Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
ForzaFelipe, грешиш, напоследък изключенията са много... или поне явно аз си подбирам обкръжението страшно много. Заобиколена съм от хора със стабилни връзки от по 2-3 години, които правят неща, които една смешна двойка от футболистче и кифла не правят. И ми е интересно като дойде едно умно момиче с шини на зъбите, очила, с 15 кг отгоре и с мъжки работни обувки, дали пък няма да ти запука изведнъж за външния вид? Външният вид е важен и първото, което прави впечатление. Всеки, който твърди обратното, е лицемер. Това е като "Размерът няма значение, ама да не е някой 5 сантиметров". Или имаш претенции, или нямаш. А за да нямаш претенции за външния вид, трябва да си страшно... (не знам какъв епитет да употребя).
Съгласна съм с ivcheto0o - valdesbg e направил страшно хубава тема най-горе на раздела, в която се набляга на разликата на възприемането ти като потенциален партньор и просто приятел.

Grassh0pper, искам пример за момиче, което заради 2 косъмчета на корема е завело приятеля си на коламаска... И какво е това мекотело, на което ще му кажат: "Миличък, имаш косми по корема, затова ще ти оскубем краката, ръцете, подмишниците и гърдите" и той ще отиде на кола.
И ако момичето е с шини, какво? Аз лично, като видя човек с шини си казвам "евала, тоя човек е имал проблем със зъбите и е жертвал много пари, нерви и е превъзмогнал егото си, за да инвестира в бъдещата си красива усмивка." Има много хора, които предпочитат цял живот да са си с кривите зъби и не се решават да си сложат брекети заради егото си и си стоят с грозната усмивка, дори и да имат финансова възможност. С това изказване доказа колко малка, все още глупава и високомерна си. На 15 максимум 16 години си и си мислиш, че си изключително интелигентна и велика(както написах и в миналата тема). Много добре си можела да определяш хората... да ти кажа много хора си го мислят това. Все още си чакам характеристиката. Предостатъчно материал имам, за да ме определиш.

edit: За очилата е същото, като за брекетите.