Цитирай Първоначално написано от sashto22
Казваше ми, че не ме харесва, но това вместо да ме отдалечи от него ме караше да го обичам повече и повече, праштах му писма, който приемаше с насмешка,подарявах му разни работи.Един път бях направила един много як графит,но той не го прие,мина се време и той беше каза на един негов приятел че ме харесва а после отрече, досега каквото съм му подарявала го е отказвал,преди да зажършим му подарих сребърна верижка и той я прие и ми каза че ще я носи, това някак си ми беше като андежда че следващата учебна година може да стане нещо.Та питах се според вас, понеже лятото няма да се видим защото аз заминавам дали от време на време да му пиша смс
спокойно не го обичаш... на 13 години любов- не вярва, просто много го харесваш.
Амии отговор на конкретния въприс... НЕ! Защо ще му пращаш след като той очевидно не иска нищо подарено или направено от теб?! Та той не иска да чува са твоето съществуване и за каквото и да било, свързано с вас двамата като двойка... според мен няма смисъл да се затормозяваш. Направо го заеби и си намери друго момче (,въпреки че на 13... малко си малка)

п.п.Мале ама ти верно много си му досаждала
п.п.п. Може и в часовете по българси да влизаш понякога...