.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Тема: смс

От къде си междодругото?
    Живота е такъв, какъвто е!

anonymous708973
    Guest
    Боже... подарявала му подаръци. Ти достойнство май верно нямаш... Момчетата не обичат да си им лесна (във всеки смисъл). Ще привличаш повече внимание, ако държиш на себе си

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Цитирай Първоначално написано от vilityyy96
    Остави го на мира! ... и не ставай досадна, защото това допълнително ще го отблъсне.

+1
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    абе ти нямаш ли поне малко достойнство,остави човека намира! голяма си лепка
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Цитирай Първоначално написано от candyelle
    Ъъъ извинявай, ама не трябва ли той на теб да подарява разни неща и да тича след теб, а не ти след него..плюс това щом един път ти каже, че не те харесва, не е нужно още по-настоятелно да го притискаш, защото става досадно
    Дам.. Ама па как решихте че се по вас требе да се тича ?

Определено никакви смс и подаръци. Според мен трябва да се опиташ да го забравиш, а и той не е последното момче ...
    Много познати, малко приятели

И аз да бях .. и аз щях да приема среброто, ама не от чувства

Мега фен
    Град
    Earth...
    Стара темичка...

ПС: Среброто струва пари... Не е идиот че да го подмине...

Супер фен Аватара на spopi
    Я кажи колко пари пръсна по тоя глупак интересно ми стана.
    За верижката и аз мога да е приема или да е заменя за някой лев и ако тръгнете само ще е заради подаръците. А не за самата теб. Такаче по добре го забрави.

Ъъъ извинявай, ама не трябва ли той на теб да подарява разни неща и да тича след теб, а не ти след него..плюс това щом един път ти каже, че не те харесва, не е нужно още по-настоятелно да го притискаш, защото става досадно
    правилно

Супер фен Аватара на vesinka899
    Не се занимавай с него!
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Въобще не го търси, а идната година си наложи да стоиш далеч от него. Трудно е, обаче е по-важно да си пазиш достойнството, отколкото да си начешеш крастата (пращайки му невинни съобщения) гонейки разни химери..
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Мега фен Аватара на mynichka
    Защо изобщо се занимаваш с глупости ?
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Е че как по време на криза няма да приеме сребро
    И най-вероятно приятеля му те бъзика да се лепнеш още повече за него, и той да му се подиграва.

Град
    In the middle of Nowhere
    Кви работи само...Аз от пуста гордост не мога да си призная чуствата, а ти кви неща правиш хахах..Много зле,много...Аз ако бях на това момче щях да те ебавам много здраво,изглеждаш смешно и жалко..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Не се излагаи... защо тичаш по него зарежи го !!!!! Тои сам ще те потарси след време но ще е касно ....

Голям фен

Re: смс

Цитирай Първоначално написано от sashto22
    Здравейте, момиче на 13 съм.Значи в продължение на 3 месеца ходих по едно момче, което ми показа многократно че не ме харесва и че нищо няма да се получи.Казваше ми, че не ме харесва, но това вместо да ме отдалечи от него ме караше да го обичам повече и повече, праштах му писма, който приемаше с насмешка,подарявах му разни работи.Един път бях направила един много як графит,но той не го прие,мина се време и той беше каза на един негов приятел че ме харесва а после отрече, досега каквото съм му подарявала го е отказвал,преди да зажършим му подарих сребърна верижка и той я прие и ми каза че ще я носи, това някак си ми беше като андежда че следващата учебна година може да стане нещо.Та питах се според вас, понеже лятото няма да се видим защото аз заминавам дали от време на време да му пиша смс
    Даи твоя снимка и негова и ше ти кажа къде е проблема

Тоз как е намазал с сребърното синджирче .. В заложната сигорно бая му са порадвали ..

Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!

Цитирай Първоначално написано от zero
    Маса се прави на маса :]
    Ядеш кат животно и спиш кат животно

Дали и аз съм бил толкова наивен и жалък ......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си