Останах разочарована от мненията в тази тема. Тук не видях нищо друго освен, че за вас външният вид е много важен. Ако той няма това, ако той няма онова, ако той не се държи така, ако се облича така. Скоро ще искате и бял кон да отима човека. Вие да не би да сте перфектни, че да имате такива огромни изисквания към някой друг.
Ще давам акъл на приятеля ми да не ходи с шорти на кафе, а с какво да ходи, с папионка? Той ще си се облича, както иска, аз ще си се обличам, както искам и въобще не ме интересува какво мисли някой си от някое кафе за мен. Или какво трябва да е поне 11 см. по-висок от мен, за да мога да нося 10 см. токчета и пак да е по-висок от мен. Вие да не сте заедно за хорското мнение. Когато съм на по-високо токче, аз съм по-висока от приятеля ми. Е и Въобще не ме засяга, че на някой това не му харесва. Мен ми е добре с този човек, обичам го и ще го обичам въпреки мнението на някакви непознати.
Изисквания за човека до мен, имам що се отнася до държанието му спрямо мен. Външния вид е на доста по-задно място в моята връзка. И той към мен няма кой знае какви изисквания, ако аз искам и това ще ми достави удоволствие ще си направя прическа, но да го направя просто, защото той ми е казал, а на мен въобще не ми е до това, няма да стане. За това и той в тези работи избягва да ми се меси. Познаваме се, като характери и двамата знаем, че няма как да поставяме кой знае какви условия и изисквания на другия. И така ми е много добре.