- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малък проблем
Може да прозвучи малко смешно това но наистина мн се чудя какво да направя. Точно срещу моя апартамент живее едно момиче 1 год по малко от мене и до сега сме само на здрасти кво прайш. Проблема е че наще се познават с техните. Напоследък почна да ми говори по различен начин от преди и нз
![]()
ама нз мн се чудя кво да направя ... как да и кажа примерно че я харесвам .. най-малкото техните се познават с наще и нз кви реакции ще има... нито нейната
. Ако може хелпппп
![]()
Кажи и го с уста![]()
--------------------------------------------------------
Излез от филма.
Другото само ще се нареди.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
e то е ясно че с уста ще стане.. няма друг начин как да и кажа ама нз каква ще е нейната реакция нито пък на техните![]()
And you should give a crap about that because....?Първоначално написано от thegame92
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ем ясно ама просто не стоя постоянно на компа чак ся виждам че ми е писал ... е да бе да спра да се притеснявам може би ако наще не бяха такива фр с техните нямаше :Д ама сега нз някво ми е мн странно тей.Първоначално написано от winterfresh4o
Първо я опознай много добре щот има всякакви говорете си мн така 1 седмица и после ако прецениш че е за теб и казваш
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Е то е ясно че няма да се женим.. ама нз още не ми е отминало от старата връзка :Д защото ходих с една 1 год и нещо и още ми е някво различно.. а пък за тая дето е от моя блок и грам не съм сиг дали ме харесваПървоначално написано от winterfresh4o
![]()
Е в смисъл от половин год някъде си говорим по често.. някви теми кво прайш, как си, кво ще прайш, някъде ще излизаш ли горе долу такива... нз кфо друго на тоя етап.Първоначално написано от awerw
Сега почвай да и намекваш че имаш интерес към нея и леко полеко с намеци и уш майтапи и казваш![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Е да ама да стане тей да го приеме че е само на базикПървоначално написано от awerw
Еми говорете си,покани я навънка или нешо такова,ако нещтата потръгнат може и да се получисамо гледай да не се жените
а подителите ти и техните..ъъъ кво като се знаят?тва лошо ли е?и те са били такива.Най-много да се зарадват за теб.
![]()
Е до няква степен е лошо... щото аз винаги гледам на себе си първо от лошата страна :Д и нз каква ще им е реакцията .. пък и са бая бая по богати щото майка и е съдия пък баща и адвокат и бая пари взимат.Първоначално написано от Sashko95
даа и бащата на бившата ми само я бъзикаше а мен ме гледаше мн дяволитоПървоначално написано от Sashko95
![]()
sapphire5![]()
емиПървоначално написано от awerw
а бе нз аз въобще нз и не мога да разбера дали и тя ме харесва
![]()
Еми засега й намекни, че я харесваш, а ако не разбере, й го кажи направо..А пък к'во те интересува к'ва ще е реакцията на родителите ви, все пак вие няма да се жените ( предполагам )![]()
действай, че някои по-напорист да не те изпревари...
REGGAE BOOM <3