.

Виж резултатите на анкетата: Харесват ли ви песните ?

Гласували
9. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

5 55,56%
  • Не

4 44,44%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Хелоин ми хареса доста даже .. но тая другата нещо ми се губи ритъма .. може би изпяна ще звучи добре, о така нещо ... иначе е доста смислена

mp3-то на "Хелоин" беше готово отдавна , но не ми бяхте казали да го сложа ...
    е ето го и него ... ---> http://www.speedyshare.com/files/231...by_kireca_.mp3

Качеството не е добро и очаквам вашите ЛОШИкоментари за моето ТЪПO произведение ;]
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Ехеее.... Толкова ли зле е станало , че чак не смеете да ми кажете колко е зле... хайде говорете слушам ви колкото и да е зле коментирайте моля

up

up

От такава музика не разбирам. И все пак...

Виж, пич, да твори човек е винаги хубаво. Себеизразяване, градивна дейност и прочие...

Но ако настоява същият този човек за нечие признание, та било то и на "лаици" в неговата област, трябва да е доста убеден, че гони максимума от възможностите си на дадения етап и полага усилия да се развива в това, което прави, било то и хоби.

Та, въпросът ми е - колко си се интересувал от музикален софтуеър, хардуеър, звукозапис, някаква поне минимална музикална грамотност опитвал ли си да постигнеш... правописът си знаеш ли го в какво състояние е?

Работи върху себе си. В противен случай най-доброто, на което ще можеш да се надяваш, са отрицателни коментари.

Във всички случаи, продължавай да се занимаваш. Но се рови, интересувай се, чети, опитвай... Иначе няма да стане никога.
    активизъм/превенция; писане; музика

Мега фен Аватара на ameli
    Стига си ъпвал/а дееее

Като ти прочетох първата песен (признавам си, дори не я прочетох докрай..) първата ми мисъл беше "Тва не е ли някъф превод, който комбинира няколко песни на Еминем?!"

А и 2рото... Като сам викаш, че песента ти е тъпа, що я пускаш в разни сайтове и чакаш някой да ти я похвали
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си