.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен

Помогнете със съвет :(

Става дума за космите на краката. Понеже при мен са в повече реших да пробвам да ги махна със самобръсначка (от тези с трите ножчета). Бръсненето беше срещу косъма и сега се чувствам супер само че се появиха малки червени точици след бръсненето. Това нормално ли е или не ? Ще минат ли и след колко време? Може ли да доведе до неприятни последици или не? Нека който знае нещо по темата с обезкосмяването да помогне. Благодаря ви предварително
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Нормално е.Аз чистя моите с епилатор,но те пак излизат.След 8-10 часа ще се махнат.Аз лично ако малко след това трябва да излизам след като си изчистя краката ги измивам с душ-гел и след това ги мажа с крем.Така пъпчиците намаляват. Надявам се да съм ти била полезна

Голям фен
    благодаря коментара ти ме обнадежди
    ако някой друг знае нека да пише и да помогне
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ми те пъпчиците ще се махнат. И на мен са ми излизали. Не е фатално както и не е повод за притеснение. По друг начин можеш да се обезкосмяваш с епилатор, лентички или кола маска. Други начини не знам.

Голям фен
    за епилатора ми казаха че боляло, на мен болката не ми е проблемм щот хич не ми пука от нея. Притеснява ме да не си разраня кожата и да се получат големи червени гнойни пъпки. Веднъж вече се преебах с депилиращ крем на Veet

нормално е .. купи си крем Бочко или крем Здраве помага или пък пробвай с after shave след бръсненето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си