ForzaFelipe, грешиш, напоследък изключенията са много... или поне явно аз си подбирам обкръжението страшно много. Заобиколена съм от хора със стабилни връзки от по 2-3 години, които правят неща, които една смешна двойка от футболистче и кифла не правят. И ми е интересно като дойде едно умно момиче с шини на зъбите, очила, с 15 кг отгоре и с мъжки работни обувки, дали пък няма да ти запука изведнъж за външния вид? Външният вид е важен и първото, което прави впечатление. Всеки, който твърди обратното, е лицемер. Това е като "Размерът няма значение, ама да не е някой 5 сантиметров". Или имаш претенции, или нямаш. А за да нямаш претенции за външния вид, трябва да си страшно... (не знам какъв епитет да употребя).
Съгласна съм с ivcheto0o - valdesbg e направил страшно хубава тема най-горе на раздела, в която се набляга на разликата на възприемането ти като потенциален партньор и просто приятел.
Grassh0pper, искам пример за момиче, което заради 2 косъмчета на корема е завело приятеля си на коламаска... И какво е това мекотело, на което ще му кажат: "Миличък, имаш косми по корема, затова ще ти оскубем краката, ръцете, подмишниците и гърдите" и той ще отиде на кола.
И ако момичето е с шини, какво? Аз лично, като видя човек с шини си казвам "евала, тоя човек е имал проблем със зъбите и е жертвал много пари, нерви и е превъзмогнал егото си, за да инвестира в бъдещата си красива усмивка." Има много хора, които предпочитат цял живот да са си с кривите зъби и не се решават да си сложат брекети заради егото си и си стоят с грозната усмивка, дори и да имат финансова възможност. С това изказване доказа колко малка, все още глупава и високомерна си. На 15 максимум 16 години си и си мислиш, че си изключително интелигентна и велика(както написах и в миналата тема). Много добре си можела да определяш хората... да ти кажа много хора си го мислят това. Все още си чакам характеристиката. Предостатъчно материал имам, за да ме определиш.