От къде си междодругото?
Живота е такъв, какъвто е!
Боже... подарявала му подаръци. Ти достойнство май верно нямаш... Момчетата не обичат да си им лесна (във всеки смисъл). Ще привличаш повече внимание, ако държиш на себе си![]()
Първоначално написано от vilityyy96
+1![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
абе ти нямаш ли поне малко достойнство,остави човека намира!голяма си лепка
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Дам.. Ама па как решихте че се по вас требе да се тича ?Първоначално написано от candyelle
Определено никакви смс и подаръци. Според мен трябва да се опиташ да го забравиш, а и той не е последното момче ...![]()
![]()
Много познати, малко приятели
И аз да бях .. и аз щях да приема среброто, ама не от чувства![]()
Стара темичка...
ПС: Среброто струва пари... Не е идиот че да го подмине...
Я кажи колко пари пръсна по тоя глупак интересно ми стана.![]()
За верижката и аз мога да е приема или да е заменя за някой лев и ако тръгнете само ще е заради подаръците. А не за самата теб.Такаче по добре го забрави.
![]()
правилноПървоначално написано от candyelle
Първоначално написано от candyelle
Не се занимавай с него!
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Въобще не го търси, а идната година си наложи да стоиш далеч от него. Трудно е, обаче е по-важно да си пазиш достойнството, отколкото да си начешеш крастата (пращайки му невинни съобщения) гонейки разни химери..
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Защо изобщо се занимаваш с глупости ?
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Е че как по време на криза няма да приеме сребро![]()
И най-вероятно приятеля му те бъзика да се лепнеш още повече за него, и той да му се подиграва.
Кви работи само...Аз от пуста гордост не мога да си призная чуствата, а ти кви неща правиш хахах..Много зле,много...Аз ако бях на това момче щях да те ебавам много здраво,изглеждаш смешно и жалко..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Не се излагаи... защо тичаш по него зарежи го !!!!! Тои сам ще те потарси след време но ще е касно ....![]()
Даи твоя снимка и негова и ше ти кажа къде е проблемаПървоначално написано от sashto22
![]()
Тоз как е намазал с сребърното синджирче .. В заложната сигорно бая му са порадвали ..![]()
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Първоначално написано от zero