.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: 123

Супер фен
    Град
    София
    Аз ти предлагам първо да започнеш с депилиращ крем (аз ползвам на Veet, става и за двата пола ), после няколко пъти подред използвай крема, а после започни само да ги "поддържаш" с епилатора, но не ги оставяй да ти порастат много, защото ще трябва да започнеш процедурата отначало! Най-добре го прави всяка седмица, възможно най-често! А с депилиращия крем космите стават по редки, а кремът трае окло 5-7 дни!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

еми според мен най-добре с кола маска и в никакъв случай с машинка за постригване защото ще ти пораснат още повече
    и този ден се будиш
    объркан се чудиш
    какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
    пътя начертан е на карта
    но за него си сляп
    това не е моя свят каза
    червеното вино и късчето хляб
    спомени в сърцето си пазя

Кола маска!Течна кола маска на Жанкар 1,80лв-макс 2,00лв.За 20мин си готов и поне 10-12 дена няма да имаш проблем.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от AniBG
    Аз ти предлагам първо да започнеш с депилиращ крем (аз ползвам на Veet, става и за двата пола ), после няколко пъти подред използвай крема, а после започни само да ги "поддържаш" с епилатора, но не ги оставяй да ти порастат много, защото ще трябва да започнеш процедурата отначало! Най-добре го прави всяка седмица, възможно най-често! А с депилиращия крем космите стават по редки, а кремът трае окло 5-7 дни!
    за мен това са глупости. така се вързах и аз купх си го крема даже в голяма разфасовка. използвах го веднъж и всичко нали ОК ама след 2-3 дена почнаха пак да излизат. на всичко отгоре 1-2 седмици по късно започнаха да ми се появяват червени пъпки, които ме тормозиха месеци
    Днеска пробвах с самобръсначка. кожата стана мн гладка но се появих червени точици. Казага ми че до 8-10 часа ще се махнат.
    с самобръсначка е същия ефекта както с депилиращия крем( косама е само прерязан и кожата е гладка и след няколко дена ще тръгнат да избиват на ново). Поне се надявам че няма да се получат пъпки, както стана с депилиращия крем.
    Не упреквам никого,просто споделям мнение
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Цитирай Първоначално написано от marinkof
    С кола маската най-голяма продължителност ли има?
    Да.
    Нямаше логика,беше любов.

Само с епилатор или кола мака... другите не са толкова трайни

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Аз ги махам с машинка за постригване
    n00bs

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Или ги махай с кола - маска,или с епилатор....Другите не са толкова трайни
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DoomShadow
    за мен това са глупости. така се вързах и аз купх си го крема даже в голяма разфасовка. използвах го веднъж и всичко нали ОК ама след 2-3 дена почнаха пак да излизат. на всичко отгоре 1-2 седмици по късно започнаха да ми се появяват червени пъпки, които ме тормозиха месеци
    Днеска пробвах с самобръсначка. кожата стана мн гладка но се появих червени точици. Казага ми че до 8-10 часа ще се махнат.
    с самобръсначка е същия ефекта както с депилиращия крем( косама е само прерязан и кожата е гладка и след няколко дена ще тръгнат да избиват на ново). Поне се надявам че няма да се получат пъпки, както стана с депилиращия крем.
    Това с точиците е просто реакция! На мен не ми се появяват при това ако се загледаш в остатъците от крема + космите ще видиш, че са махнати от корена!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Цитирай Първоначално написано от DoomShadow
    Това с точиците е просто реакция! На мен не ми се появяват при това ако се загледаш в остатъците от крема + космите ще видиш, че са махнати от корена!

Tи си била доста заблудена Депилатоарните кремове НЕ премахват косъма от корена.Това са чисти глупости.Поне чети листовките,когато използваш нещо върху себе си.Няма да си правя труда да ти обяснявам.Има чичко Гугъл за тази цел.Упех с образоването.
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

за да не пускам друга тема ще питам тук...от депилиращия крем космите стават ли по гъсти,дебели и т.н.както при самобръсначката?

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    се едно те е ударил токк , е това е точното сравнение

Таа, по темата с епилатор ..!
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от marinkof
    Цитирай Първоначално написано от YouAteMyHeart
    Кола маска!Течна кола маска на Жанкар 1,80лв-макс 2,00лв.За 20мин си готов и поне 10-12 дена няма да имаш проблем.

Спрях се на този метод, (не е ли Джанкар?) и тъй като не разбирам от козметики, кола маска и др. неща искам да попитам в опаковката има ли ленти или ако няма от къде да взема?
    има ,но ако се притесняваш ,че нямада ти стихгат можеш да си купиш от аптеката малки марлички (струват стотинки) и вършат чудесна работа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си