Добре,ще разкажа накратко без детайлно защото е много дълго.

Като цяло отношенията ни бяха много силни и обвързващи което се харесваше и на двамата.Разделихме се заради караници,които може да се пренебрегват по принцип,но не беше 1-та караница за глупости от моя страна (дракане и т.н).Не беше и 1-т компромис нито 2-т.Най-лошото е че след всяка една такава издънка аз обещавах че няма повече и тя ми вярваше.Но накрая се стигна до края.И все пак в деня в който се разделихме се целуваме прегръщаме.И на двамата ни беше еднакво тъпо и гадно,но тя е жена с принципи и не може да рискува отново.Все пак си оставихме 1-2 седмици за почивка да видим дали после може отново да се съберем.Грешката беше телефонните разговори докато сме разделени.Не че сме се карали но пак се стигаше до някви въпроси обяснения от моя страна и т.н.Видяхме се в тоя период и пак целувки и прегръдки и пак думите "ще ми липсваш" и от моя и от нейна страна.Та се стигна до деня във който си говорихме за това дали ще сме заедно или не.Явно тази седмица за невиждана имаше значение но негативно.Изстиване на чувства и т.н... Най-малкото ние почивка реално не си бяхме дали защото непрекъснато се чувахме и 1 път се виждахме.Та все пак правихме страстен и чувствен секс защото и двамата си имахме мн силен мерак.След това стана на въпрос за това дали ще сме заедно или не .. Явно не.Все пак си говорихме още.Тя ме целуваше прегръщаше аз я питам "що го правиш" , а тя "искам да ти се нарадвам за последно" ... Искам и да подчертая че секса не беше просто секс.Аз на няколко пъти намеквах че щом така е решила значи няма да се виждаме повече...На нея и беше толкова гадно колкото и на мене,то се виждаше ... Сбогуването ни беше от прегръдки и страстни целувки,а след това тя ме погледна жално докато слизам надолу по стълбището.Е това е общо взето.Почти 1 седмица мина и не сме се чували по телефона (което е правилно),само веднъж си чатихме (което не беше правилно).
От вас не искам съвети "говори с нея пак" и "кажи и че я обичаш" и т.н
Тва са глупости,когато гониш някой,той бяга.
За това исках само опитни да пишат.Има си тактики,има си и тънкости за подобни случаи,и нито една тънкост не се базира на "показване на чувства" ... Опитах докато още не беше решено дали ще сме заедно и беше без успех.Дори беше най-голямата ми грешка ...
За това тактиците които не се заяждат във тоя форум,нека напишат нещо.