват на момчетата да им изкочат очите,но не става така... какво те не са красиви като теб ли? Но все пак са хора ... да се върна към реалния свят не във вашия форум където всички сте красиви и перфектни в нета ... имам приятелка спечелила конкурс Мис,тя ходи с момче,което определено не и е на нивото с бирено коремче и непривлекателен,много хора си казват какво намира тя в него? еми явно намира нещо или може би не мисли за себе си като за най-красивата и не търси мачо на бял кон... друг пример има много момичета страдащи от синдрома на грозното пате - като малки не са получавали достатъчно внимание и комплименти,с възраста са порастнали и са се разхубавили,но не са го осъзнали и имат нисък критерии,защото не разбират красотата си.... и трети пример отвори тема за снимки и виж колко красиви момичета пишат "леле колко съм грозна" защо!?