umri, а на мен ми се струва, че търсиш къде да се заядеш с мен...
Съгласна съм, нямам опит, но пък затова умея да преценявам хората зашеметяващо бързо и съм имала един-два случая, в които да съм се излъгала в нечия личност. И не казвам, че е защото са прозрачни, а защото аз съм логична, когато стане дума за характера на хората. Давам пример... пиша си с даден човек от 3-4 дена и на базата на това, което ми е казал, му казвам кой е любимият му ча. Окей, ще кажеш - отгатнала си. Еми, не. Не е единичен случай.

Наистина имам високи критерии и държа на всеки един от тези, такава е реалността наистина, не го пиша просто така. И всъщност моя пост е разширен вариант на твоите изисквания - Приемлива външност, погледи, жестове, докосвания, непредсказуемост, спонтанност, безстрашие и най-важното непукизъм. (Последното до известна степен - колкото човекът да ме балансира, понеже на мен ми пука прекалено много за всичко.)

Нямам наблюдения, за да кажа дали жените изневеряват с някого с по-ниски характеристики (каквото и да значи това), но ако аз изневеря, ще е човек, който е на по-високо ниво не само от партньора ми, а и от самата мен. Както и да е, отплеснах се. Идеята ми е, че изискванията ми са точно такива, каквито ги пиша.