.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Малък проблем

Може да прозвучи малко смешно това но наистина мн се чудя какво да направя . Точно срещу моя апартамент живее едно момиче 1 год по малко от мене и до сега сме само на здрасти кво прайш. Проблема е че наще се познават с техните. Напоследък почна да ми говори по различен начин от преди и нз ама нз мн се чудя кво да направя ... как да и кажа примерно че я харесвам .. най-малкото техните се познават с наще и нз кви реакции ще има... нито нейната . Ако може хелпппп

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Кажи и го с уста

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Излез от филма.

Другото само ще се нареди.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

e то е ясно че с уста ще стане.. няма друг начин как да и кажа ама нз каква ще е нейната реакция нито пък на техните

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от thegame92
    ама нз каква ще е нейната реакция нито пък на техните
    And you should give a crap about that because....?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Лолз , Валдес-ът ти каза ;Д.Просто спри да се притесняваш n make your move , хаха.
    ем ясно ама просто не стоя постоянно на компа чак ся виждам че ми е писал ... е да бе да спра да се притеснявам може би ако наще не бяха такива фр с техните нямаше :Д ама сега нз някво ми е мн странно тей.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Първо я опознай много добре щот има всякакви говорете си мн така 1 седмица и после ако прецениш че е за теб и казваш
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Цитирай Първоначално написано от thegame92
    Лолз , Валдес-ът ти каза ;Д.Просто спри да се притесняваш n make your move , хаха.
    ем ясно ама просто не стоя постоянно на компа чак ся виждам че ми е писал ... е да бе да спра да се притеснявам може би ако наще не бяха такива фр с техните нямаше :Д ама сега нз някво ми е мн странно тей.
    Чакай бре.Вие няма да се жените.Просто бъди мил с нея и и покажи , че я харесваш като нещо повече от приятелка.Ако стане , стане , ако не - ще си намериш по-хубава.Щом се притесняваш толкова я остави ;Д
    Е то е ясно че няма да се женим.. ама нз още не ми е отминало от старата връзка :Д защото ходих с една 1 год и нещо и още ми е някво различно.. а пък за тая дето е от моя блок и грам не съм сиг дали ме харесва

Цитирай Първоначално написано от awerw
    Първо я опознай много добре щот има всякакви говорете си мн така 1 седмица и после ако прецениш че е за теб и казваш
    Е в смисъл от половин год някъде си говорим по често.. някви теми кво прайш, как си, кво ще прайш, някъде ще излизаш ли горе долу такива... нз кфо друго на тоя етап.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Сега почвай да и намекваш че имаш интерес към нея и леко полеко с намеци и уш майтапи и казваш
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Сега почвай да и намекваш че имаш интерес към нея и леко полеко с намеци и уш майтапи и казваш
    Е да ама да стане тей да го приеме че е само на базик

Еми говорете си,покани я навънка или нешо такова,ако нещтата потръгнат може и да се получи само гледай да не се жените а подителите ти и техните..ъъъ кво като се знаят?тва лошо ли е?и те са били такива.Най-много да се зарадват за теб.

Цитирай Първоначално написано от Sashko95
    Еми говорете си,покани я навънка или нешо такова,ако нещтата потръгнат може и да се получи само гледай да не се жените а подителите ти и техните..ъъъ кво като се знаят?тва лошо ли е?и те са били такива.Най-много да се зарадват за теб.
    Е до няква степен е лошо... щото аз винаги гледам на себе си първо от лошата страна :Д и нз каква ще им е реакцията .. пък и са бая бая по богати щото майка и е съдия пък баща и адвокат и бая пари взимат.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    даа и бащата на бившата ми само я бъзикаше а мен ме гледаше мн дяволито
    sapphire5

даа и бащата на бившата ми само я бъзикаше а мен ме гледаше мн дяволито
    еми а бе нз аз въобще нз и не мога да разбера дали и тя ме харесва

Еми засега й намекни, че я харесваш, а ако не разбере, й го кажи направо..А пък к'во те интересува к'ва ще е реакцията на родителите ви, все пак вие няма да се жените ( предполагам )

действай, че някои по-напорист да не те изпревари...
    REGGAE BOOM <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си