- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ниските стандарти при момичетата
Отново не си прав. След 2 годишна връзка си бях обещала, че няма да търся нищо сериозно... но със сегашния ми приятел скоро правим 5 месеца и ще продължим още много пъти по толкова.Първоначално написано от Machine123
![]()
vesito13, не съм перфектна, затова не очаквам човека до мен да е перфектен. Еми да, няма да искам да е с хавайски шорти и дълъг ръкав на кафе - аз съм се облякла старателно, спретнатко и красиво, очаквам същото и от него... С какво да ходи ли? С тениска и нормални панталони, примерно.
И ми е кофти, ако съм по-висока от него на токчета - това, разбира се, не е определящ фактор, но все пак е предпочитание.
И не си ме разбрала очевидно - изобщо нямам предвид, че имам такива изисквания заради хората - изискванията ми са за да се чувствам самата аз добре с тоя човек. Окей виновна съм, че няма да ми е добре с някъв селянин, който ходи на кафе с хавайски шорти и чорапи до коленете (примерно). И явно, щом не си видяла нищо друго, освен че външният вид е много важен, си чела през ред. Имам и доста странни предпочитания към характера му... но на първо четене (т.е.като се запознаваш с някого), гледаш визията, нали? Не съм казала, че трябва да е красавец, а просто да е чаровен (за мен).Определено не си извадила важната информация от темата... Накратко: Не съм перфектна, затова и не очаквам от него да е перфектен. Но когато аз полагам старание да изглеждам добре, държа да видя същото от него. Меря двама ни с еднакъв аршин.
![]()